Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

reeller_sk

Quote from: udry on 01. December , 2009, 18:21:39
Ono ta odvezie,ale kolko do toho vrazíš./jak piše kaolko/.  Už 3-4 ročne auto začína pytat peniažky,nieto ešte  ccr. 10-ročne .
Pravda, ale ono zas veľa záleží od toho ako sa na ňom jazdilo. Najlepšie je kúpiť od takého, čo poznáš. Kamoška má punto tiež ešte to staré myslím, že do 99 sa vyrábali a šlape jej stále ako hodinky, ani raz nebolo v oprave, čo sa pamätám.
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

kaolko

Quote from: joey on 01. December , 2009, 18:25:28
je jedno ako dlho ho mas, ja len hovorim ze talianske fiatky toho nikdy vela nezniesli  ;)

no to hej..

udry

Quote from: joey on 01. December , 2009, 18:20:25
preco nie  ;)
ked napise stav tachometra a rok vyroby tak to staci na to aby som sa na to siel osobne kuknut. nechovorim ze kazde z tych uvedenych aut je tutovka
... pokial nie si skuseny automechanik,tak akekolvek kuknutie je z hladiska "technickych zaležitostí" nepodstatne...   a uvedomsi -nahradne diely su drahe jak kua...  /ešte drahšie/  

joey

Quote from: udry on 01. December , 2009, 18:27:53
... pokial nie si skuseny automechanik,tak akekolvek kuknutie je z hladiska "technickych zaležitostí" nepodstatne...   a uvedomsi -nahradne diely su drahe jak kua...  /ešte drahšie/  

ako ja sa nejdem teraz hadat co ktore auto. no za 2300e ti odbornik vyberie auto ktore ta isto a bezpecne tych 10-15 rokov s minimalnym servisom vozit bude!!  :drink:
obzvlast teraz ked je to s tymito cenami takto
a to musis uznat
a je jasne ze ak do aut nevidis tak si vezmes kamarata ktory aspon dva akordy vie zahrat, dufam ze chapes  :)

udry

Quote from: joey on 01. December , 2009, 18:29:30
no za 2300e ti odbornik vyberie auto ktore ta isto a bezpecne tych 10-15 rokov s minimalnym servisom vozit bude!!  :drink:

... nefantazíruj.... :) 

joey

joey

Quote from: poweredby on 01. December , 2009, 18:42:05
to povie ten čo dá ako prvé linky na renault,opel a citroen :-\

uff, tolko pisania za jeden den  :uff:
pani serte na to uz  ;D
2300e je v sucasnosti cena za ktore by som si JA kupil auto ktore ma bude vozit 10-15rokov. ostatni si kupne bicykle  ;D alebo elektricenky

PS: http://www.autobazar.sk/inzerat/detail/91685/bmw-rada-3-320-d/#

joey

Quote from: poweredby on 01. December , 2009, 18:48:55
toto je podla teba normalny inzerat? zváž to!

no co ja vim, ani rozbite sklo, ani vylomeny zamok, ani krv na sedadlach  ;D
no ja by som tam cinkol  :kiss:

chlapci mne je jedno, kupte si kocare za 2300e  :drink:

PS2: http://www.autobazar.sk/inzerat/detail/87798/volkswagen-bora-vw-bora-19-tdi-automatik-edition-euro-3/
ale uz ma ruka boli

joey

Quote from: poweredby on 01. December , 2009, 18:56:20
naftove bembe 2000rv s 120tkm za 2500€ je uplne OK? nuž,cinkni tam ;D

mas tam este boru  :whistle:

ale uz na mna neprskajte  ;D
dnes som tu dal si myslim dost inzeratov na to aby som potvrdil svoj vyrok ze za 2300e auto kupis, ktore nie je vhodne do srotu  :drink:

joey

Quote from: poweredby on 01. December , 2009, 18:59:44
akurat že toto nema ešte ani KO(kontrola originality) a tam maš dalších min 300€ čiže to nebude 2300€ ;D ale teda za 2300€ sa dá kupit schopné vozenie,ale určo nie ani jedno z linkov čo tu dnes padlo :drink:

no daj dve tri vozitka teda ty ak teda by si sa nepovozil ani na jednom z mojich :)

kaolko

treba hlavne davat bacha na okato lacne auta, nech vas v tom na druhy den niekto nedostriela automatickou puskou  ;)  a vobec neni to nejak malo ze 2300e v slovenskom bazari?

joey

Quote from: poweredby on 01. December , 2009, 19:02:56
no nepovozil,lebo tie z autobazar.sk sa do 2300 nezmestia a tie z autobazar.eu sa povozia ale su to kokotiny :drink: treba bud dobreho japonca alebo nemca(len nie soleľ) :drink:

no dal som tusim aj jeden nissan, a preco nie opel? tie Vectry boli velmi vydarene. sam som jednu taku istu vlastnil a mala nabehane 350tis a sla jak vino.

joey

Quote from: poweredby on 01. December , 2009, 19:12:17
lebo ja mam kamaradov,oco ma kamaradov čo maju ople,mi sme mali novu astru a hovorim,respektive,nevidim dôvod prečo ano ;D

uvedomujes si ze sa bavime o sume 2300e?  ;D
daj nieco nech sa poucim teda  8)

johnzo

šak opel patrí do GMC myslím, to tušim stačí na všetko  ;D

za 2000€ máš starý civic, golf, polo. všetko lepšie jak francúzko/taliansko/madarské autá.

inak to BMW čo si dával je velice ftipné  ;D určite poctivé KM a bez poruchy  ;D a určite ho predáva Csaba Szabó, taká športová postava a reťaz z imitovaného zlata na krku  ;D
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot