Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

mr. redwine

,,a beer a day keeps the doctor away."

joe

Quote from: bara on 20. December , 2009, 18:40:48
nie, len na Mariána Vargu a jemu podobných osobností, ktorých žiaľ nie je veľa...  :(
ale je len musiš hladat ,každy človek je osobnost v niečom akurat vačšina nevie v čom :drink:

rastis

Quote from: joe on 20. December , 2009, 18:43:09
... akurat vačšina nevie v čom :drink:

co z takych osobnosti ?  ;D

udry

Quote from: joe on 20. December , 2009, 18:35:17
tak si na staršich vychrtlých panov  :'(
a sa jej čuduješ,že jej imponuju starší muži ? šak ked tu číta tie prije.....ne pubertalne príspevky niektorych userov,tak je to jasné   :drink:  

bara

Quote from: udry on 20. December , 2009, 18:44:49
a sa jej čuduješ,že jej imponuju starší muži ? šak ked tu číta tie prije.....ne pubertalne príspevky niektorych userov,tak je to jasné   :drink:  
:drink:  ;)

proghopik

No jo, Udry ma pravdu, je tu z toho uz riadny pokec.  :whistle:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

joe

Quote from: bara on 20. December , 2009, 18:46:48
:drink:  ;)

mam z teba radost že sa vyznaš v kvalitach Rudy ma najvačšie šance musim ti ho doviest ukazat :zdar:

bara

jednoznačne je pre mňa najpríťažlivejšou osobnosťou v našej hudbe Marián Varga. a už musím ísť  :drink:

proghopik

Tak a teraz mladasi s nagelovanymi vlasmi alebo hajgaynaci s kozenymi gatkami a dlhymi vlasmi mozte zavidiet.  ;D
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

bara

Quote from: joe on 20. December , 2009, 18:48:50
mam z teba radost že sa vyznaš v kvalitach Rudy ma najvačšie šance musim ti ho doviest ukazat :zdar:

však ale keď on nechodí na žiadne koncerty...  :'(

udry

Quote from: joe on 20. December , 2009, 18:48:50
... ja sa ukažem,ked príde správny čas...    / až ju prestanu bratislavskí machovia zaujímat/   ;D

bara

Quote from: udry on 20. December , 2009, 18:52:10
... ja sa ukažem,ked príde správny čas...    / až ju prestanu bratislavskí machovia zaujímat/   ;D

Udry, veď mňa stále žiadny nezaujal  :( fúúúrt som single  ;D ;D ;D

joe

Quote from: bara on 20. December , 2009, 18:51:32
však ale keď on nechodí na žiadne koncerty...  :'(
len sa nesmieš zlaknut priprav sa na naozaj velkeho santu  :-9

rastis

Quote from: bara on 20. December , 2009, 18:54:07

ty potrebujes umelecky rozkvet, nie frajera co by stale o nieco drankal  ;)

joe

Quote from: bara on 20. December , 2009, 18:54:07
vyberaš vyberaš ber čo je a nebudeš singel budeš humbuckerka