Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

johnzo

Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

spyros

Quote from: johnzo on 20. September , 2009, 02:23:23http://www.tyzden.sk/video-komentare/f-sebej-politicke-pytliactvo-sas.html  :) :-\

Hlavny problem vidim, ze ak uz pise komentare do politickeho tyzdennika, tak by tam malo byt vyrazne uvedene, ze nie je len novinar a komentator, ale hlavne politik a clen predsednictva politickej strany. Uz z toho dovodu mi pride "nemoralne" kritizovat inu stranu. Ma si vybrat...

Obsah videa nekomentujem
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

rastis

kazdy vie, kto je Sebej, myslim, ze ho netreba specialne uvadzat ako politika... mimochodom jeho politicka relevancia je, bola a asi aj vzdy bude velmi nizka...

spyros

Quote from: rastis on 20. September , 2009, 11:05:07
kazdy vie, kto je Sebej, myslim, ze ho netreba specialne uvadzat ako politika... mimochodom jeho politicka relevancia je, bola a asi aj vzdy bude velmi nizka...

Mozno ho viac ludi pozna ako karatistu  :whistle: a ratam tak 95% popualcie netusi kto je Sebej, zvysnych 7% su karatisti a dalsich 3% ludia, co niekedy poculi o vykrachovanych kavarienskych politikoch s nadmernym vplyvom na media a nulovym vplyvom na realnu politiku.

yeah

traktor

Quote from: spyros on 20. September , 2009, 11:39:51
Mozno ho viac ludi pozna ako karatistu  :whistle: a ratam tak 95% popualcie netusi kto je Sebej, zvysnych 7% su karatisti a dalsich 3% ludia, co niekedy poculi o vykrachovanych kavarienskych politikoch s nadmernym vplyvom na media a nulovym vplyvom na realnu politiku.

95%+7%+3%=105%  :P

rastis

Quote from: spyros on 20. September , 2009, 11:39:51... s nadmernym vplyvom na media...

to vazne ? a to ako sa prejavuje ? ze ma tie svoje stlpceky v pravicovych printovych mediach s malou citanostou ? priznaj - ze Ti on iba nie je dost sympaticky :)

spyros

spyros

Quote from: rastis on 20. September , 2009, 12:08:56to vazne ? a to ako sa prejavuje ? ze ma tie svoje stlpceky v pravicovych printovych mediach s malou citanostou ?

Napriklad.

Quote from: rastis on 20. September , 2009, 12:08:56priznaj - ze Ti on iba nie je dost sympaticky :)

Sympaticke alebo nesymapticky, v novinach by to malo byt uverejnene, ze ten clovek je politicky aktivny. Teoreticky by mi mal byt sympaticky v politickej rovine, ale nie je. Bohuzial pre nas gr-kat. liberalnych anarchistov tu nie je rozumna strana, takze volime ako obycajne KDH alebo SDKU  ;D

Back on topic:

Mestská polícia v Prahe musela vo štvrtok na Václavskom námestí zhodiť zo sedla pomätenú mladú ženu, ktorá na živom koni jazdila pod sochou svätého Václava, vykrikovala protikomunistické heslá a nahlas sa modlila. Strážnici sa obávali, aby kôň nezranil ľudí.

Na kuriózny incident by sa bolo zabudlo, keby sa neprišlo na to, že na koni sedela finalistka tohtoročnej súťaže krásy Česká miss, 23-ročná Leona Grešáková.

Podľa denníka Blesk ju o rozum mohol pripraviť rozchod s priateľom. Po incidente v centre Prahy mladú ženu odviezli na psychiatriu.

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-domaci-celebrity/122975/kdo-byla-silena-zena-na-vaclavaku-miss-gresakova.html

proghopik

Quote from: spyros on 20. September , 2009, 13:33:03
Bohuzial pre nas gr-kat. liberalnych anarchistov tu nie je rozumna strana, takze volime ako obycajne KDH alebo SDKU  ;D

Skoda je, ze na Slovensku neexistuje klasicka konzervativnejsia pravicova strana, ktora by aj mohla byt aj realne zvolitelna. SDKU alebo KDH sa za pravicu povazovat nedaju.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

spyros

Quote from: Progrocker on 20. September , 2009, 13:45:41
Skoda je, ze na Slovensku neexistuje klasicka konzervativnejsia pravicova strana, ktora by aj mohla byt aj realne zvolitelna. SDKU alebo KDH sa za pravicu povazovat nedaju.

KDH je klasicka krestanska demokraticka strana a v podstate je to jedina "klasicka" strana u nas. Takze nemusim so vsetkym suhlasit, ale volit ich budem, lebo viem co od nich ocakavat.

proghopik

Quote from: spyros on 20. September , 2009, 14:23:48
KDH je klasicka krestanska demokraticka strana a v podstate je to jedina "klasicka" strana u nas.

Najdi mi taku paralelnu stranu v Europe, ktora uzatvara nevypovedatelne zmluvy s Vatikanom, riesi vyhrady vo svedomi a pod. KDH nema s konzervativnou pravicou ala CDU v Nemecku spolocne skoro nic, ani v ekonomickych otazkach.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

spyros

Quote from: Progrocker on 20. September , 2009, 14:35:56Najdi mi taku paralelnu stranu v Europe, ktora uzatvara nevypovedatelne zmluvy s Vatikanom, riesi vyhrady vo svedomi a pod. KDH nema s konzervativnou pravicou ala CDU v Nemecku spolocne skoro nic, ani v ekonomickych otazkach.

Ja sa s tebou hadat nebudem  :zdar:

Samozrejme, ze su jedno vajce s CDU/CSU a spol. Za Figela sa to este prehlbi, len neviem ci ho nie je skoda pre taku volicsku zakladnu.

rastis

Quote from: spyros on 20. September , 2009, 14:23:48
lebo viem co od nich ocakavat.

ja to pravdupovediac neviem...

inak ta miss vraj nemala 5 mesiacov sex, okrem toho ze sa rozisla s priatelom...

spyros

Quote from: rastis on 20. September , 2009, 15:02:43ja to pravdupovediac neviem...

V pohode, ja sa Ti nesmejem  :drink:

Quote from: rastis on 20. September , 2009, 15:02:43inak ta miss vraj nemala 5 mesiacov sex

Tak to ma rovnaky problem ako polka tohto fora  :evil: