Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

Branko

Quote from: poweredby on 29. Október , 2009, 12:14:21
to že vyjadril svoj názor ho vylučuje byt sprostý? :-\
Zahod predsudky a sprav dieru v hud. svete. Potom budes aj Ty rovnako "sprosty", ako on.

kaolko

jasne podte sa pohadat o rytmusovi.. to bude naj.. aj ty Brano.. aj ty Poweredby.. vsetci.. sup sup.. ja si prinesiem nieco na jedenie zatial

Krtko

traktor

Quote from: Džingischán on 29. Október , 2009, 12:16:42
sprosty si ty, rytmus je umelec a vie sa predat
No to je pravda , ale nepaci sa mi nanom ze so seba robi velkeho cigana alebo dokonca cernocha a pritom je to len z polovice cigan, ktory vyrastal v normalnej rodine :-\

ANTISOCIAL6661

Rolls Royce nastastie z nikoho este uznavaneho muzikanta nespravil.Ale zrejme na uznavaneho rappera to staci.Skoda,ze je u nas na Slovensku a v Cesku tolko hovad,ktorym k "hudobnemu Vyzitiu"staci,ked niekto povie 28krat v skladbe do pici,kua,....a je kral!NECH ZIJE rYTMUS a vsetci rAPPERY!!!!
ESP Eclipse II SW,Boss GT 10,,Marshall JCM 900 4100,Marshall 1960 AB,Ibanez western,Monster cable rock

proghopik

Ja mu fandim, radsej vela rapu, primitivneho materializmu a vulgarizmov ako slovensky poprock ala No Name. ;D
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

johnzo

Quote from: poprocker on 29. Október , 2009, 12:58:23
Ja mu fandim, radsej vela rapu, primitivneho materializmu a vulgarizmov ako slovensky poprock ala No Name. ;D

:drink: amen  :drink:  ;D

inak, chlapci, čo sa o mne hádate? šak ja som normálny človek ak nevidíte  ;D
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

joey

madona a rytmus daleko od seba nemaju, obaja potrebuju robit show aby si ziskali pozornost ludi.
a popravde mna osobne rytmus dost bavi, aspon niekto tu ma gule robit kktiny na tomto pomerne nudom Slovensku

proton

the hourglass is never right side up...

ANTISOCIAL6661

Tak to som z vas v prdeli :X

Idem preistotu mrknut este raz na hlavnu stranku,ci som tu fakt dobre na Gitarovom fore?
ESP Eclipse II SW,Boss GT 10,,Marshall JCM 900 4100,Marshall 1960 AB,Ibanez western,Monster cable rock

joey

Quote from: ANTISOCIAL6661 on 29. Október , 2009, 20:10:11
Tak to som z vas v prdeli :X

Idem preistotu mrknut este raz na hlavnu stranku,ci som tu fakt dobre na Gitarovom fore?

sak si na gitarovom fore, a co to znamena?ze mame neznasat rap?  ;D
ja osobne nedelim hudbu na gitarovu a negitarovu.
a nejdem teraz nejakym sposobom degradovat hudbu v ktorej nieje pouzita gitara ...

traktor

Quote from: joey on 29. Október , 2009, 21:09:27
sak si na gitarovom fore, a co to znamena?ze mame neznasat rap?  ;D
ja osobne nedelim hudbu na gitarovu a negitarovu.

napriklad mna by velmi bavilo hrat na basu v niecom ako bolo kontrafakt s kapelou  :whistle:

joey

Quote from: traktor on 29. Október , 2009, 21:12:17
napriklad mna by velmi bavilo hrat na basu v niecom ako bolo kontrafakt s kapelou  :whistle:

mna by bavilo hrat aj gitaru v rapovej hudbe:
http://www.youtube.com/watch?v=T8RhIaSm9-4&feature=related

lacrosse

Quote from: joey on 29. Október , 2009, 21:15:35
mna by bavilo hrat aj gitaru v rapovej hudbe:
http://www.youtube.com/watch?v=T8RhIaSm9-4&feature=related
keby ma pozval napr rytmus hrat mu gitaru do jeho hudby tak berem bez najmensich problemov..
www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby