Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 13:21:48
Strán: 1 ... 745 746 [747] 748 749 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1734941 krát)
0 užívateľov a 20 Hostí prehliada túto tému.
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #11190 kedy: 24. Október , 2011, 15:39:48 »

gandza znizuje aj vnutroocnu tlak .. len taky bonus
to je cool, to napriklad ja by som potreboval   Bavím sa skvele
akurat v tomto nasom prijebanom zakonzervovanom kocurkove zvysuje riziko basy  Je mi do plaču
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #11191 kedy: 24. Október , 2011, 15:44:08 »

nic. potialto v poriadku. akurat v momente, ked sa pablo pojde opierat, o zmienovane video, bude to jebnute.
"zle" uz vnimam trochu ako prehnane, pretoze tvoje vnimanie meni kopec veci exo- (alkohol, rozne lieky) aj endogennych (adrenalin, testosteron, endorfiny). a zaujimave, ze o nich sa ako o "zlych" nebavi nikto...
zabudas, ze spustac nie je ten bazalny dovod. spustac je vzdy len spustac, cize ano, ak je niekto rizikovy (v rodine bol schizofrenik / ma namerane nespravne hodnoty neurotransmiterov / dojebanou vychovou nalomena osobnost), tak mu ako spustac na tomto svete hrozi tak asi miliarda veci. hovorit v tejto suvislosti len o THC je znovu znacne zavadzajuce.
no prave toto je ten tvoj omyl. ludstvo si meni vnimanie od nepamati - fajcenie tabaku, kava, caj, holotropne dychanie a meditacie. to je tiez vsetko zlo? trava sa v kanade aj niektorych statoch usa pouziva na zmiernenie bolesti onkologickych pacientov, to je tiez zle? tento tvoj nazor ti stoji na vode a preto ktokolvek, kto tu pride s faktami, ti to lahko nabura. mozes zostat tak maximalne pri tom, ze samoucelne pozmenovanie vedomia neuznavas. tento nazor ti naozaj nikto nema ako ani preco vziat, i ked s nim napriklad aj ja mozem nesuhlasit.
hej pochopil si podstate, všetky tie veci ačo si vymenoval podľa m)na nie sú dobré, prezentujem to ako môj názor na svet nie ako dáku všeobecne platnú pravdu :)
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #11192 kedy: 24. Október , 2011, 15:49:51 »

a nesi furt?  Bavím sa skvele ale nie, je to celkom zaujimavy a dost ojedinely zazitok, co si popisal a sluzi v podstate ako dobra ilustracia - tvoj problem bol inde a mal sa riesit. trava ho mohla zhorsit a tu by som jednoznacne priznal, ze tvoje uzitie v tej situacii by som zhodnotil ako silne rizikove. na druhej strane vsetko dobre dopadlo, co vsak podobne ako to video, nijak uzitocnost/skodlivost uzivania nepreukazuje.

k tomu zvysku tvojho prispevku: je to o tom istom, co som uz pisal aj ja, ale podobne ako vo vsetkych tychto diskusiach, ide aj v tejto o to ponahanat carodejnice a srdieckom odsudit. malokoho zaujima ako to naozaj je. tak teda aspon niekto +1  Zdravíčko

no som stale, ale zdaleka nie taky ako vtedy... fakt ked ta nastavia dobre na antipsychotika tak je zivot jedna basen  Bavím sa skvele
k problematike ganja vs. alkohol ma zaujimave clanky isty psychiater http://patarak.blog.sme.sk/ odporucam si ich precitat, svoje nazory ma podlozene skusenostami s pacientami  Na zdravie!
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #11193 kedy: 24. Október , 2011, 15:50:33 »

hej pochopil si podstate, všetky tie veci ačo si vymenoval podľa m)na nie sú dobré, prezentujem to ako môj názor na svet nie ako dáku všeobecne platnú pravdu :)
chapem teda spravne, ze keby mohlo byt po tvojom, zakazes tibetanom meditovat a ti amici s rakovinou by mali radsej umierat v bolestiach, nez si dat fajocku?

ono, ak tu pablo woozy napisal, ze nema rad, ked je niekto odtrhnuty od reality, lebo ze sa s takym clovekom zle komunikuje, tak s tym sa da len suhlasit.

problem je, ze znovu sa tu hadze do jedneho pytla hruska, jablcko, vodka, whisky... ak niekto huli, nemusi byt odtrhnuty od reality a ak niekto nehuli, este to neznamena, ze od reality odtrhnuty nie je (staci si pozriet nejaky ten prezidentsky prejav, ze).

mne osobne najviac vadi ta kriminalizacia, a to jednak z toho dovodu, ze niekomu za jeho slobodne rozhodnutie, ktorym nikomu neublizi, so suhlasom spolocnosti prakticky znici zivot a jednak preto, ze na to idu neskutocne peniaze, ktorych verejny sektor zdaleka nema nazvys. a drviva vacsina tych, co nemaju jednoznacne liberalny nazor, tento stav prakticky podporuju. nebyt tohto, v podstate sa asi v zivote uz do diskusii na temu drogy nepustim...
« Posledná zmena: 24. Október , 2011, 15:51:06 od Iggy » Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #11194 kedy: 24. Október , 2011, 16:01:18 »

ja som mal kamarata, ktoremu vraj diagnostikovali schyzofreniu. poznal som ho osobne, uplne v pohode chalan, slusny, ziadny alkoholik, rad sa bicykloval a hral basket. zaciatkom tohto roka mu znova ruplo v hlave a obesil sa. co viem tak bral aj lieky odkedy sa prvykrat dorezal a bol na psychiatrii. slusnych ludi je vzdy skoda.  
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #11195 kedy: 24. Október , 2011, 16:11:07 »

chapem teda spravne, ze keby mohlo byt po tvojom, zakazes tibetanom meditovat a ti amici s rakovinou by mali radsej umierat v bolestiach, nez si dat fajocku?
nie práve v tom je tá krása, že každý má podľa mňa svoj rozum a mal by robiť čo chce, kým to neovplyvňuje druhého. Takže podstate súhlasím s tebou, že je to hovadina zakazovať niečo. Ale zas na druhej strane sa postupom času zistilo, že mnoho ľudí nie je schopných používať svoj rozum preto potrebujú mať nadiktované čo a ako a bez toho nevedia existovať, to vidno na ficovoličoch napríklad :).

ono, ak tu pablo woozy napisal, ze nema rad, ked je niekto odtrhnuty od reality, lebo ze sa s takym clovekom zle komunikuje, tak s tym sa da len suhlasit.
tak tak, presne tak a to je jedno či fičí na meditácií v tibete alebo na drogách :)
problem je, ze znovu sa tu hadze do jedneho pytla hruska, jablcko, vodka, whisky... ak niekto huli, nemusi byt odtrhnuty od reality a ak niekto nehuli, este to neznamena, ze od reality odtrhnuty nie je (staci si pozriet nejaky ten prezidentsky prejav, ze).

mne osobne najviac vadi ta kriminalizacia, a to jednak z toho dovodu, ze niekomu za jeho slobodne rozhodnutie, ktorym nikomu neublizi, so suhlasom spolocnosti prakticky znici zivot a jednak preto, ze na to idu neskutocne peniaze, ktorych verejny sektor zdaleka nema nazvys. a drviva vacsina tych, co nemaju jednoznacne liberalny nazor, tento stav prakticky podporuju. nebyt tohto, v podstate sa asi v zivote uz do diskusii na temu drogy nepustim...
na toto som podstate reagoval v úvode prečo je to tak.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #11196 kedy: 24. Október , 2011, 16:39:57 »

mnoho ľudí nie je schopných používať svoj rozum preto potrebujú mať nadiktované čo a ako a bez toho nevedia existovať
a ty mas pocit, ze toto je tema, ktoru treba niekomu diktovat?

tak tak, presne tak a to je jedno či fičí na meditácií v tibete alebo na drogách :)
ja som to myslel tak, ze ak si vezmeme celkovy pocet ludi odtrhnutych od reality, tak z nich mozno 5% je odtrhnutych od reality na zaklade stavu sposobeneho omamnymi latkami a/alebo praktikami. mal som na mysli kadejakych politikov, generalnych riaditelov, dopravnych policajtov, uradnicky, revizorov, dochodcov... ci oni su v poriadku, lebo nefetuju?
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #11197 kedy: 24. Október , 2011, 16:43:26 »

a ty mas pocit, ze toto je tema, ktoru treba niekomu diktovat?
netreba oni si to sami vyžadujú.
ja som to myslel tak, ze ak si vezmeme celkovy pocet ludi odtrhnutych od reality, tak z nich mozno 5% je odtrhnutych od reality na zaklade stavu sposobeneho omamnymi latkami a/alebo praktikami. mal som na mysli kadejakych politikov, generalnych riaditelov, dopravnych policajtov, uradnicky, revizorov, dochodcov... ci oni su v poriadku, lebo nefetuju?
hej aj ja som myslel celkovo
Zaznamenané

I love my VHT!
floydak
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #11198 kedy: 24. Október , 2011, 16:53:23 »

http://www.sme.sk/c/6111210/konope-na-liecebne-ucely-sa-ma-pestovat-aj-v-cechach.html  Bavím sa skvele
Zaznamenané

jednoducho som ignoroval axiomu
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11199 kedy: 24. Október , 2011, 17:33:59 »

mal som na mysli kadejakych politikov, generalnych riaditelov, dopravnych policajtov,

Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #11200 kedy: 24. Október , 2011, 18:45:55 »

mne sa páčila odpoveď Oskara Rozsu keď sa ho spýtali na drogy:

"Neviem či sa dá jednou vetou na to odpovedať. To je hlboká vec, hlboká po každej stránke. Aj v tom dobrom, aj v tom zlom."  :)
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #11201 kedy: 24. Október , 2011, 18:59:44 »

Ja som hulil len raz. Som inak dost paranoidny sam o sebe, mam OCD (ked kuka niekto Big Bang Theory, tak staci sledovat Sheldona...) a este par lahodok.  Bavím sa skvele Ta trava mi tychto mojich kamosov exponovala tak na tretiu a mal som stavy, co uz nikdy v zivote zazit nechcem. Som rad, ze som z toho tripu vobec vstal...
Zaznamenané
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #11202 kedy: 24. Október , 2011, 19:16:11 »

mne sa páčila odpoveď Oskara Rozsu keď sa ho spýtali na drogy:

"Neviem či sa dá jednou vetou na to odpovedať. To je hlboká vec, hlboká po každej stránke. Aj v tom dobrom, aj v tom zlom."  :)

velka mudrost spravneho muzikanta  Zdravíčko
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #11203 kedy: 24. Október , 2011, 19:54:03 »

Ja som hulil len raz.
a urcite si velmi rad, ze existuje zakon, ktory hovori, ze keby ta pri tom chytili, hrozi ti 5 rokov basy.
Zaznamenané

kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #11204 kedy: 24. Október , 2011, 19:57:31 »

a urcite si velmi rad, ze existuje zakon, ktory hovori, ze keby ta pri tom chytili, hrozi ti 5 rokov basy.

Aky ma byt zmysel tohto vyroku ?

=> Robim to len preto ze to je nezakonne => adrenalin, zvyseny serotonin + stavy vyvolane tetrahydrokanabisom ?

Lebo akosi som nepodchytil podton viac-menej sarkastickej konstrukcie.

Inak k teme studentsky filmik.

http://vimeo.com/30992388
« Posledná zmena: 24. Október , 2011, 20:02:17 od kubo63 » Zaznamenané
Strán: 1 ... 745 746 [747] 748 749 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.085 sekund, 22 otázok.