Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

mn

Quote from: olko on 04. Január , 2010, 22:42:16
neni kokotka  :-9  :-9 ale to nadrzana je celkom trefne!  :drink: (dufam ze sa nijak nedostane na toto forum  :laugh: :laugh: :laugh: )

aspon ho ale mala s tebou dufam  :)
(vies, ze za to mozes ist do basy)
"Practice cures most tone issues" John Suhr

olko

Quote from: mn on 04. Január , 2010, 22:46:12
aspon ho ale mala s tebou dufam  :)
(vies, ze za to mozes ist do basy)

po 1. cele je to vymyslene po 2. ma 18 rokov a ja 15 takze podla mne znamych zakonov by to nebolo trestne a po 3. ONA je starsia takze...  :laugh: :laugh: :laugh:
Primarne basak.

Prog is Love, Prog is Life.

Proud Cort guitars player, and Peavey Amp user...

Branko

brmbolec

Quote from: rastis on 04. Január , 2010, 19:51:45
telecaster

http://www.liveleak.com/e/adf_1262239558
počul som že je to obľúbený model všetkých hipíkov
Malé, ale potešia :)

Branko

cubo

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

johnzo

Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

kaolko

sa divim ze este nepodal zalobu.. kok*ti pojebani ach jaj

futox

Chalan mal stastie ze letel do irska.. keby letel dakam do ciny tak ho rovno povesia...

johnzo

progrocker, nedá sa podať žaloba na PZSR v mene slovenska? za spôsobenie nejakej ujmy psychickej, resp. spôsobenie zníženia mienky o slovensku? lebo o tom silno uvažujem  ;D
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
[/quot

reeller_sk

Quote from: futox on 06. Január , 2010, 15:29:43
Chalan mal stastie ze letel do irska.. keby letel dakam do ciny tak ho rovno povesia...
bežne sa lieta do číny z Popradského letiska.  ;D
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

proghopik

Quote from: johnzo on 06. Január , 2010, 17:36:04
progrocker, nedá sa podať žaloba na PZSR v mene slovenska?

Na cely stat, da. Chlapik moze opravnene vysudit tazke lowe. Krk dam na to, ze to spravi, urcite mu poradi kopec odbornikov. Najhorsie je, ze personalna zodpovednost sa tu zas aj tak nevyvodi a maximalne vyhodia nejakeho najnizsieho operativca.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

johnzo

Quote from: poprocker on 06. Január , 2010, 17:39:10
Na cely stat, da. Chlapik moze opravnene vysudit tazke lowe. Krk dam na to, ze to spravi, urcite mu poradi kopec odbornikov. Najhorsie je, ze personalna zodpovednost sa tu zas aj tak nevyvodi a maximalne vyhodia nejakeho najnizsieho operativca.

ja som myslel, že či môžem napríklad ja alebo nejaká skupina ľudí zažalovať slovensko, za to faux pax, lebo ma to uráža a mienka o slovensku sa znížila, čím mi nepriamo spôsobujú hanbu, problémy, whatever.  :drink:
[/quot