Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
21. November , 2024, 23:00:08
Spojené udalosti
  • Zavedenie pravidiel inzercie: 23. Január , 2007
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: PRAVIDLÁ INZERCIE  (Prečítané 14987 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
prosound
nováčik
*
Príspevkov: 38

« Odpoveď #30 kedy: 05. Marec , 2007, 14:43:07 »

Moja otázka bola zatiaľ skôr všeobecná,reagoval som ňou na zmenu pravidiel.Nie som žiaden veľkovýrobca a vyrábam na zákazku.Mojou snahou je to trochu zmeniť a preto sa začína kryštalizovať sortiment mnou vyrábaný, aby si hudobník mal z čoho vybrať a cenovo aby boli výrobky prístupne aj slovenskému hudobnikovi.Budem otvorený a ten čo sa v tom vyzná , tak veľmi dobre vie ,že to nie je až tak o peniazoch a preto každá  Pomoooc!  podpora z Vašej strany by bola vítana. Je to frajer
Zaznamenané

posledná demo ukážka Golema , zatiaľ ešte pracovná : http://bandzone.cz/corvus     www.gerhat.com
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #31 kedy: 05. Marec , 2007, 14:49:32 »

Moja otázka bola zatiaľ skôr všeobecná,reagoval som ňou na zmenu pravidiel.Nie som žiaden veľkovýrobca a vyrábam na zákazku.Mojou snahou je to trochu zmeniť a preto sa začína kryštalizovať sortiment mnou vyrábaný, aby si hudobník mal z čoho vybrať a cenovo aby boli výrobky prístupne aj slovenskému hudobnikovi.Budem otvorený a ten čo sa v tom vyzná , tak veľmi dobre vie ,že to nie je až tak o peniazoch a preto každá  Pomoooc!  podpora z Vašej strany by bola vítana. Je to frajer

Myslím, že je to zatiaľ ok. Majo bude určite rád. Prihoď teda niečo. Žmurk
Zaznamenané

prosound
nováčik
*
Príspevkov: 38

« Odpoveď #32 kedy: 05. Marec , 2007, 15:15:13 »

Myslím, že je to zatiaľ ok. Majo bude určite rád. Prihoď teda niečo. Žmurk
Momentálne sa chystajú nejaké nové veci ako preampy a hlavy ,tak potom by som tu mohol niečo dať z tých najnovších , aby to bolo čertsvé. Žmurk
Zaznamenané

posledná demo ukážka Golema , zatiaľ ešte pracovná : http://bandzone.cz/corvus     www.gerhat.com
FUGAS
nováčik
*
Príspevkov: 45

HARDCOREMETAL

« Odpoveď #33 kedy: 26. August , 2008, 21:13:17 »

Mám takú otázku... Poznám jednú kapelu. Xcel by som hu trochu prezentovať zo všetkým, čo k tomu patrí. Poznám pravidla fora Nezahrávaj sa , ale majú nahrané PROMO, ktoré je voľne šíriteľné... či by som ho mohol pripojiť k téme...
Zaznamenané

zarábaj si na nete...PENIAZE ISTÉ...chodia aj šekom       http://www.klikacka.sk/registracia/?odporucatel=Fugas
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #34 kedy: 26. August , 2008, 21:32:46 »

sak to daj do kapiel, alebo do kapely clenov fora  Žmurk
Zaznamenané

FUGAS
nováčik
*
Príspevkov: 45

HARDCOREMETAL

« Odpoveď #35 kedy: 26. August , 2008, 21:36:39 »

Mylel som, či tam nebude vadiť link na DOWNLOAD tých free songou...
Zaznamenané

zarábaj si na nete...PENIAZE ISTÉ...chodia aj šekom       http://www.klikacka.sk/registracia/?odporucatel=Fugas
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #36 kedy: 26. August , 2008, 21:39:07 »

Mylel som, či tam nebude vadiť link na DOWNLOAD tých free songou...

nie ved preco, ked to maju ako promo, tak neni problem. ved aj ine kapely sem hadzu svoje dema, takze kludne.
Zaznamenané

m0noLiTh
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 147

cover gitarista s záujmom pracovať na sebe ďalej

« Odpoveď #37 kedy: 14. Marec , 2009, 00:43:59 »

to že ked som si chcel prečitať pravidla fora napísalo, že

Téma alebo diskusia, ktoré hľadáte buď chýba, alebo leží mimo vašich možnost

no nič asi nejaky výpadok stranky, stava sa...
« Posledná zmena: 14. Marec , 2009, 19:17:02 od m0noLiTh » Zaznamenané

SCHECTER HELLRASIER C-1 FR, Ibanez GRG 170dx, zoom G2.1u, Damage control - SOLID METAL Dual vacum tube Distortion, black heart little giant. kustom arrow 16w - proste také študentske hračky na papučový metal :)
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #38 kedy: 14. Marec , 2009, 12:08:25 »

hm ? to si k comu napisal ?
Zaznamenané

Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #39 kedy: 14. Marec , 2009, 12:11:23 »

to že ked som si ich chcel prečitať napísalo, že

Téma alebo diskusia, ktoré hľadáte buď chýba, alebo leží mimo vašich možnost

no nič asi nejaky výpadok stranky, stava sa...
Téma asi bola vymazaná. Popiskujem si
Zaznamenané
ivanb
pravidelný návštevník
Príspevkov: 209

« Odpoveď #40 kedy: 28. Apríl , 2009, 21:53:08 »

Tuto temu som objavil až teraz a ani ja som sa k pravidlám inzerovania nedostal.Mám len malu poznámku na zaklade prezerania inzeratov,Myslím si že každý inzerát má obsahovať základné informácie - predam,kupim,vymením a podobne dalej ponuka produktu a cena produktu ktorý ponukam.Stava sa ,že ma zaujme ponukaný produkt ale nieje uvedená cena, je tam však upozornenie len vážny záujem a odkaz na mail alebo podobne.Ako mám vedieť či budem mať vážny záujem ked na mna predávajuci vybalí svoju cenu? Ak by bola uvedená v inzeráte tak ako je to bežné viem sa orientovať ,viem porovnať podobné ponukané produkty a reagujem už len na tie ktoré som ochotný akceptovať.To že niekto predáva napr drahu gitaru neznamená že nezverejní jej predajnu cenu.Vyvoláva to dojem neserioznosti,alebo určitého nadradovania sa.To ,že som uplný amater alebo začiatočník neznamená ,že nemôžem mať prehlad o tom aké su ceny kvalitných produktov,gitar a prislušenstva.Rovnako je dobrá aj debata o ponukaných produktoch ,o ich cene kvalite,skusenostiach a podobne.Napr som ocenil v inzeráte na predaj kufra na strat informaciu o podobných výrobkoch za podstatne nižšiu cenu a v rovnakej kvalite.To je prínos pre všetkých kupujucich a predajca sa aspoň dostane do obrazu za aké peniaze ponukaný tovar môže realne predať,pripadne svoj inzerát stiahne.Uplne na nič su poznámky ako-pekna taku si raz kupim až budem mať prachy ,alebo až vyrastiem ,to je podla mna zasieranie inzerátu a treba ho vymazať . Tuším som sa rozkecal a že vraj malá poznámka.
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #41 kedy: 29. Apríl , 2009, 06:17:49 »

Tuto temu som objavil až teraz a ani ja som sa k pravidlám inzerovania nedostal.Mám len malu poznámku na zaklade prezerania inzeratov,Myslím si že každý inzerát má obsahovať základné informácie - predam,kupim,vymením a podobne dalej ponuka produktu a cena produktu ktorý ponukam.Stava sa ,že ma zaujme ponukaný produkt ale nieje uvedená cena, je tam však upozornenie len vážny záujem a odkaz na mail alebo podobne.Ako mám vedieť či budem mať vážny záujem ked na mna predávajuci vybalí svoju cenu? Ak by bola uvedená v inzeráte tak ako je to bežné viem sa orientovať ,viem porovnať podobné ponukané produkty a reagujem už len na tie ktoré som ochotný akceptovať.To že niekto predáva napr drahu gitaru neznamená že nezverejní jej predajnu cenu.Vyvoláva to dojem neserioznosti,alebo určitého nadradovania sa.To ,že som uplný amater alebo začiatočník neznamená ,že nemôžem mať prehlad o tom aké su ceny kvalitných produktov,gitar a prislušenstva.Rovnako je dobrá aj debata o ponukaných produktoch ,o ich cene kvalite,skusenostiach a podobne.Napr som ocenil v inzeráte na predaj kufra na strat informaciu o podobných výrobkoch za podstatne nižšiu cenu a v rovnakej kvalite.To je prínos pre všetkých kupujucich a predajca sa aspoň dostane do obrazu za aké peniaze ponukaný tovar môže realne predať,pripadne svoj inzerát stiahne.Uplne na nič su poznámky ako-pekna taku si raz kupim až budem mať prachy ,alebo až vyrastiem ,to je podla mna zasieranie inzerátu a treba ho vymazať . Tuším som sa rozkecal a že vraj malá poznámka.

Ved ked mas zaujem, tak saq opytas ci ti to preda za "tvoju" cenu. Viacmenej jedno, ci napise cenu predavajuci alebo kupujuci.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
udry
Hosť
« Odpoveď #42 kedy: 29. Apríl , 2009, 07:09:20 »

No ale prečo si mam ja/ či už ako kupujuci alebo predavajuci/  komplikovat život pisanim/odpisovanim  PM,mailov,pripadnym telefonovaním ? Ja si myslim,že cena nie je žiadne "obchodne tajomstvo" a ku každemu inzeratu patrí.Ja už v 99,9% pripadov na take inzeraty-a nie len tu na fore- kde nie je cena  nereagujem. Po skusenostiach,kde predavajuci odpisal/ prip.telefonicky udal pre mna neakceptovatelnu cenu a ešte ma presviedčal aka je to super kupa,super vec a blabla-proste mi to nestoji za pisanie, pripadne minanie penazí za telefon. A pokial sa predavajuci obava/nežela si OT ohladne ceny,nech požiada o zamknutie.
« Posledná zmena: 29. Apríl , 2009, 07:24:33 od udry » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #43 kedy: 29. Apríl , 2009, 08:40:24 »

suhlas s rudym a uz sa to tu riesilo kolko ? 100x ? 1000x ?
Zaznamenané

ivanb
pravidelný návštevník
Príspevkov: 209

« Odpoveď #44 kedy: 29. Apríl , 2009, 11:51:27 »

Ale napriek tomu sa stále ojavuju inzeráty bez uvedenia ceny.
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.082 sekund, 23 otázok.