Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

johnzo

ja som mal včera srandovný deň  ;D idem na aute... idem... jeb... guma deravá. mením vo vetre na poli koleso, nemám svetlo, vymením. rezerva skoro bez tlaku  ;D fúkam pumpou na bike(čo robila v aute netuším, ale ďakujem tej vyššej sile čo ju tam dala). prídem k pumpe, zavretá(nádrž skoro suchá), najbližšia bola 22km. našťastie to tam došlo. vraciam sa s5, idem, idem... cesta sa zhoršuje, snehové jazyky, ľad, chujoviny, cesta zmizla, no nič, otáčam to a scuclo mi zadné kolesá z krajnice do snehu, hotovo(zadný náhon), nebol som sám, bolo nás viac zapadnutých. došiel nejaký súdruh na nejakom veľkom jeepe, vytiahol ma. idem... termostat neukazuje teplotu, že nič, nevadí, asi sa odpojil. 5km od domu mi začalo niečo klepať, netuším čo, nevenujem tomu pozornosť. 300m od domu to zdochlo, voda vyvretá. odtlačím auto na parkovisko, idem na poldeci a domov.

dnes idem pre auto, dovlečiem domov, sumarizujem... miesto chladiacej kvapaliny mám zmes vody, benzínu, oleja a alycolu. nádhera, môžem motor zahodiť.  ;D
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

pelko

niekto vstal lavou nohou  ;D

proghopik

To je ako z americkeho filmu. :)
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

johnzo

Quote from: pelko on 14. Február , 2010, 19:15:30
niekto vstal lavou nohou  ;D

niekto začal veriť na sobotu trinásteho  ;D
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
[/quot

kaolko

pripomina mi to silent hill.. ale kazodpadne ako sledujem tvoje posty na facebooku tak sa ani nedivim ze sa to udialo s tym autom lebo kazdy den mat post v style - ok, dnes som nastartoval tak to je ohubu :D

johnzo

Quote from: kaolko on 14. Február , 2010, 19:26:00
pripomina mi to silent hill.. ale kazodpadne ako sledujem tvoje posty na facebooku tak sa ani nedivim ze sa to udialo s tym autom lebo kazdy den mat post v style - ok, dnes som nastartoval tak to je ohubu :D
;D a ešte keby si poznal môjho dvorného mechanika tak sa nečuduješ už vôbec  ;D
[/quot

udry

Som práve pozeral  rozhovor s "našou slovenskou" zlatou medailistkou Kuzminovou. Moderator jej dal otazku po slovensky,ona odpovedala rusko- slovensky a v pozadí bežala hudba dakej skupiny,ktorá spievala  "nechte vlajky vlát,nechte písně znít   /alebo tak dáko/ . ;D

traktor

Quote from: udry on 14. Február , 2010, 21:49:39
Som práve pozeral  rozhovor s "našou slovenskou" zlatou medailistkou Kuzminovou. Moderator jej dal otazku po slovensky,ona odpovedala rusko- slovensky a v pozadí bežala hudba dakej skupiny,ktorá spievala  "nechte vlajky vlát,nechte písně znít   /alebo tak dáko/ . ;D
zeby preto ze je ruska ?

udry

Quote from: traktor on 14. Február , 2010, 22:12:03
zeby preto ze je ruska ?
... šak to sa vie,že je ruska / Tumen -nikde na Sibíri/, ale prečo tam do toho naša tv ešte pustila česku skladbu... ;D

tarquin

Quote from: udry on 14. Február , 2010, 21:49:39
http://sports.yahoo.com/olympics/vancouver;_ylt=AkbMzU8D_6iu1gdEEjN5QMBotLV_

figurujeme na 4tom mieste v zisku medaili, scifi :D,

homar

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

garde

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"

mn

V The Ring mal niekto z producentov hudobnickeho ducha
"Practice cures most tone issues" John Suhr