Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

joey

reeller_sk

Quote from: joey on 24. Február , 2010, 20:38:01
http://kultura.ihned.cz/c1-40712350-vydrzite-se-divat-na-horor-a-neutecete-z-kina-autori-filmu-vam-daji-200-tisic

toto mozu byt vcelku lahko zarobene peniaze  :drink:
zavádzajú raz píšu, že podmienka je že tam odsedíš potom, že sa ti nezvýši tep to je kapánek rozdiel.
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

styrioci

keby ste sa chlani vyznali, tak by ste vedeli, ze sa ta technologia vola reamping  :laugh:

kaolko

Quote from: styrioci on 25. Február , 2010, 16:24:44
keby ste sa chlani vyznali, tak by ste vedeli, ze sa ta technologia vola reamping  :laugh:

;D zemrelsom

1pablo

Pride Rytmus k Jagrovi a hovori: Tak to pochop uz je konec.. :D

Čo urobia Češi, keď vyhrajú ZOH v hokeji? Vypnú Playstation3

Semish

:)

bigbadbrad

hlasky komentatorov:

-Ivan Niňaj - Puk zastavila až kovová konštrukcia z umelej hmoty
-Ivan Niňaj - A teraz nastupuje Kriškov útok s Kriškom na čele
-Robert Zaruba (ČT2) - Ručínský to má rád u pravého mantinelu.
-Robert Zaruba (ČT2)- Vypadá to tak, že tento zapas skončí skôr neskôr než skôr...
-Robert Zaruba (ČT2) - Zetterberg trafil presne, ale nevíme, kde skončil puk
-Robert Zaruba (ČT2) - Marek Uram vypadá jak slovenský zbojník
-Matej Hajko (ked v zápase narazili na mantinel Šatana) - Zabili nám Jánošíka !!!
-Matej Hajko - Bartoš teraz predviedol peknú kľučku a ide dopredu. Ale puk zabudol za sebou.
-Matej Hajko - To bola nepríjemná strela pre Lašáka. Bieloruský hráč nesignalizoval, že bude strieľať.
-Matej Hajko - Dosť bolo srandy, treba dať gól.
-Matej Hajko - Ruskí hokejisti prefrčali cez modrú čiaru. Teda cez červenú, ktorá je pri modrej"
-Jozef Jarkovský - Naši chlapci hrajú oslabenie dobre. Puk držíme ďaleko od našej brány a dostávame gól.
-Marek Mryglot - "Tesne vedľa, ale netrafil."
-Miroslav Štefánik - "Tak tento zakrok smrdel faulom, ale rozhodca tento smrad necítil".
-Eduard Hartmann - Košice hrajú zo zabezpečenej obrany a trpezlivo čakajú na vlastnú chybu
-Jozef Golonka - Žigo, to je milimetrový človek.
-Peter Šťastný - Nejde o to, o čo ide
-Ivan Niňaj - MS 1996 - Žigmund popíšte nám váš gól.
Palffy: Chalani sa tam naťahovali v rohu o puk a potom som dostal prihrávku tak som to tam jebol.
Redaktor: 5 sekúnd ticho Žigmund ďakujem za rozhovor
Best of the best of the best : -Ján Lašák (komentár po zápase) - Mal som puk už skoro pod kontrolou a vtedy sa mi postavil

cubo

Quote from: poweredby on 26. Február , 2010, 00:14:28
:laugh:  ja nezabudnem na majstrovstvá pred nejakými rokmi dozadu,jedem komentátor dával "Perfektná prihrávka na Vajca" ;D

;D

hej to som si vsimol alebo "vystrelil priamo na vajca"  :laugh:

homar

Quote from: cubo on 26. Február , 2010, 00:19:20
;D

hej to som si vsimol alebo "vystrelil priamo na vajca"  :laugh:
tak to si pamatam, taktiez si pamatam obrannu dvojicu Čierny Bača, co mi vzdy pripominalo Ibrahima Maigu
a raz na MS pred par rokmi moderator perlil: "Tak a teraz ich Američania tlačia ako zahoraci kapustu do suda"
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

kaolko

affirmative comrade!

kaolko

jtakac

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch

mn

"Practice cures most tone issues" John Suhr

Krtko

fejsbuk za starych cias