Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

johnzo

DE JE BURCHIEEEEEEES?!
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

spyros

Quote from: mn on 02. Október , 2009, 20:21:09Vy uz hrate "check my brain" ?? mozem si prist brnknut aj ja ? urcite daj nahravku  :bravo: /novy alice je uplne skvely, mam pocit, ako by som pocul Staleyho znovu

No a to je problem? Doteraz som myslel, ze najprimitivnejsi riff je Smoke on The Water, ale toto ho spolahlivo prekonalo. Cele je to v jednej pozicii. Ale ma to bohowo gule a to je hlavne.
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

mn

Quote from: spyros on 03. Október , 2009, 09:12:55
No a to je problem? Doteraz som myslel, ze najprimitivnejsi riff je Smoke on The Water, ale toto ho spolahlivo prekonalo. Cele je to v jednej pozicii. Ale ma to bohowo gule a to je hlavne.

problem to nie, prave naopak. musi sa to prijemne hrat, ma to ako hovoris gule. Postni nahravku urcite
"Practice cures most tone issues" John Suhr

sandmann

http://www.youtube.com/watch?v=mjmMf63XFI0&feature=related

Cavalera a Pavarotti ....Roots bloody  roots  ;D
toto mi vzdy spravi naladu  :laugh:
Ibanez co ine? haha

cubo

br4nik

br4nik

cubo

duro

ked už ta gitara prestane bavit
TONE IS IN FINGERS !!!
Fender stratocaster,OLP Luke model  EMG-pickups,Marshall plexi 1987 x,1960 AX, Dunlop cry baby, Ibanez ts-9, Maxon sd-9,Arion stereo chorus,T.C Nova delay

br4nik

reeller_sk

Quote from: duro on 06. Október , 2009, 16:43:55
ked už ta gitara prestane bavit
DPC toto uz nie je vtipne, fuj :-\ :-\ :-\ :-9
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

kaolko

reeller_sk

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

br4nik

br4nik

Quote from: poweredby on 06. Október , 2009, 17:02:52
lol to je deformačná zóna ;D
tuto by som nechcel sediet v tom smarte,i ked sa vobec nepoškodil,človek je okamžite KO ;D
http://www.youtube.com/watch?v=02eghIfyHP0

smart je truhla  :drink: