Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

bara

;D ;D ;D už fakt musím ísť, čaute

lacrosse

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

kaolko

Quote from: lacrosse on 20. December , 2009, 19:00:29
ahoj

tiez zdarvis len preto, ze povedala ze je single :D

lacrosse

Quote from: kaolko on 20. December , 2009, 19:10:58
tiez zdarvis len preto, ze povedala ze je single :D
a este preto ze pozdravit sa je slusne :kiss:

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

Branko

Branko

Marian Varga, podla mojho skromneho nazoru spada do uplnej spicky slovenskych muzikantov ako napr. Oskar Rozsa, Andrej Seban, Marcel Buntaj, Dezo Ursiny, atd...... - cize vsetci z tejto hud. rodiny a hudby. Ako muzikanta si ho velmi vazim, normalne sa tesim, ked ho vidim v telke a cakam, ze co zahra, lebo jeho KLAVIRNA hra ma uplne bavi a naplna. Poslednu dobu pocuvam Collegium Musicum - Divergencie a je tam velmi vela kvalitnej hudby, prace, atd.. - ze je to stare ? Nevadi. :) Bavi ma to pocuvat. Ked sa pominie z tohto sveta, urcite Slovensko uz nezazije takeho hudobnika. Tak ako aj Oskar a pod.

Je ale pravdou, ze vyzera zaujimavo - skor komicky pre dnesnych "muzikantov", ale ak niekto prezije taky hudobny zivot + tolka tvorba a tolko hodin za nastrojom tak sa ani necudujem, ze takto vyzera, posobi, zije.

Milujem jeho skromnost, ktoru ozaj citit aj cez TV. Jednoduchy clovek, ktory si hra svoju hudbu a ma "v prdeli" ostatok sveta.  ;) :zdar:

:drink:

much

Branko ty na to ides sofistikovanejsie ako lacrosse ;D

lacrosse

Quote from: much on 20. December , 2009, 19:33:47
Branko ty na to ides sofistikovanejsie ako lacrosse ;D

branko je hlavne z vychodu... :laugh: to mu nepomoze ani keby bol vargov syn ;D

www.mkmb.sk/adamnoska

Branko

lacrosse

www.mkmb.sk/adamnoska

traktor

Quote from: Branko on 20. December , 2009, 19:28:27
... ale ak niekto prezije taky hudobny zivot + tolka tvorba a tolko hodin za nastrojom tak sa ani necudujem, ze takto vyzera, posobi, zije.

:drink:

a tolko nastrelov do kabla ... :)

Kimlo

Quote from: Branko on 20. December , 2009, 19:28:27
Marian Varga .... Milujem jeho skromnost, ktoru ozaj citit aj cez TV. Jednoduchy clovek, ktory si hra svoju hudbu a ma "v prdeli" ostatok sveta.  ;)

tak pod toto by som skludne aj ja podpisal  :drink:
Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,71076.0.html

Branko

Quote from: traktor on 20. December , 2009, 21:50:01
a tolko nastrelov do kabla ... :)
To som uz nechcel velmi pisat...ale aj to samozrejme...

lacrosse

Quote from: Branko on 20. December , 2009, 21:56:32
To som uz nechcel velmi pisat...ale aj to samozrejme...
pokail viem drogy nikdy ziadne nebral...len vela pil..hovoril o tom v jednom rozhovore...

www.mkmb.sk/adamnoska

traktor

Quote from: lacrosse on 20. December , 2009, 22:01:01
pokail viem drogy nikdy ziadne nebral...len vela pil..hovoril o tom v jednom rozhovore...
ale bral..a hlavne som to myslel vseobecne na tych ludi ktorych tam vypisal :zdar: