Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

pista58

Quote from: mn on 08. Január , 2010, 01:01:50
To je co za bullshit ?! To je pohlad pubertatskeho anarchistu. Povedz mi, co by mu uz mala firma bozkavat ruky, za co ? Firma ako AZET stavia z casti aj na tom, ked si clovek zada osobne udaje na ich stranku, veri v to, ze sa s nimi nic nestane, ze su zabezpecene. Takato reklama, aj ked naoko neskodna ich moze polozit.

Ked chcel byt taky napomocny, tak sa mal ozvat konatelovi, etc. "drahy, nabural som ti web, nemas to v poriadku, za malu pozornost Ti to helfnem dat doporiadku". Nech sa na to pozries ako chces, skodil. A argument typu "ved to mohol este aj predat a zneuzit", tak o com je tu debata ? Podla mna je to idiot, co chcel dokazat .. ze sa nabural do AZETu ? preboha, ved do inych organizacii sa naburali, co tam taky AZET

a ja mam teraz chudakov z azetu lutovat ze maju biznis, robia pokecik kde si ludia davaju osobne udaje, ide im karta, vela love z reklami a nejaky hajzel im to nabural? no jebem ja aj take zabezpecenie.
takto. urcite to nieje na medailu ze to nabural. ak by som bol manazer portalu azet, tak by som ale urcite nespravil to ze tento utok by som zbagatelizoval a klamal by som uzivatelov. o tom aka bola komunikacia toho hackera vs firma azet sa mozme sporit, nikto nevie aka bola cela pravda. ale ked ked si azetaci nevedia zabezpecit bezpecnost vlastneho portalu, tak by aspon nemali sirit do medii klamstva ze udaje ktore hacker ziskal su bezcenne - na co ich hacker veselo rozkodoval a zverejnil, aby tak poukazal na klamstva manazmentu.
dost mi to pripomina lajdacke zabezpecenie NBU a ked na tento fakt dostalo NBU upozornenie, tak to skoncilo ako to skoncilo. hacker nic neposkodil a upozornil na problematicke zabezpecenie a teraz ma na krku sud.

btw reagoval som hlavne na tvoje vyhlasenie o zastreleni hackera, tak to je uplne z cesty - takze o com je debata? zatoze mas nahovno zabezpecenie tak chces niekoho strielat? tento chlapik to ma tusim ako sport a mozno si masti ego, neviem, v kazdom pripade ten chlap doteraz pokial viem udaje nezneuzival, takze je to dost rozdiel ako keby prelomil zabezpecenie a celu databazu v momente strelil. asi mame na vec iny pohlad ale keby mna niekto bez sposobenia skod upozornil na problem hoc aj cez media, tak sa mu podakujem, kdezto ty by si ho zastrelil a zrejme nechal veci tak ako su.
o-yep sro

Semish

Nie NKU, ale NBU , Pistik :).

pista58

o-yep sro

tarquin

Neviem preco, ale pride mi to vkusne smiesne  ;D

● Slovenská hymna je vlastně proroctvím: Nad Tatrou sa blýska (po policejních manévrech v Popradu víme, co měl její autor Janko Matúška na mysli) hromy divo bijú (naštvaný ministr vnitra Kaliňák volá policejnímu prezidentovi Packovi a ptá se po výbušnině) zastavme ich bratia (tedy irské letadlo) veď sa oni stratia (odpověď dispečera) Slováci ožijú (odkaz na úžasnou popularizaci Slovenska v médiích po celém světě).

reeller_sk

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

mn

Quote from: pista58 on 08. Január , 2010, 09:15:49
a ja mam teraz chudakov z azetu lutovat ze maju biznis, robia pokecik kde si ludia davaju osobne udaje, ide im karta, vela love z reklami a nejaky hajzel im to nabural? no jebem ja aj take zabezpecenie.
takto. urcite to nieje na medailu ze to nabural. ak by som bol manazer portalu azet, tak by som ale urcite nespravil to ze tento utok by som zbagatelizoval a klamal by som uzivatelov. o tom aka bola komunikacia toho hackera vs firma azet sa mozme sporit, nikto nevie aka bola cela pravda. ale ked ked si azetaci nevedia zabezpecit bezpecnost vlastneho portalu, tak by aspon nemali sirit do medii klamstva ze udaje ktore hacker ziskal su bezcenne - na co ich hacker veselo rozkodoval a zverejnil, aby tak poukazal na klamstva manazmentu.
dost mi to pripomina lajdacke zabezpecenie NBU a ked na tento fakt dostalo NBU upozornenie, tak to skoncilo ako to skoncilo. hacker nic neposkodil a upozornil na problematicke zabezpecenie a teraz ma na krku sud.

btw reagoval som hlavne na tvoje vyhlasenie o zastreleni hackera, tak to je uplne z cesty - takze o com je debata? zatoze mas nahovno zabezpecenie tak chces niekoho strielat? tento chlapik to ma tusim ako sport a mozno si masti ego, neviem, v kazdom pripade ten chlap doteraz pokial viem udaje nezneuzival, takze je to dost rozdiel ako keby prelomil zabezpecenie a celu databazu v momente strelil. asi mame na vec iny pohlad ale keby mna niekto bez sposobenia skod upozornil na problem hoc aj cez media, tak sa mu podakujem, kdezto ty by si ho zastrelil a zrejme nechal veci tak ako su.

totalne, ale totalne mimo; nechajme to tak  :drink:
"Practice cures most tone issues" John Suhr

Branko

Quote from: mn on 08. Január , 2010, 01:01:50
...
Ked chcel byt taky napomocny, tak sa mal ozvat konatelovi, etc. "drahy, nabural som ti web, nemas to v poriadku, za malu pozornost Ti to helfnem dat doporiadku". Nech sa na to pozries ako chces, skodil. A argument typu "ved to mohol este aj predat a zneuzit", tak o com je tu debata ? Podla mna je to idiot, co chcel dokazat .. ze sa nabural do AZETu ? preboha, ved do inych organizacii sa naburali, co tam taky AZET
Inak tento odstavec zasa mne pride ako uplna somarina. V dnesnom svete to tak zial nefunguje, aby sa hacker ozval konatelovi, ze "seva bratmm, nabural som Ti azet, za melonik sa dohodneme, ok?" Kde zijes ?  :) :drink:
A kludne to mohol aj predat a zneuzit. Idiot to asi nebude, ked sa nabural do Azetu - podla mna je to genius. ;) Co tam taky Azet ? Mas tam okolo 500 000 osobnych udajov. Ale sak co tam azet...  :-\ ;D

Inak - vsimol som si, ze casto sa obracias proti prudu. Niezeby to bolo zle, to obcas robi kazdy z nas, ale podobne ako s tym Fefem, tak aj tu napises, ze "totalne mimo", "nechajme to tak" a pod. Vysvetli, ak mozes. Len Ta pekne prosim, zasa to nezober ako nejaky boj, alebo nieco podobne. Zaujima ma len Tvoj nazor, resp. riesenie.  :zdar:

kaolko

chalanisko co nabural NBS nebol ani nahodou genius, kedze viem o koho islo, tak si to dovolim tvrdit.. a nabural to z pocitacovej miestnosti jednej petrzalskej skoly pochybujem ze tam maju highendove masiny na encryptovanie a srandicky.. ;) to len na margo tej geniality.. takychto geniov je dnes  kazdom druhom baraku 5 a to preto ze v NBS a azete su fakt ze LAMY! fakt

Tom70

kaolko

Quote from: Tom70 on 09. Január , 2010, 15:09:35
NBS?

hej NBS Neuschleswigholsteinska banicka spolocnost

palii

akoze nbu tam chcelo byt?

kaolko

hej hej odrbal som sa a chcel som to ukaaarovat ..

tak ci tak je to podobne ako ked idete do thajska na sexturizmus, vyspite sa tam s nejakym shemale-om a dostanete AIDS.. budete obvinvat urady, alebo seba ze ste nepouzili dostatocnu ochranu?

reeller_sk

Quote from: kaolko on 09. Január , 2010, 15:20:45
hej hej odrbal som sa a chcel som to ukaaarovat ..

tak ci tak je to podobne ako ked idete do thajska na sexturizmus, vyspite sa tam s nejakym shemale-om a dostanete AIDS.. budete obvinvat urady, alebo seba ze ste nepouzili dostatocnu ochranu?

To je chyták, však?  ;D ;D ;D
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

kaolko

ak sa chces dotykat, tak je  ;D