Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

kaolko

mozno je ladena do tercii

styrioci

jaj aha, ona hra na gitaru... vsimol som si az na druhy krat, ked som si tie vase posty precital  :blush:

spyros

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

mario bross

Quote from: kaolko on 05. Júl , 2009, 19:38:47
:D:D:D: ja sa pojebem.. ten song je ladeny o jeden polton dole.. ona to hra na standardnom ladeni v polohach urcenych pre podladenu gitaru.. to je popici  ;D

ale 2x sa trafila, takze to tym nebude  :laugh:

reeller_sk

ma to naladene o polton vyssie. To co sa trafila boli bendy vacsinou ktore nedotiahla :D...
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

mario bross

Quote from: reeller_sk on 06. Júl , 2009, 13:06:14
ma to naladene o polton vyssie. To co sa trafila boli bendy vacsinou ktore nedotiahla :D...

ale ked stiahla ten bend dole, tak to znelo ako ma - aspon tak som to an prve pocutie si vsimol, ale aj tak je to nepodstatne - horsie je ze sa kurvesky nepocuje, alebo to nevie rozoznat  :ohmy: :uff:

reeller_sk

Quote from: mario bross on 06. Júl , 2009, 13:18:25
ale ked stiahla ten bend dole, tak to znelo ako ma - aspon tak som to an prve pocutie si vsimol, ale aj tak je to nepodstatne - horsie je ze sa kurvesky nepocuje, alebo to nevie rozoznat  :ohmy: :uff:
Ale to ja neviem ci take existuje, ze je niekto taky hluchy, ze nepocuje ze je cele solo uplne mimo a este to da na youtube.
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

mario bross

ani ja som to nevedel, ale asi ano....a dokonca sa pyta na komentare - nechapem  ;D

Rotanimod

no mozno, ale aj tak sa na to video pozera lepsie ako na mroza petrucciho  ;D
Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
And you are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun.

mario bross

a co ste nikdy nevideli prsia ? a ani ich nema take velke, ze polka fora z tohto dychti  8)

kaolko

ja som videl zatial len prsia mojej mamy ked ma kojila.. inak nikdy ziadne este.. a je tu takych ludi viac..

IBANEZ2

Quote from: kaolko on 06. Júl , 2009, 15:08:51
ja som videl zatial len prsia mojej mamy ked ma kojila.. inak nikdy ziadne este.. a je tu takych ludi viac..
Aj ty si na tom rovnako?  :blush:
Sak ani ja neviem co je na tom take ze sa to musi rozoberat, to bude asi ponorkova choroba  ;D
Moj chudobny studentsky gear:
Ibanez RG350 EX
Marshall JCM 2000 Dsl401
Zoom G2
... a dalej kable ktore sa furt jebu.

Branko

Quote from: kaolko on 06. Júl , 2009, 15:08:51
Pod do nasho klubu...  ;D

styrioci

Quote from: mario bross on 06. Júl , 2009, 15:05:37
a co ste nikdy nevideli prsia ? a ani ich nema take velke, ze polka fora z tohto dychti  8)
no a? lepsie sa pozera na prsia na gitare, ako na nejakeho svlanateho onanistu  :drink: