Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

ff

Quote from: jtakac on 07. Marec , 2010, 19:32:53
tak to si bud dochodca alebo imperialisticky vykoristovatel alebo umelec  ;D
alebo šťastný človek ;D.Rudy zastav sa zajtra u mna v práci,požičiam Ti monterky a oslávime MDŽ ako za starých časov ;D :drink:

proghopik

Quote from: ff on 07. Marec , 2010, 20:05:36
alebo šťastný človek ;D.Rudy zastav sa zajtra u mna v práci,požičiam Ti monterky a oslávime MDŽ ako za starých časov ;D :drink:

Dojdem aj ja  :drink: ;D
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

korn24

nechcelo sa mi ale uz som.

Semish

traktor

ste o dve stranky pozadu chalani  :drink:

traktor

olko

Primarne basak.

Prog is Love, Prog is Life.

Proud Cort guitars player, and Peavey Amp user...

jtakac

treba chodit na blsaky, aha...

Muzikant a režisér Braňo Špaček je iná trieda. Z blšákov má asi päťsto kúskov - gitary, klávesy, aparatúry, efekty. Dôležité je podľa neho vytvoriť si vzťah k predávajúcemu a on potom bude pre človeka odkladať najlepšie kúsky. To chce, samozrejme, chodiť na blšáky pravidelne a nadväzovať vzťahy. „Mne sa páči, že tí ľudia sú naozajstní, nie ako umelci v bratislavských kaviarňach. Aj zjednávanie je fajn. Neprekáža mi. Je to lepšie, ako keď vidí človek v obchode predražený tovar," hovorí Špaček. Jeho najväčším úlovkom je gitarová aparatúra značky Vox z roku 1962, akú používali aj Beatles, v perfektnom stave za 250 slovenských korún.

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch

johnzo

Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

johnzo

Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

F-E-N-I-X

Reklamný slogan na vykurovanie okien  :laugh:

ff

Quote from: poprocker on 07. Marec , 2010, 20:19:47
Dojdem aj ja  :drink: ;D
si zaváhal,mal si zavolat,akurát sme skončili...tento rádek píšem už 25 minút ;D

martin1

Branko

Quote from: martin1 on 08. Marec , 2010, 22:34:29
kristina horehronie ,sledujte text 1,33-34. :laugh:http://www.youtube.com/watch?v=7NxDMbjy2sI
Ja si typnem, ze tam povie Hanka Servicka POJEB SA. Ak mam pravdu, vyberam si cukrovinky Cierny princ. Dakujem.
:drink:

jtakac

Quote from: martin1 on 08. Marec , 2010, 22:34:29
kristina horehronie ,sledujte text 1,33-34. :laugh:http://www.youtube.com/watch?v=7NxDMbjy2sI

ozaj a to si uz pocul, ze vraj kristina ukradla tuto pesnicku nejakej macedonskej skupine  ???  ;D
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch