Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 10:34:52
Strán: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 235 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: top 5 pre dnesny den  (Prečítané 677259 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #525 kedy: 17. December , 2007, 12:26:16 »

Po dlhych rokoch zase Weberov Fantom Opery... uplna bomba. Samozrejme verzia z '86 so S. Brightman a M. Crawfordom, nie tie priserne pokusy, co prisli od roznych labelov neskor...
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #526 kedy: 17. December , 2007, 13:08:56 »

Nechapem, Obsolete je ovela lepsi. Dalej Demanufacture a ten s Linch Pin. Archetype ma aj najslabsi zvuk sa mi zda.
Z Obsolete odporucam hlavne rovnomenny song, ktory ma ukrutne feelingovy riff hrany s rovnako ukrutnymi bicimi:)
Plný súhlas.
Hned uvodna skladba SHOCK je tiez výborná. Jednoduchá energická, vhodná na prebúdzanie

na dnes mojich TOP5 je
Lavagance - ten ich nový album sa im vydaril
Free Faces - live in PKO
Jamiroquai - pride na rad po obede, neh v praci nezaspim
John Mayer Trio- paci sa mi zvuk gitár
a vecer asi daco jazzové, este uvidim na co bude chut..
Zaznamenané

FALLGRAPP
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #527 kedy: 17. December , 2007, 15:15:43 »

dobre ze si spomenul ten lavagance, uz viem co si vypytam na meniny. som na to zvedavy, ze kam sa posunuli od EPcka.
Zaznamenané

o-yep sro
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #528 kedy: 17. December , 2007, 18:21:01 »

Ja som ho raz pocul asi do polovice a nepacil sa mi. Nepacilo sa mi ani EPcko. Dobry zvuk, pekne gitary, ale uplna uplna nuda nuduca. Mozno dva dobre songy tam boli, dobre si pamatam, ze ? A tento novy je este horsi :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #529 kedy: 17. December , 2007, 18:27:16 »

S Lavagance sme nedavno hrali, tak som si pozrel kusok ich show. Vynikajuci zvuk, naslapane, napady, vsetko... Len tiez ma to po par skladbach zacalo nudit, asi nie som na taky styl, ci co.
Zaznamenané
floydak
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #530 kedy: 17. December , 2007, 19:26:33 »

S Lavagance sme nedavno hrali, tak som si pozrel kusok ich show. Vynikajuci zvuk, naslapane, napady, vsetko... Len tiez ma to po par skladbach zacalo nudit, asi nie som na taky styl, ci co.
ta na nich idem v piatok ja u nas, som ich videl asi 2x a su super. no je pravda ze to moze zacat nudit, pokial nie si uplne na taky styl a netancujes  :) ale tesim sa
Zaznamenané

jednoducho som ignoroval axiomu
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #531 kedy: 17. December , 2007, 20:01:04 »

Nechapem, Obsolete je ovela lepsi. Dalej Demanufacture a ten s Linch Pin. Archetype ma aj najslabsi zvuk sa mi zda.

Z Obsolete odporucam hlavne rovnomenny song, ktory ma ukrutne feelingovy riff hrany s rovnako ukrutnymi bicimi:)

no z Obsolete sa mi najviac paci son Ressurection, to je proste fakt velmi precitena piesen s velkolepym refrenom, fajn je aj Descent, ale nemam ten album podorbne prepocuvany, na to potrebujem cas, ale nepochybujem o tvojej verzii. Z albumu Archetype, sa mi paci rovnomenna skladba, ta ma priviedla k FF, tiez velmi super refren.

Najmenej sa mi paci album Concrete, znie to ako grind.
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #532 kedy: 18. December , 2007, 21:15:53 »

akurat pocuvam vsecko od beatles...a pani...toto je vazne pecka...lepsia kapela ani neexistuje ...fakt...proste co song to opakovacka... Nechajte ma vydýchať Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Zuzka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 542

« Odpoveď #533 kedy: 18. December , 2007, 21:26:07 »

akurat pocuvam vsecko od beatles...a pani...toto je vazne pecka...lepsia kapela ani neexistuje ...fakt...proste co song to opakovacka... Nechajte ma vydýchať Nechajte ma vydýchať

Aj mne ide prave vyberovka Beatles. Ale nechapem, ako ten vyfic mohli spravit, ked oni maju setko hitofky :D
Zaznamenané

Suit up! I'ts gonna be legendary.
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #534 kedy: 18. December , 2007, 21:28:00 »

Aj mne ide prave vyberovka Beatles. Ale nechapem, ako ten vyfic mohli spravit, ked oni maju setko hitofky :D
ja som bol na koncerte ..one..toto...pockaj...chrobaci...ale teda ziadna slava...ale uz tam som mal nejaky nabeh..ale tie cdcka su super..vypocuj si i want you...
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #535 kedy: 18. December , 2007, 21:40:02 »

aaaa tuto temu som prave hladal ha ha ha

dnes po dlhsom case, tublatanka - nebo-peklo-raj
ten album sa nesie velmi prijemnou atmosferou Som za vodou kámo
Zaznamenané
GHS
Hosť
« Odpoveď #536 kedy: 18. December , 2007, 22:15:57 »

Zdravíčko Mam po dlhsej dobe pusteneho Tony Macalpineho album Premonition z roku 1994 tusim.Vazne pekne skladbicky  Na zdravie!
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #537 kedy: 18. December , 2007, 22:56:20 »

aaaa tuto temu som prave hladal ha ha ha

dnes po dlhsom case, tublatanka - nebo-peklo-raj
ten album sa nesie velmi prijemnou atmosferou Som za vodou kámo

slabikar IV je dost dobra pesnicka. tak isto aj matka, demon pomsty, dam ti viac...ale uz to bolo slabsie ako tie predosle 3 Zdravíčko
Zaznamenané

hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #538 kedy: 18. December , 2007, 23:22:26 »

slabikar IV je dost dobra pesnicka. tak isto aj matka, demon pomsty, dam ti viac...ale uz to bolo slabsie ako tie predosle 3 Zdravíčko
praveze mne to z nich šmakuje naviac, s tymi hitovicami z predoslich.. Na zdravie!
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #539 kedy: 19. December , 2007, 11:07:00 »

ktora sa ti najviac paci z tych piesni tam? Na zdravie!
Zaznamenané

Strán: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 235 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.042 sekund, 23 otázok.