Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

mario bross

a sak ten kalinak je v pohode, co je smiesne, ze hra na saxafon ?

reeller_sk

Quote from: mario bross on 07. Október , 2009, 18:57:31
a sak ten kalinak je v pohode, co je smiesne, ze hra na saxafon ?
Ten saxofon je pohode, skorej ten zvysok je tragikomicky  ;D
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

yeah

Quote from: reeller_sk on 07. Október , 2009, 18:59:11
Ten saxofon je pohode, skorej ten zvysok je tragikomicky  ;D
nechapem  :)

johnzo

ale vážne, odhliadnúc od nejakých káuz, tak nemá na krku žiadne ojeby, či?
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

reeller_sk

Quote from: johnzo on 07. Október , 2009, 20:40:40
ale vážne, odhliadnúc od nejakých káuz, tak nemá na krku žiadne ojeby, či?
To si chcel povedat, ze ked si vyrvem obe oci, ochluchnem a zavrem sa do truhly, ze ani citit nebudem, tak bude aj trojica fico, meciar, slota v pohode?
Kto kope za jeden team s tymito nemoze mat moralku. :zdar:
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"

udry

Quote from: reeller_sk on 07. Október , 2009, 20:51:51
To si chcel povedat, ze ked si vyrvem obe oci, ochluchnem a zavrem sa do truhly, ze ani citit nebudem, tak bude aj trojica fico, meciar, slota v pohode?
Kto kope za jeden team s tymito nemoze mat moralku. :zdar:
Ouuuuu,no to je na Slovensku strašne vela ludí bez moralky.  ;)

reeller_sk

Quote from: udry on 07. Október , 2009, 21:00:40
Ouuuuu,no to je na Slovensku strašne vela ludí bez moralky.  ;)
To je bohuzial pravda... Ked sa niekomu zda normalne a super co sa deje na slovensku tak asi tu bude daky moralny defekt, ci? V tomto suhlasim s Lipsicom, ked prehrala volby Radicova vyhlasil, ze slusni ludia prehrali zasa raz na slovensku, velka pravda.
I love my VHT!

reeller_sk

Quote from: poweredby on 07. Október , 2009, 21:15:16
že práve ty buzeruješ johnza za pravopis ;D
To je ocividny preklep a nie pravopisna chyba, prosimta. ;D ;D ;D
I love my VHT!

yeah

Quote from: reeller_sk on 07. Október , 2009, 21:07:20
V tomto suhlasim s Lipsicom, ked prehrala volby Radicova vyhlasil, ze slusni ludia prehrali zasa raz na slovensku, velka pravda.
Milujem taketo bohorovne vyroky a este viac uznavam tych, ktori si ich adoptuju ako zvieratko a radi sa kdekolvek pochvalia.

reeller_sk

Quote from: Pablo Woozy on 07. Október , 2009, 21:56:16
Milujem taketo bohorovne vyroky a este viac uznavam tych, ktori si ich adoptuju ako zvieratko a radi sa kdekolvek pochvalia.
Ja mam rad takych, ktori maju iny nazor a nevedia ho normalne povedat, iba utocia na tych, co s nimi nesuhlasia. Teraz pouzijem tvoje slova, neadoptoval si to od niekoho z koalicie tak sa zvykne riesit diskusia podobnym sposobom? Som zvedavy, kedy sa pozreme na moju minulost, ci som daco nevyviedol.  ;D
I love my VHT!

pista58

kazdy narod ma taku vladu aku si zasluzi
o-yep sro

udry

Quote from: pista58 on 07. Október , 2009, 22:25:31
kazdy narod ma taku vladu aku si zasluzi
No ale ja, ako sučast naroda,či si ja zaslužim vladu,ktoru zvolili ....... ......... ........ .......... ............i ? No zaslužim?

mario bross

Quote from: reeller_sk on 07. Október , 2009, 22:05:08
Ja mam rad takych, ktori maju iny nazor a nevedia ho normalne povedat, iba utocia na tych, co s nimi nesuhlasia. Teraz pouzijem tvoje slova, neadoptoval si to od niekoho z koalicie tak sa zvykne riesit diskusia podobnym sposobom? Som zvedavy, kedy sa pozreme na moju minulost, ci som daco nevyviedol.  ;D

hej a radicovej, lipsicovi a druhej strane ide iba o dobro statu. ano spravne !  ;D

mr. redwine

"Srandy nejake" sa "zvrhly" na politiku  ;D ...nedavno som cital celkom zaujimavu uvahu:

Základný znak demokracie ja absolútna rovnosť hlasu. Či vysoko vzdelaný človek, ktorý svojimi daňami prispieva na financovanie štátu, alebo analfabet, ktorý je celý život na dávkach, všetci majú vo voľbách presne jeden hlas. Tento princíp je síce pekný, no má jednu veľkú nevýhodu.

Totiž, môže prísť populista, ktorý bude sľubovať každému hory-doly a zatají, že tieto sľuby bude musieť aj niekto zaplatiť. Ľudia, ktorým je dianie v štáte ukradnuté, mu dajú hlasy a problém je na svete. Takisto je možné hlasy kupovať, napríklad klobásou a pivom.

Preto by bolo vhodné zaviesť do nášho volebného systému jednu drobnú zmenu. Hlasy by si už nekupoval (sľubmi alebo klobásami) nejaký diletant, ktorý následne zbankrotuje republiku, ale priamo štát. Konkrétne by to prebiehalo takto:

Každý jeden oprávnený volič by mesiac pred voľbami dostal šek na 7 eur, ktorým by sa platilo za možnosť voliť. V deň volieb príde volič do miestnosti, odovzdá šek a odvolí. Tento šek bude následne doručený tej strane, ktorú volil. Naopak, volič, ktorý sa zriekne možnosti voliť, môže deň po voľbách na najbližšej pošte vymeniť šek za peniaze a môže ich napríklad prepiť.

Čo by sme tým získali? Možnosť voliť nebude naďalej nikoho nič stáť, no hlas by mal hodnotu 7 eur. Tí ľudia, ktorým na tejto krajine aspoň trochu záleží, sa radi zrieknu 7 eur v prospech možnosti voliť. A, naopak, tí ľudia, ktorým je všetko úplne jedno a nemajú šajnu o dianí v tomto štáte, by si zrejme šek nechali preplatiť.

Výsledný efekt by bol, že populistov, ktorí hlasy získavajú nereálnymi sľubmi alebo klamstvami, by jednoducho nemal kto voliť. Človek sa totiž vzdá siedmich eur vtedy, keď je presvedčený, že možnosť voliť, ktorú za ne získa, má vyššiu hodnotu.

Mimochodom, suma 7 eur nie je náhodná. Je to výška príspevku na hlas, ktorý strany dostávajú už dnes. Keďže tento šek by nahradil príspevok na hlas, boli by dodatočné náklady (počet nevoličov krát 7 eur) cca 15 miliónov eur. To je menej, než sa počas tejto vlády rozkradne za bežný týždeň.

autor Richard Sulík
,,a beer a day keeps the doctor away."

udry

No, pána R. S. som pozorne počuval v jednej relácii a podla mna je tiež popolista. A poriadny. :drink: