Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 22:36:37
Strán: 1 ... 87 88 [89] 90 91 ... 235 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: top 5 pre dnesny den  (Prečítané 678477 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1320 kedy: 24. September , 2008, 13:48:47 »

...ale nharala aj spustu konin...

ako aj spustu kvalitnych veci:

... a dalo by sa pokracovat...
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #1321 kedy: 24. September , 2008, 14:00:22 »

jasne, ved ja sa nehadam, ze aj kvalitne veci vypustila, ja len, ze komercny uspech a kvalita hudby su odlisne veci. Mne moze cela Madonna ukradnuta a keby od zajtra uz nebola, tak mi moj spanok nepokazi..ja som len reagoval na sposob hodnotenia toho-ktoreho umelca cez peniaze
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #1322 kedy: 24. September , 2008, 14:00:58 »

u mna je len jedno meritko:zaplatil by si za toto?? a kupil by si si toto?Huh!
madona s tym nema problemy ..naopak kopec kokotin sa hra a myslia si že super ,akurat nik na ne nechodi anik si ich nekupuje Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 24. September , 2008, 14:01:35 od joe » Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #1323 kedy: 24. September , 2008, 14:02:36 »

jasne, ved ja sa nehadam, ze aj kvalitne veci vypustila, ja len, ze komercny uspech a kvalita hudby su odlisne veci. Mne moze cela Madonna ukradnuta a keby od zajtra uz nebola, tak mi moj spanok nepokazi..ja som len reagoval na sposob hodnotenia toho-ktoreho umelca cez peniaze
no ale bude neštastna ked sa to dozvie verila ti Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #1324 kedy: 24. September , 2008, 14:10:24 »

joe, podla tychto kriterii by si musel vymazat z povrchu zemskeho kopec vybornych filmov, kapiel, CD-cok, obrazov, kopec vaznej muziky...problem je, ze hudbone vzdelany clovek hodnoti hudbu podla inych meritok, ako obycajny konzument - ten je len taky "dvojpolohovy vypinac" (paci sa/nepaci sa, kupim si/nekupim si)
Ty sam musis vediet, ze meritka pre muzikalnost, technicku dokonalost a plno inych veci su od toho na hony vzdialene. V idealnom svete by existoval umelec, slobodne tvoriaci len pre radost a potesenie - svoje, aj inych ludi...Vo svete, kde su vymyslene presne postupy na to, ako vyrobit hviezdu takmer z hocikoho je to ale o uplne inom... Tvorit a na zaklade toho aj slusne zarabat, je spojenie dvoch veci, ktore spolu nesuvisia..ak prevazi to zarabanie, tak to vacsinou zle dopadne - steroidy v sporte, humus v hudbe a dalo by sa pokracovat...
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #1325 kedy: 24. September , 2008, 14:19:30 »

mna zaujima obyčajny konzument nie samozvany odbornik,tym nemyslim teba a filmy mam rad komerčne tiež ,šport ma nezaujima vobec
to je moj nazor na ktory mam pravo ..vačšina hudby čo sa tu pušta mi nič nehovori,ale na Madonu by som sa išiel pozriet tak ako na Princa a Jacksona..
pri tom som rocker obdivujuci schopnych a silnych
« Posledná zmena: 24. September , 2008, 14:21:05 od joe » Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #1326 kedy: 24. September , 2008, 14:24:25 »

madonna bola vcera vo Viedni. Kebyze o tom viem a mam navyse 100-200 euro, tak som tam hned.
Mne sa od nej pacia prevazne stare veci. Su hrane vacsinou zivou kapelou a super skladby. Ale musim dat aj rastovi za pravdu, ze skladba 4 minutes sa mi dost paci, ma to stavu.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #1327 kedy: 24. September , 2008, 14:30:45 »

Joe: ja ti tvoje pravo vobec neupieram..ja mam tiez rad umelcov roznych zanrov. Ja len hovorim o pripade, ked sa architekt pozrie na nejaky dom, v ktorom on hned vidi, ze jednotlive prvky su uplne genialne skombinovane, on vie preco si mysli, ze je to super...a pride "jednoduchy konzument", ktory povie, ze podla neho je to napr. skarede a vobec, on chce mat dom, ako ma sused a viac ho nezaujima...Bohuzial, v tomto svete rozhoduje jednoduchy konzument. Ja v tom vidim nestastie a iste znehodnotenie zakladneho principu umenia (ako takeho ) Mne vobec nevadi, ak dobra hudba zaraba...len je to coraz zriedkavejsi pripad. Mozno si poviete, ze som naivny, ale ja som take idealne spojenie komercie a umenia (umelecky hodnotneho) zaregistroval v umeni 60-tych rokov. Umelecke filmy sa hrali v kinach, mali masivnu navstevnost, umelecky zlozite postupy v hudbe boli hitom, hrali sa a pocuvali 20 minutove kompozicie a vsetko bolo fajn... Potom prisiel nejaky idiot, ktory vymyslel 3,5 minutovy "radio friendly" format skladby a bolo vymalovane Smútim Ale to len na okraj...prepacte za OT
« Posledná zmena: 24. September , 2008, 14:32:44 od yngwinier » Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #1328 kedy: 24. September , 2008, 14:57:02 »

beatles mali dvojminutove skladby potom prišiel nejaky idiot a dvadsat minut vyhraval až to išlo na nervy ,to boli časy Bavím sa skvele
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1329 kedy: 24. September , 2008, 14:58:56 »

beatles mali dvojminutove skladby potom prišiel nejaky idiot a dvadsat minut vyhraval až to išlo na nervy ,to boli časy Bavím sa skvele

Bavím sa skvele Sorry Joe, ale niektore Tvoje hlasky su fakt na smiech.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #1330 kedy: 24. September , 2008, 15:01:25 »

dakujem mne to tu cele take pripada Bavím sa skvele
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1331 kedy: 24. September , 2008, 15:02:43 »

Radsej sa treba inde cinit vazeni. Popiskujem si http://www.sme.sk/c/4090380/slovensko-ma-najnizsiu-plodnost.html
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #1332 kedy: 24. September , 2008, 15:05:08 »

toto ale progi nieje na smiech mali by sme viac ...detičiek
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1333 kedy: 24. September , 2008, 15:06:08 »

toto ale progi nieje na smiech mali by sme viac ...detičiek

No ved ja viem. Inak zkakaovieme postupne a casom zacneme mat ine problemy ako riesit srandicky na fore. Bavím sa skvele
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #1334 kedy: 24. September , 2008, 15:20:52 »

brano to ale je naozajstny problem ..ja sa u smejem na tom ako kde kto hocikoho a tym myslim svetoveho umelca sfukne ako sviečku len ani neviem prečo,zaujimave ..Oproti mozartom a beethovenom je cela moderna a vobec hudba otrasny šramot a grc tak čo tu vobec rozoberame čo je lepšie ked je to jedno, s tymi detmi to je trefne a je to skutočny problem ja mam deti 3 kusky a mali by ste začat aj vy,nie motorky ale deti Na zdravie!
Zaznamenané

Strán: 1 ... 87 88 [89] 90 91 ... 235 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.052 sekund, 22 otázok.