Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

rastis

Obama na mna posobi z poslednych neviem kolkych americkych prezidentov ako posledny, co ma tendenciu si s Ruskom delit potajomky svet...

proghopik

Quote from: rastis on 06. Október , 2009, 22:26:43
Obama na mna posobi z poslednych neviem kolkych americkych prezidentov ako posledny, co ma tendenciu si s Ruskom delit potajomky svet...

Podobne, je uplne v defenzive vsade.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

udry

Quote from: Poprocker on 06. Október , 2009, 22:11:27
Ale neboj, Rusi su ako zdochynajuci kon, este si obcas naslepo kopnu, ale na viac uz nemaju. Skor budu mat zrejme starosti s Cinou postupne, nie s USA a na Europu nebudu mat silu.
Nože ved nesranduj Progi. Ved väčšiu čast Europy už maju pod kontrolou. / o Slovensku ani nehovorím/ Len si to jaksik nikto neuvedomuje. :zdar:

yeah

Quote from: Poprocker on 06. Október , 2009, 22:11:27
Ale neboj, Rusi su ako zdochynajuci kon, este si obcas naslepo kopnu, ale na viac uz nemaju. Skor budu mat zrejme starosti s Cinou postupne, nie s USA a na Europu nebudu mat silu.
LOL, necham tak  :)

proghopik

Quote from: udry on 06. Október , 2009, 22:45:47
Nože ved nesranduj Progi. Ved väčšiu čast Europy už maju pod kontrolou.

Pokial mas na mysli zavislostou od dodavok surovin, tak ano, ale nie vacsiu.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

udry

Quote from: Poprocker on 06. Október , 2009, 23:07:32
Pokial mas na mysli zavislostou od dodavok surovin, tak ano, ale nie vacsiu.
No, skôr myslim "šede eminencie" politiky a ekonomiky.

styrioci

Quote from: udry on 06. Október , 2009, 23:53:36
No, skôr myslim "šede eminencie" politiky a ekonomiky.
myslis "ich"?

spyros

Quote from: Poprocker on 06. Október , 2009, 22:23:59Rusi hlavne velmi rychlo vymieraju, takze casom ich bude stale rychlejsie a rychlejsie menej. :)

Maximalne im vymieraju z chlastu slabe mozgove bunky, takze ich bude v konecnom dosledku viac a vsetci budu Einsteinikovia... sa dosereme.
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

johnzo

sranda nejaká je, že som dostal super ponuku na octavku RS a nemám cash a idem na jazdu do autoškoly, som sa dokopal konečne k autoškole  ;D
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

kaolko

Quote from: johnzo on 07. Október , 2009, 09:43:43
sranda nejaká je, že som dostal super ponuku na octavku RS a nemám cash a idem na jazdu do autoškoly, som sa dokopal konečne k autoškole  ;D

jasne uz to vidim okres dunajska streda a predava to za 3000 eur a tyzden na to co to kupis ta v tom niekto rozstriela  ;D

johnzo

Quote from: kaolko on 07. Október , 2009, 10:19:08
jasne uz to vidim okres dunajska streda a predava to za 3000 eur a tyzden na to co to kupis ta v tom niekto rozstriela  ;D

nene  ;D to predáva tunajší mafián, čo chce nejaké nové vozidlo pre maminu, než hento.  ;D
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
[/quot

pista58

ktora generacia koktavie?
o-yep sro

johnzo

[/quot

kaolko

Quote from: johnzo on 07. Október , 2009, 12:51:47
nene  ;D to predáva tunajší mafián, čo chce nejaké nové vozidlo pre maminu, než hento.  ;D

mamina ma 25 rokov a predava deckam na ulici piko, nie?  ;D

johnzo

Quote from: kaolko on 07. Október , 2009, 13:35:05
mamina ma 25 rokov a predava deckam na ulici piko, nie?  ;D

mamina má tipujem dosť cez 50  ;D
[/quot