Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

Winc0

toto je fest vec  ;D ;D

Obamova rodina sa stahuje do Emeriky  :laugh:

"Nechajte mi pravo na vlastne omyly, na moznost zvolit si, to co mam rad.
Chcem ist vlastnou cestou nie tou Vami vysliapanou, na ktorej by som stratil vlastnu tvar"

\m/ Metallica \m/

!!! zmena nicku z ta ja ne? na aktualny - Winc0 !!!

kaolko

dpc uplne Please MTV pimp my ride!
Hello this is X  to the Z we hooked you up with a brand new 50-nigga spoiler, so that you get really fast when wasted.. yawk..

homar

Quote from: Branko on 22. Apríl , 2009, 09:56:36
Taketo reci ma nas 15 rocny sused a jeho 56 rocny ocko.

Ak si myslis, ze by si bol lepsim politikom, tak chod do toho a spas male neaktivne Slovensko. :)
:drink:
hlavne by to chcelo pravicovu vladu, potom by som nemal nic proti
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

joe

Quote from: udry on 21. Apríl , 2009, 22:31:44
Si mysliš,že su to tupci? Ja si to nemyslim. Skôr naopak. Su velmi šikovny,vyznaju sa / v niektorych veciach až moc/ vedia ako na to a čo s tym. Kto su tupci,myslim netreba pisat. :drink:
;D ;D ;D ja si to tiež myslim toto je take tipicky slovenske...každy ma vladu aku si zasluži je to jeho zrkadlo,ale vtip je super :drink:

Branko

Quote from: homar on 22. Apríl , 2009, 10:21:58
hlavne by to chcelo pravicovu vladu, potom by som nemal nic proti
Co chces, resp. co by si chcel, aby robili ?

joe

pravicovu sme mali pred tym a ta tomu dala ,Fico je momentalne nejlepši...a že hrabu ???všetci politici na svete hrabu...ked to chceš zmenit chod robit politiku :zdar: a budeš hrabat

Branko

Quote from: joe on 22. Apríl , 2009, 10:28:10
pravicovu sme mali pred tym a ta tomu dala ,Fico je momentalne nejlepši...a že hrabu ???všetci politici na svete hrabu...ked to chceš zmenit chod robit politiku :zdar: a budeš hrabat
Tak presne.

homar

tu sa o tom hadat fakt nebudem, niekedy pri pive mozeme o tom podiskutovat, ale teraz na to fakt nemam chut ani cas

joe

Quote from: Branko on 22. Apríl , 2009, 10:27:53
Co chces, resp. co by si chcel, aby robili ?
presne ,každy pičuje a nevie absolutne k veci argumentovat a už vobec navrhnut riešenie,to je ako nadavanie na policajtov,ale predstav si že by neboli ,prvy cigan by ta zahlušil :laugh:

homar

Quote from: joe on 22. Apríl , 2009, 10:30:19
presne ,každy pičuje a nevie absolutne k veci argumentovat a už vobec navrhnut riešenie,to je ako nadavanie na policajtov,ale predstav si že by neboli ,prvy cigan by ta zahlušil :laugh:
ach jaj...na policiu sa nadava vsade, nie len u nas, aj ked u nas najviac, celkovo slovaci su strasne nespokojny narod, kamarat mi raz ukazoval nejake grafy z konferencie nejakej medzinarodnej, a tam slovensko dopadlo dost katastrofalne, ak mi to posle, tak to sem kludne medzi srandy hodim, aj ked tie vysledky nebudu moc sranda, skor trapas  :zdar:

Branko

Quote from: homar on 22. Apríl , 2009, 10:29:42
tu sa o tom hadat fakt nebudem, niekedy pri pive mozeme o tom podiskutovat, ale teraz na to fakt nemam chut ani cas
Vsimol som si, ze viac krat zacnes nieco a potom napises tuto vetu, resp. tohto charakteru.
Uprimne poviem, ze cakal som, kym take nieco napises.

homar

Quote from: Branko on 22. Apríl , 2009, 10:34:34
Vsimol som si, ze viac krat zacnes nieco a potom napises tuto vetu, resp. tohto charakteru.
Uprimne poviem, ze cakal som, kym take nieco napises.
lebo nebudem to tu zajebavat OTckom, ale kludne osobne by som sa s tebou stretol niekedy a normalne pokecal, ja s tym problem nemam, ale naco tu ludi zbytocne zatazovat niecim, co ich nezaujima a navyse to je uplny OT od temy

joe

narod holubiči ;D ;D my mame jeden hlavny problem sami sa za seba hanbime,ked niekto vyčnieva hned je koko*t špinavy a zavidime.nevyrastaju tu osobnosti a ked tak ich udupeme...slovo vlastenectvo je nam absolutne cudzie ...taky rus je hrdy na to že je rus a američan ani nehovorim..........
za to ako sa mame možu všetci  na svete le nie my :zdar:

homar

Quote from: joe on 22. Apríl , 2009, 10:44:45
..slovo vlastenectvo je nam absolutne cudzie ...taky rus je hrdy na to že je rus a američan ani nehovorim...
s tymto suhlasim

joe

za monitorom nabuchany chlap a ked ho stretneš tak vypelichana sliepka a ma problem povedat suvislu vetu,to iste s hranim pičuju pičuju a ked su na javisku tak tam vidiš zlomenu trosku ,ale vačšinou na javisku nikdy nie su tak dalej pičuju a rozoberaju nezmyselne aparaty a gitary...Niekto tu nadaval na Haberu ale on je osobnost a nielen na javisku plus vyborny spevak a človek s egom :zdar: