Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

Radomír

Normálný človek by toto nebol schopný zahrat  :laugh: Strelený.Presne a poriadne.Ti najvačší ubožiaci v superstar su amateri proti nemu a že tam boli riadne kreatury  :-\
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)

much

netvrdim ze je normalny :laugh: ked sa ten raz uvedomi tak si bude hlavu trieskat chudacisko

Radomír

ten si to neuvedomí nikdy a celý život bude štastný a vždy si bude mysliet že je vynimočný.Aj je  :laugh:

joey

Radomír

Quote from: joey on 21. November , 2008, 15:14:52
takze vravis ze si toto nenechaj ujst?

http://www.topky.sk/cl/15/348500/VIDEO-Markiza-prekracuje-hranice-Gayovia-Rochnyak-a-Torac-budu-kydat-spinu-
Videl som už uputávky na to v telke.Nechutné.Som to musel prepnut.Boli,sú aj budú ale ako ich teraz preferuju a ako sa domáhaju práv a dokonca deti chcu vychovavať.Kedysi ked ma v metropolke-vy mladší nepoznáte,krčma na americkom namestí-už dávno neexistuje.To bol ich ráj.Tak tam ma raz obtažovat začali.Netušil som že sa tam grupuju.Dostal po čuni a policajti povedali-dobre si urobil.Dnes su z nich celebrity.Ked to tak pojde dalej začnu sa o svoje práva uchadzat aj zoofili  :laugh: Nemám nič proti gayom.Aj som mal kamaráta a bol to super človek ale vedel že čo môže a čo nie.A nevystatoval sa s tým ako podaktorí dnes.

rastis

Quote from: Radomír on 21. November , 2008, 14:13:45
Na psychiatriu s takým nenormalným bukom.Nech je orientovaný ako chce ale je slahnutý riadne a ostatní pacienti by pri nom vyzerali ako normální zdravý ludia.Hrôza...  :-\

trochou tolerancie k druhym prispejes aj k vlastnemu vnutornemu stastiu. ja som tolerantny k vsetkemu - sice zo zistnych dovodov pre vlastny dobry pocit, ale to je jedno :)

Radomír

Quote from: rastis on 21. November , 2008, 15:30:28
trochou tolerancie k druhym prispejes aj k vlastnemu vnutornemu stastiu. ja som tolerantny k vsetkemu - sice zo zistnych dovodov pre vlastny dobry pocit, ale to je jedno :)

Som už tolerantný oproti tomu ako sa na nich pozeralo pred 30 rokmi..Ale nech z nich nerobia niečo extra to je choré.Su aj ini takto orientovani a su normální a nepotrebuju sa takto zosmešnovat a dráždit ludí.ˇZiju si v klude a su to fajn ludia.Iba jedno-iste to pozerat nebudem :)

rastis

Radomír

Mier aj Tvojej aj ich dušiam  :drink: Štatistika uvadzala že z celkovej populacie tvoria 4 percenta.Ked dnes zapnem telku tak mám dojem že je to 40 percent  :zdar:

rastis

mne je to jedno a v telke pozeram, co ma zaujima.

spyros

Quote from: Radomír on 21. November , 2008, 15:53:06Mier aj Tvojej aj ich dušiam  :drink: Štatistika uvadzala že z celkovej populacie tvoria 4 percenta.Ked dnes zapnem telku tak mám dojem že je to 40 percent  :zdar:

Na kolko percent to odhadujes v tomto fore? Su tu aj zoofilovia, pedofilovia alebo koprofilici? Kolko?

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

Radomír

Tu je 100 percent gitarofilov  :)

dusky

v niektorych televiziach zostali 4% heteracov

Radomír

;D Tuším si jediný čo to pochopil.....

rastis

Quote from: dusky on 21. November , 2008, 17:55:42
v niektorych televiziach zostali 4% heteracov

to mas jak ked niekto kyda na POP a ty argumentujes predajom nosicov a navstevnostou koncertov. tak tu sa da argumentovat sledovanostou. televize davaju to, na co sa ludia pozeraju, to je cele  :drink: