Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

reeller_sk

Quote from: kaolko on 01. December , 2009, 17:49:40
doba je zla, deti si mozu dovolit len ti, ktori nepracuju zial.. my pracujuca trieda musime makat na socialne davky.. dam situaciu z nedavneho popoludnia poceste z prace: stojim v buse 95 v strednej/prednej casti, nastupuje kakaova mamicka o hmotnosti 150kg s kocikom s dietatom o hmotnosti 20kg s babkou presahujucou uzitkovu nosnost vozidla ci ako sa to vola, pytam sa pomozem vam s kocikom? sak nebudem rasista a pomozem rad kazdemu vidim ze sa ledva zohne a ked sa zohne tak utre ceckom dlazku v autobuse, tak jej tam toho buduceho kriminalnika/rapera nalozim a ona nic.. ani pojebane dakujem.. som si myslel bodaj by si dostala defekt puca.. tolko ja a kociky
z toho si nič nerob, mne sa stalo podobné, len mi akurát skoro zlomila ešte nohu tým kočikom.  :drink: ;D
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

mn

Quote from: kaolko on 01. December , 2009, 17:49:40
doba je zla, deti si mozu dovolit len ti, ktori nepracuju zial.. my pracujuca trieda musime makat na socialne davky.. dam situaciu z nedavneho popoludnia poceste z prace: stojim v buse 95 v strednej/prednej casti, nastupuje kakaova mamicka o hmotnosti 150kg s kocikom s dietatom o hmotnosti 20kg s babkou presahujucou uzitkovu nosnost vozidla ci ako sa to vola, pytam sa pomozem vam s kocikom? sak nebudem rasista a pomozem rad kazdemu vidim ze sa ledva zohne a ked sa zohne tak utre ceckom dlazku v autobuse, tak jej tam toho buduceho kriminalnika/rapera nalozim a ona nic.. ani pojebane dakujem.. som si myslel bodaj by si dostala defekt puca.. tolko ja a kociky

:laugh: dnes mi kamo robis den !
"Practice cures most tone issues" John Suhr

joey

Quote from: poweredby on 01. December , 2009, 17:59:29
by si sa moc dobre nepovozil ;D
preco myslis?

http://skoda-octavia.autobazar.eu/19-tdi-elegance-at-id1115228.html

za tu cenu to nie je vobec vhodne do srotu. co sa ti napr nezda na tej Vectre?a tu Xantiu ma bracho uz dva roky a ide to jak diva svina.
a tato Octavka? ved to je 2002 rocnik, diesel, 110PS,  v elektrine...nevim co viac chces.

tu octavku berem s5 za ten volant  :blush:  ;D

miso_kolo

tie auta su uplne v pohode
stoka!

reeller_sk

Quote from: joey on 01. December , 2009, 18:02:13
preco myslis?

http://skoda-octavia.autobazar.eu/19-tdi-elegance-at-id1115228.html

za tu cenu to nie je vobec vhodne do srotu. co sa ti napr nezda na tej Vectre?a tu Xantiu ma bracho uz dva roky a ide to jak diva svina.
a tato Octavka? ved to je 2002 rocnik, diesel, 110PS,  v elektrine...nevim co viac chces.
tá oktávka má troška na blbej strane volant inak popičovka.  ;D
toto sa mi páči :)
http://fiat-punto.autobazar.eu/14-gt-id1145688.html
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"

joey

Quote from: reeller_sk on 01. December , 2009, 18:05:38
tá oktávka má troška na blbej strane volant inak popičovka.  ;D

jj, teraz som si vsimol  ;D

kaolko

mam punto 96.. za 2 mesiace je uz 2.krat v oprave.. stare auta zeru peniaze a mozno je tych 2000e pekna cena ale v skutocnosti vyvalis behom roka na to mozno viac jak na nove

reeller_sk

Quote from: udry on 01. December , 2009, 18:12:06
... to podla foto a dakeho popisu hodnotíš auto ?
Pohode kúpiš auto za tú cenu, čo ťa odvozí ešte zopár rokov.
http://fiat-punto.autobazar.eu/19-jtd-id1219527.html
Ale už to nechám moc som sa do toho vžil, teraz mi bude ľúto dať tie peniaze na gitaru a jazdiť na bicykli.  ;D
I love my VHT!

joey

Quote from: udry on 01. December , 2009, 18:12:06
... to podla foto a dakeho popisu hodnotíš auto ?

preco nie  ;)
ked napise stav tachometra a rok vyroby tak to staci na to aby som sa na to siel osobne kuknut. nechovorim ze kazde z tych uvedenych aut je tutovka no treba uznat ze za 2300e kupit turbodiesel alebo mensi novsi benzinacik ktory ti par rokov vydrzi

tieto nissany su zevraj viac nez kvalitne:
http://nissan-primera-wagon.autobazar.eu/20-td-competence-id1274170.html

udry

Quote from: reeller_sk on 01. December , 2009, 18:16:44
Pohode kúpiš auto za tú cenu, čo ťa odvozí ešte zopár rokov.
http://fiat-punto.autobazar.eu/19-jtd-id1219527.html

Ono ta odvezie,ale kolko do toho vrazíš./jak piše kaolko/.  Už 3-4 ročne auto začína pytat peniažky,nieto ešte  ccr. 10-ročne .

joey

Quote from: udry on 01. December , 2009, 18:21:39
Ono ta odvezie,ale kolko do toho vrazíš./jak piše kaolko/.  Už 3-4 ročne auto začína pytat peniažky,nieto ešte  ccr. 10-ročne .

ak chces auto tak iste platby su nevyhnutne...
sorac kaolko ale len debil si kupi stare mini talianske auto  ;D kazdy clovek co do aut aspon trosku vidi vie ze tie fiaty sa rozdrbu vzdy ako prve  :drink:
ako kazdy podla potreby, ak si lavy a ides s vymenou oleja do servisu tak jazdene si nekupuj. to je jasne. no moj foter mal najmladsie auto 10rocne a musim povedat ze ak si vies vybrat vhodny kus tak moze posluzit aj zo 10rokov v pohode

kaolko

to auto mame doma uz dost dlho asi tak 7 rokov cize ked sme ho kupili az take stare nebolo  ;) to neni ze som si kupil teraz pred mesiacom z brigady ze som vykladal mineralky v tescu :D a to sme sa o to starali dobre.. takze .. je financne narocen kupit si auto stare 5 rokov.. a nie to este 10, vyberat mozes kolko chces, proste ked to ma 10 rokov tak len jeho majitel vie ako je na tom v skutocnosti..

joey

Quote from: kaolko on 01. December , 2009, 18:24:36
to auto mame doma uz dost dlho asi tak 7 rokov cize ked sme ho kupili az take stare nebolo  ;) to neni ze som si kupil teraz pred mesiacom z brigady ze som vykladal mineralky v tescu :D

je jedno ako dlho ho mas, ja len hovorim ze talianske fiatky toho nikdy vela nezniesli  ;)