Za chvilu zacnu vsetci hadzat skaly
.
to RobG: Ja netvrdim, ze AVT je lepsie (a uz vobec si to nemyslim)
To som ani nenapisal. Ked sme uz pri tom, tak na AVTckach som uz cosi odohral a tie zosilovace mi absolutne nesedia (okrem ineho mi strasne vadi ten ich piesok). Ja som len napisal, ze ked hrali tie dva zosilnovace spolu tak som bol prekvapeny, ze na 5150 sa dak nakrutit taky nahovno zvuk - typicka metalova pila, oproti ktorej znel skresleny kanal AVTcka ovela lepsie. A velmi som sa tomu cudoval. Samozrejme, velku rolu zohrali aj gitaristi ktori na tom hrali (a ten co skusal to AVT je dost slusny gitarista, clen tohto fora - som zvedavy ci sa prizna
). A pri testovani nehral ziadne dz dz dz s "vykotlanymi" stredmi a gainom naplno
V ziadnom pripade si nenamyslam nic o AVT kvoli tomu, ze ho vlastnim.
to Martinlm: ty si myslis, ze 120W elektronkovy zosilovac bude zniet rovnako pri domacej hlasitosti (ked nechces zobudit dieta spiace vedla v izbe) a hlasitosti na koncerte ? Je mi jasne, ze pri tychto zosilovacoch sa skreslenie tvori v podstate len preampe, ale koncak ma stale velky vplyv na vysledny zvuk.
to Rastis: zatial som tu bednu testoval len s tranzistorovym koncom. Je to prva 4x12 cez aku som kedy hral, takze neviem objektivne posudit aka je. Dolezite je, ze jej zvuk sa mi paci (aj ked je mozne, ze sa mi bude pacit len do chvile kym si nezahram cez 1960 alebo nieco podobne - ako napisal dr.karpathorky
) Co sa tyka reproduktorov, tato bedna ma Celestion G12-412 AVT, ma vykon 200w. Starsie valvestaty mali, ako si napisal, 140w, takze logicky v nej budu asi ine repraky.