Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 14. Marec , 2007, 01:06:40 » |
|
Tiež by som povedal, že tieto 2 skladby sú robené na štýl popíku spred 20 rokov, pesničky ako pre mladú 13 ročnú Darinku Rolincovú, ale na druhej strane pre staršieho poslucháča. Nie je to zlé, ak by to bolo dobre nahraté, tak by som si to vedel v tej dobe predstaviť v rádiách. Nemyslím si však, že je to vhodné pre dnešných poslucháčov, ak to teda má byť vysielateľné.
Forever friends má zaujímavú atmosféru snažiacu sa trošku melodickými vyhrávkami orientovať do Írska. Aj keď je to trochu do country a Írska, zneje to celkom zvláštne, pripomenulo mi to dokonca Sandru.
|
|
« Posledná zmena: 14. Marec , 2007, 01:13:24 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 14. Marec , 2007, 09:19:56 » |
|
rastis všetky tri pesničky si zložila sama, takže som len dostal podklady zahrané na španielke a celé aranžmá som dorobil a doma nahral. Texty sú tiež od nej. Inak, v kontakte s ňou som tak raz za pol roka, čiže to nie je žiadna spolupráca, nemám na ňu prakticky žiadny vplyv... Momentálne nespieva nikde, spievala nejaký čas s nejakou rockovou kapelou, ale nikdy som ich nepočul - chalani momentálne pracujú v zahraničí, ona zasa má veľa práce so štúdiom. Ano, mixovanie a mestering nie je moja silná stránka. Inak - na "Nevrav" som dostal taký dosť blbý podklad, chalan čo nahrával španielku, išiel pevne len v speve, potom začal improvizovať čo sa týka stavby, takže som mal dosť problém vymyslieť to sólo na konci aj vzhľadom na to, že to bolo dosť dlhé a vyskytujú sa tam nepravidelné zmeny v akordoch. To je asi všetko...
Pitu ano, málo z toho, čo produkujem, je vysielateľné v rádiách, možno nič. Samozrejme je to môj vkus a mňa baví robiť hudbu, ktorá sa mi páči...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 14. Marec , 2007, 12:47:16 » |
|
Inak Vacica, nasa stavka plati! Ked ti do nedele nadodam track, tak sa premenujem na milkcompatibile. Mam stale fofry v praci ale musiiii, musiiiiim
|
|
|
Zaznamenané
|
uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 14. Marec , 2007, 12:49:57 » |
|
bír dobre, chytám ťa za gule, teda za slovo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 31. August , 2007, 07:56:28 » |
|
Keďže som sa už trocha zabýval na tomto serveri a čiastočne spoznal tunajších ľudí, dostal som jeden nápad: Kto má záujem, a komu sa páči niektorá moja skladba a rád by si zahral do nej sólo, nech sa ozve cez PM, dohodneme spoluprácu. Každé oživenie vlastnej tvorby je vítané. Samozrejme musí mať aspoň nejaké minimálne skúsenosti s nahrávaním a mať už relatívne hotový zvuk a aparát. Ak sa niekto rozhodne ozvať, spolupráva bude z mojej strany rýchla a seriózna. Všetko bude realizované cez internet. Skladby nájdete na www.i-dca.skv sekcii opossum music.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 31. August , 2007, 08:42:49 » |
|
ja to tam neviem najst a vlastne ajtak niesom gitarista...
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 31. August , 2007, 15:36:55 » |
|
opposum - kde mas partaka bíra? nejak ho tu nevidno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 31. August , 2007, 15:43:22 » |
|
opposum - kde mas partaka bíra? nejak ho tu nevidno
to sa mňa nepýtaj, kua
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 12. November , 2007, 13:47:27 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 13. November , 2007, 10:48:06 » |
|
Snaha o pocitové hranie tam je, aj melodicky to nie je zlé, len na môj vkus hrané dosť neohrabane.. Ale nie vždy, občas sa mihne aj príjemný tónik..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 14. November , 2007, 10:46:55 » |
|
šak nevieš, či som to nehral na hrablách ak hej, tak sa ospravedlňujem..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 14. November , 2007, 14:58:34 » |
|
blazej to je v pohode. Ja prakticky vôbec necvičím, ba vlastne ani nehrávam, takže sa nemám za čo hanbiť... Na gitare som samouk, ale všetko som napísal v úvode témy. Mám príliš málo času na to, aby som ešte aj cvičil na nástroji... btw: šak si skúšal do Johanky, tak sa ukáž Ak to bude lepšie ako moja gitara (čo predpokladám), tak to zlepíme dokopy.
|
|
« Posledná zmena: 14. November , 2007, 15:19:00 od opossum »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 14. November , 2007, 15:31:44 » |
|
blazej veď preto som dal aj tú výzvu. Dobrý gitarista by to pozdvihol o triedu vyššie. Ja nestíham aj komponovať, aj samplovať a riešiť ešte softvérové veci a súčasne sa zlepšovať v gitare...No keď sa nikto nenajde, neobesím sa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|