Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

garde

Quote from: joey on 02. December , 2009, 10:40:53
ja by som bral hned toho prveho nissana asi. na toho renaulta by som sa vysral, ako aj na toho fiata

.....MPV je MPV a Nissan z tých ročníkov je ešte echt Nissan to máš pravdu.....akurát to MPV príde tak trocha busoidné aj keď je veľmi pohodlné, dobrý výhľad.....motoricky je ten Nissan lákadlom, len má členitejší kufor čo je pri mojej potrebe tak na dve veci z toho hladiska zase vyhráva Scenic a ešte viac to Stilo MW.....ale veď dačo bude..... :)
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"

vittore

Quote from: mn on 02. December , 2009, 10:13:10
ten clovek je bud psychopat, alebo z VSMU
ani jedno-je to kamarat mojho spoluziaka a zevraj studuje njaku filozoficku ci kiu mater v brne.a mava vystupenia v trencine  ;)

johnzo

Quote from: garde on 02. December , 2009, 10:36:24
....úplne s tebou súhlasím.....aj preto špekulujem nad takýmito.....

http://nissan-almera-tino.autobazar.eu/22-didt-id1119236.html

http://nissan-almera.autobazar.eu/18-id1288516.html

http://renault-scenic.autobazar.eu/19-dci-id1290210.html

http://netauto.zoznam.sk/index.php?page=car-view&car_id=55478

....možno to bude nakoniec niečo úpne iné rozhodujúci je r.v. cena, kilometre, celkový stav.....sú miesta kde by mi zobrali moju starú žigu na protiúčet 500 až 1000,- Eur takže preto by som preferoval autobazár....nejakých 1.000-1.500,- Eur by som k tomu ešte dal cash a ostatok by som buď lízoval alebo úveroval.....

.....ináč prihlásenie áut zo záhraničia najčastejšie je 400,- Eur.....

AUTOBAZÁR NIKDY  !!! !!! !!!
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

tarquin

traktor

Branko

traktor

Quote from: Branko on 03. December , 2009, 19:57:13
A ukaz nam, ako to robis Ty.  ;D
ja viem iba picovat  8)

inac proti rytmusovi nic nemam ale hento moc dobre nedal ..hlavne do toho podmazu by pasoval iny text

garde

Quote from: poweredby on 02. December , 2009, 15:21:37
s tým že v štatistikách sa uvadza že VWgroup sa najviac kradne treba brat z rezervou,pretože si treba uvedomit v akom pomere su oproti iným autam...ked je z 200 aut 150 VWgroup a 50 všetko ostatné tak ked sa ukradne 10% aut tak VWgroup vyzerá v tabulke najhoršie :zdar:

.....z toho hľadiska máš možno pravdu.....ale ak na parkovisku máš 15 áut každé inej značky a typu.......ale jeden z nich je VW Golf alebo Passat......nedajbože tmavý a najlepšie TDI ideálne celé TDI s červeným.....ja lahké odpovedať ktoré zmizne ako prvé.....  ;D

Semish

Stale pocuvam v spravach o nejakych nastenkovych tendroch, nikdy som netusil o com je rec, az doteraz (vid foto)  ;D :

cubo

:drink:

kaolko

johnzo

Quote from: Semish on 04. December , 2009, 14:00:36
Stale pocuvam v spravach o nejakych nastenkovych tendroch, nikdy som netusil o com je rec, az doteraz (vid foto)  ;D :

+100  ;D ;D
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
[/quot

garde

......ťahám do skúšobne takže dnes večer nestíham stratený dokument, ktorý bol stratený až dodnes "Čertovo kolo".....ale verím že tu určite nájdem debatu o tom keďže bude o hudbe......dnes večer stv2.....

johnzo

matika naša mYlovaná...  :drink:
[/quot

miso_kolo

stoka!