rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 14. November , 2007, 16:02:37 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 14. November , 2007, 16:05:23 » |
|
jaka johanka?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 14. November , 2007, 16:19:46 » |
|
rastis, šak sa nepobite o ništ nejde preca. Blazej na Johanke pracoval už pred tebou, akurát mu do toho prišli problémy s presilenou rukou. Ostatne, nezniesol by si, keby vznikli dve verzie, jedna tvoja a jedna jeho? Či ako? btw: ja sa z toho ujebbem. Najprv sa dlho nič nedeje a zrazu toto Mňa by ani nenapadlo takto reagovať...Ja som zuvyknutý spolupracovať bez nejakých rečí, o slávu sa nestarám...ostatne, autorsky je to moja skladba Samozrejme sóla budú vaše...ale šak som ze to aj slúbil odmenu, a to odkazy na vaše stránky, čo je myslím primeraný revanš (aj tak vás nemôžem zaplatiť, hehehe)... No, keď to inak nepôjde, tak sa budem radšej spoliehať vo všetkom na seba a možno sa aj naučím lepšie hrať na kytáre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 14. November , 2007, 16:25:03 » |
|
jaka johanka? byvala (teraz uz) frajerka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 15. November , 2007, 10:54:48 » |
|
celkom zaujimave tony... aj celkovo sa mi to paci... ale skus nahrat nieco rychlejsieho.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 15. November , 2007, 12:09:58 » |
|
kuker šak v Trip to Callisto je aj rýchla pasáž. Alebo si vypočuj ďalšie skladby z mojej stránky, je to v úvode témy...napr S vetrom opreteky alebo Harley. Ale skutočne rýchlo a dobre v duchu Malmsteena hrať neviem...ani po tom netúžim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 15. November , 2007, 12:25:41 » |
|
páni, ja sa k temu uš nebudem vyňadruvať, poňeváč neni ste prví, gdo sa podujal volačo do teho nahrať, akurátneky skutek ždy utek...tagže sa nehám prekvapkať, buť príjemne, alebo aj nije
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
ewerfile
náhodný pocestný
Príspevkov: 146
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 07. Február , 2008, 07:17:17 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Slavo
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 07. Február , 2008, 08:47:40 » |
|
svinsky dlhe to je,som to chcel normalne vypnut,to ako keby som pozeral film a obraz nikde..myslim tie prve dve minuty,ci kolko,pokial zacala ta hudba...je to fajn,len nejak moc prehlusene to je podla mna..tie vokalne sample si kde ujebau?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 07. Február , 2008, 10:48:21 » |
|
vlado tan vokal som naspieval sam asi na piaty pokus. Ja som v zivote nespieval Mala to naspievat jedna baba, ale potom som sa spokojil aj s mojim hlasom. Mala to byt len ukazka pre nu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 07. Február , 2008, 14:41:17 » |
|
vlado tan vokal som naspieval sam asi na piaty pokus. Ja som v zivote nespieval Mala to naspievat jedna baba, ale potom som sa spokojil aj s mojim hlasom. Mala to byt len ukazka pre nu. vazne? no tak super potom..uz si nepamatam presne,co za hlas to vlastne bol,ale som necakal,ze to si sam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 04. Marec , 2008, 13:28:22 » |
|
staro-nova vec, ktoru som len prednedavnom dokoncil. Davam z nej len asi 3/4 koli objemu a kvalite. Na konci je gitarove solo, s ktorym som relativne prvy krat spokojny.
|
|
« Posledná zmena: 04. Marec , 2008, 13:28:48 od opossum »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 04. Marec , 2008, 14:40:01 » |
|
Sorry za OT. Ale to nikto z fora nehra v "poriadne rockovo šlapajucej kapele?" / teda okrem Vadima a Duga /. Pytam sa len zo zvedavosti,lebo takych ukažok tu skoro niet./alebo zle hladam/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
load
náhodný pocestný
Príspevkov: 80
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 04. Marec , 2008, 14:52:16 » |
|
... Ale to nikto z fora nehra v "poriadne rockovo šlapajucej kapele?" / teda okrem Vadima a Duga /... No ono netreba hladat rockove ukazky kapiel clenov fora medzi ukazkami a nahravkami ale treba si prejst KAPELY CLENOV FORA... Tam sa skor dozvies v akej kapele kto hra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|