Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

Branko

Quote from: Pablo Woozy on 22. Február , 2009, 20:42:59
Rovno povedz, ze sa bojis aby sa k tomu arabovi nedostal tvoj Cibo  ;D ;D ;D

Pre ostatnych: Cibo je Brankova andulka, nie "vtak"  ;D ;D ;D
Moj Čibo sa k nemu nedostane, lebo inak ma po vtakovi ten arab.  ;D ;D

homar

pre mna najvacsia sranda tohoto dna je urcite tento song...

Morčata na úteku - Dušan je gay http://www.youtube.com/watch?v=8swBsUTXSAY

kto nepozna original, tak pripajam aj ten, inak tiez dost vtipny text  ;D

Torr - Made in hell http://www.youtube.com/watch?v=p1vF1U2fScY
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

mcmaros

Quote from: tipek on 21. Február , 2009, 14:35:44
no hovoria tam o tom že v tych programoch vidia tvoju ip adresu a ,že ta vedia odsledovat..aj ked si meniš ip je to uložene v tom prostredkovateli čo ti dava internet ....a proste aj tak ta vedia odsledovat..stači ked ta pomali budu lokalizovat a porovnavat ipčk miesto sa nemeni ani navštevovane stranky kt. navštevuješ....profil na teba zostvavia hned a si v riti

SRANDA ,žE  daj do bearshare dal tokio hotel :-D  a našlo mu strašne vela linkov ..a že si môžeš stahovat nezavisle vymienat mezdi sebou...

ukazal tam ako na rapide mažu linky  ;D hladaju ilegalne uploadnute veci stiahnu ich preveria a akoby zamknu ten link  ;D

Oni ale sleduju uploaderov, nie? Ved keby sledovali downloaderov, tak by sa zodreli. ;D A neni niekde na rapidshare napisane, ze neposkytuju nikomu info o klientoch? Sa mi zda ze som to tam raz cital. :)

rastis

temo

Quote from: rastis on 23. Február , 2009, 14:23:57
v tom je prezleceny chlap  ;)
Ale čoby Vanessa Mae je tam v tom skafandri  ;D
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mario bross

prd, je to robot, 100% ale uplne super to vyzera. plynule pochyby, aj ked naprogramovat, aby hral tu melodiu by som nevidel az tak zlozito - skor tu mechaniku a prevedenie  :)

rastis

je to chlap - vsimni si poriadne

mario bross

ale no rasto - z coho vyvodzujes ? ja neviem ako by prepchal ruky, cez tie umele klby, cez krk na nohy a neviem, ako by dal prsty do tych robotovych prstov - a musel by fest dlho cvicitr aby to zahral cisto. a vobec, keby som sa drzal tvojej teorie preco to nemoze byt zena, tam ? ze si robis iba srandu ?  ;)

atheysm

cubo

chlap to nemoze byt lebo intonuje presne a ma mechanicke vibrato... a aj si vsimni ako to vibrato robi, tak ze stlaca strunu hore dole, nehybe rukou dolava doprava... chapes  :drink:

Branko

Sa vam cudujem, ze sa snazite vyvratit Rastisov prispevok. Je jasne, ze to nie je chlap.  ;D
:drink:

Jurinko

Respectable people do not write music or make love as a career.

temo

Quote from: Branko on 23. Február , 2009, 17:01:09
Sa vam cudujem, ze sa snazite vyvratit Rastisov prispevok. Je jasne, ze to nie je chlap.  ;D
:drink:
Je jasné že je to žena  ;D
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zeck

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk