Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

udry

rastis

proghopik

Quote from: rastis on 18. Január , 2009, 20:57:16
ide s dobou chalana a nespi na vavrinoch  :zdar:

Len ci ho budu s tymto nemecke dochodkyne aj nadalej tak zrat.  :whistle:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

styrioci

Quote from: rastis on 18. Január , 2009, 20:57:16
ide s dobou chalana a nespi na vavrinoch  :zdar:
rozmyslal som, ako to nazvat... sice som chcel zadret daco o prachoch, ale "ide s dobou" je lepsie, pretoze verim, ze to tak proste citi a postupne sa vyprofiloval  :drink:

mario bross

aj kolienkom pekne trasie ako vzdy. ale neviem preco, mne sa to paci, ma to taku zvlastnu atmosferu  :)

rastis

Quote from: styrioci on 18. Január , 2009, 21:00:00
rozmyslal som, ako to nazvat... sice som chcel zadret daco o prachoch, ale "ide s dobou" je lepsie, pretoze verim, ze to tak proste citi a postupne sa vyprofiloval  :drink:

ano - vyprofiloval je spravne :)

Branko

vittore

ten je tiez fajn,ale musis uznat ze henta fialova postavicka sa velmi hodi k jeho hlasu :laugh:..a celkovo..v tych dialogoch krasne sedi zvuk a obraz..etela hra svoju zivotnu rolu

mcmaros

cubo

Quote from: Branko on 19. Január , 2009, 23:40:18
eeeeeeeeeee

Melishrek je lepsi: http://www.youtube.com/watch?v=PQBj9vb6h8k   :laugh: :laugh: :laugh:

Uz som to tu daval.

Tak toto je fakt zatial asdi naj :drink:

MaTeS

FALLGRAPP

Majo Fero

asdfg

neviem kam to dat, tak to nacapim sem

nadabil som na zaujimavu vec http://ccgi.bluerabbit.plus.com/virtualbarbershop/ POZOR, treba si to vypocut na sluchatkach, inak z toho nebudete nic mat.

je to vyborny priklad na to, ako sa da pracovat s umiestnenim zvukov v priestore. Touto myslienkou som sa zaoberal uz dlhsie, neviem ako sa da dosiahnut efekt zvuku znejuceho zozadu/spredu . Neviete o nejakych clankoch s touto problematikou?