Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

udry

Quote from: styrioci on 08. September , 2009, 10:21:24
udry, pista: ano, konstruktivna kritika je fajn a urcite podniti k zlepseniu, ale uprimne, aky bol pomer konstruktivnej kritiky voci posmeskom na adresu mariana a jeho videi?  :zdar:
Ja som sa posmeškami na marianovu adresu nezaoberal.  :drink:  K marianovi ako hudobníkovi mam "rešpekt". Z jednoducheho dôvodu: je ovela lepší gitarista ako ja. :zdar:

mario bross

styrioci - keby ste sa nepoznali, tak ty si prvy, ktory zacne nieco vytykat.

Ja neviem, ludom sa to nepaci, tak asi maju dovod. kukol som to Vadimove video a uplne iny styl, hento vyzera velmi amaretsky. sak nech marian zobere kamosa, co bude drzat kameru a nech to natocia spolu a nech si daju aj zalezat na ukazkach. ved do kamery sa da picnut externy mikrofon a potom jemne zostrihat, hodit nejaky jemny hudobny podklad pod to a je to. myslim si, ze spravit prezentaciu profesionalnejsie, nieje v dnesnych dobach problem.
A prosim reci typu - natoc lepsie su uplne o hovne, pretoze keby som mal robit taketo ukazky, ktore mi maju sposobit zarobok a hlavne su na YT, kde to mozu vidiet ludia z celeho sveta, tak nech si nerobia o nas zlu mienku. lebo my sa  musime naucit prezentovat nieco na urovni inych statov... Aj ked som bol v Siemense, tak tam na prezentacie kladli velky doraz, lebo vyrobky treba vediet prezentovat.... co z toho, ekd je vyrobok dobry spolahlivy, ale na zaklede zlej prezentacie sa proste neuchyti.

kaolko

este dodam k tomu mojmu prispevku, ono, akokolvek vazne je to myslene, vzdy ked natrafim na nejake take video, tak mam usmev na tvari.. ale to len kvoli tomu 80s/jadranka podmazu co tam vacsinou pocujem, nic v zlom ale je to proste haluz  :laugh:

proghopik

Quote from: kaolko on 08. September , 2009, 10:52:15
ale to len kvoli tomu 80s/jadranka podmazu co tam vacsinou pocujem, nic v zlom ale je to proste haluz  :laugh:

Hej, u nas to stale zije. :)
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

mario bross

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

brmbolec

Ja si osobne myslím že problém u niektorých je aj v tom, že kto hrá v prezentácii.
Ak by takú istú prezentáciu ako Marián nahral napr.  Henry Tóth, zahral by tam nejaké vypletačky, isto by ľudí viac zaujala.
Ľudia by ho viac žrali. Podobne je to do istej miery aj v prípade Vadima. Aj keď nepopieram, že je to kvalitatívne na vyššej úrovni.
Malé, ale potešia :)

MMM

MMM

Quote from: brmbolec on 08. September , 2009, 12:54:40
Ja si osobne myslím že problém u niektorých je aj v tom, že kto hrá v prezentácii.
Ak by takú istú prezentáciu ako Marián nahral napr.  Henry Tóth, zahral by tam nejaké vypletačky, isto by ľudí viac zaujala.
Ľudia by ho viac žrali. Podobne je to do istej miery aj v prípade Vadima. Aj keď nepopieram, že je to kvalitatívne na vyššej úrovni.

Myslim, ze ked je v nahravke tak zly zvuk ako bol v tamtej, tak tam moze hrat cokolvek a bude to na nic. Aj ked urcite sa lepsie pocuva ukazka, ked na to clovek aj vie hrat a ma aspon naladenu gitaru, co je na YT niekedy problem najst.

kaolko

Quote from: MMM on 08. September , 2009, 13:00:28
http://www.youtube.com/watch?v=tZmDWltBziM

Neviem, ci to tu bolo..som a skoro postal. ;D

hej hej.. to je znama vec.. to su clenovia Klubu nepriatelov gravitacie

marianguitar

Quote from: brmbolec on 08. September , 2009, 12:54:40
Ak by takú istú prezentáciu ako Marián nahral napr.  Henry Tóth, zahral by tam nejaké vypletačky, isto by ľudí viac zaujala.

Hmm, vypletacky, ono ja som mal skor odozvu, ze mam viacej hrat kila a nie sola, lebo ze to vela ludi irituje, tak si vyber...
A potom, ak tu zacneme hadzat kapacity, tak potom preco to nenahra hned Gary More alebo iny spickovy svetovi gitarista?
Pretoze to je na nase pomery nerealne...

marianguitar

Quote from: kaolko on 08. September , 2009, 09:55:21
ja poviem svoj nazor:
- obsah ukazkok je na velmi vysokej urovni, u nas take nikto nic nerobi a je len dobre, ze s tym niekto prisiel..tuto fakt musim dat klobuk dole a ze je tych videi vcelku dost!
-zvukove ukazky, a video ale postrada kvalitu. Kedze vieme, ze youtube velmi komprimuje a orezava kvalitu videa a zvuku, clovek ak sa do toho predsalen pusti, musi vediet, ze to musi nahrat v najlepsej moznej dostupnej kvalite (hlavne ak to ma byt prezentacia veci dostupnych v jeho shope a nie len o bezne ukazky) 

:zdar:
No urcite sa poucim, beriem s toho vsetko pozitivne, reci ako velky odpad a podobne co s nimi? Svedcia o vyrazovych prostriedkoch a urovni ludskeho chovania o niecom, viac nepoviem...
V najblizsich dnoch prechadzam na iMAC s programom FInal Cut (este sa v tom naucit robit) a zvuk, no s viackanolovou zv. kartou sa aj to snad zlepsi, aspon snaha bude...

kaolko

Quote from: marianguitar on 08. September , 2009, 13:54:20
Hmm, vypletacky, ono ja som mal skor odozvu, ze mam viacej hrat kila a nie sola, lebo ze to vela ludi irituje, tak si vyber...
A potom, ak tu zacneme hadzat kapacity, tak potom preco to nenahra hned Gary More alebo iny spickovy svetovi gitarista?
Pretoze to je na nase pomery nerealne...

tiez som za, aby tam boli viac kila ak smiem teda komentovat...  nie ze by to iritoval, hras dobre, ale clovek si spravit lepsie celkovy obraz o produkte ako sa sprava a na co je vhodny

marianguitar

Quote from: kaolko on 08. September , 2009, 14:02:22
tiez som za, aby tam boli viac kila ak smiem teda komentovat...  nie ze by to iritoval, hras dobre, ale clovek si spravit lepsie celkovy obraz o produkte ako sa sprava a na co je vhodny
Spomenul som to len preto, ze brmbolec potreboval este viac solovat v ukazkach...
uz aj spyros ma na to upozornoval, ze to vidi na viacej kila ako robim...