Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
04. December , 2024, 10:30:43
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Piezo + Acoustic Simulator  (Prečítané 1237 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« kedy: 08. November , 2006, 12:25:20 »

co si myslite o tejto kobinacii? moze piezo snimac v elektrickej gitare v kombinacii s nejakym akustickym simulatorom (napr boss ac-3, ad-3,ad-8 ) nahradit viac nez uspokojivo plnohodnotnu akusticku gitaru na koncertoch, pripadne pri nahravani?
dalej by ma zaujimalo, ze napr ten boss ac-3 ma vystup \"to guitar amp\" znamena to, ze by sa to moze pichnut rovno do gitaroveho zosilovaca, ale mohlo by sa to pichnut aj rovno do gitaroveho powerampu (z toho guitar amp output) ?
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #1 kedy: 08. November , 2006, 15:20:50 »

Keď máš piezo výstup z gitary, už nepotrebuješ akustický simulátor. Je to v podstate blbosť, akurát by ti to už hotový piezo signál pokazilo. Akustické simulátory sú vyvinuté na to, aby el. signál z magnetických snímačov zmenili na simuláciu akustického signálu.
Zaznamenané

misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #2 kedy: 09. November , 2006, 14:29:21 »

Keď už tu je takáto téma. Tak mám jednu otázku.

Má niekto nejakú skúsenosť s nejakým konkrétnym piezo systémom. Napr. od Fishman alebo Graph tech GHOST piezo.
Lebo idem kupovať, tak nejaká skúsenosť s konkrétnim piezom by mi dosť pomohla v rozhodovaní. Aj keď vlastne na 90% som rozhodnutí pre GHOST Graph Tech piezo (skúšal som len tento a bol som spokojný), možno že ma niekto presvedčí na niečo iné.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #3 kedy: 09. November , 2006, 15:04:33 »

no to by aj mna zaujimalo Žmurk zatial sice nic neplanujem (mozno v dalekej buducnosti) ale info od skusenejsich sa vzdy zidu B)

Naposledy upravil styrioci, : 09.11.2006 2006 15:05
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #4 kedy: 09. November , 2006, 23:06:58 »

Ja som hraval na gitarach s Willkinson/Fischman VS50II kobylkou, kde bolo piezo od Fischmanu. Hralo to dost dobre, zvukovo viac k ovationom. Zatial neexistuje piezo system do el. gitary, ktory by plnohodnotne nahradil ak. gitaru, ale zneju fajn, ale hovorim, je to zvuk viac k ovationom.
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.073 sekund, 22 otázok.