Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

Semish

Quote from: jtakac on 13. Máj , 2010, 19:19:59
tak dobre teda, asi som sa zmylil, to jozef raz ma pomylil, lebo ked to spominal, ze boli hrat v carnegie hall, tak sa tvaril ako pan zemegule a prilahleho vesmiru, ale to on furt tak, ja viem  ;D

Ano, Elan okolo toho spravili taky marketing ako keby hrali niekde na Mesiaci, pritom je to ozaj uplne normalna koncertna hala ktoru si moze prenajat hocikto.

Quote from: udry on 13. Máj , 2010, 19:19:10
... a určite nad Atlantikom, počas letu do usa... ;D

Nestras, uz som vyse tyzdna odtial doma a tesim sa z toho ze najblizsie idem AZ o dva mesiace. Totalne ma nebavi tam stale dokola lietat, je to uplne na nervy.

udry

Len tak zo zvedavosti:  Concordom si letel ?

Semish

Quote from: udry on 13. Máj , 2010, 19:30:56
Len tak zo zvedavosti:  Concordom si letel ?

Nie, to sa mi nikdy nepodarilo. Ale zato som par krat pilotoval nejaku Cessnu :)

udry

Quote from: Semish on 13. Máj , 2010, 19:39:52
Ale zato som par krat pilotoval nejaku Cessnu :)
Čítal som o tej havárii. :)

johnzo

Quote from: Semish on 13. Máj , 2010, 19:26:40
Nestras, uz som vyse tyzdna odtial doma a tesim sa z toho ze najblizsie idem AZ o dva mesiace. Totalne ma nebavi tam stale dokola lietat, je to uplne na nervy.

nemôžeš mi pracovnú pozíciu vytvoriť? hladám brigádu na leto a na stavbe ma to nebaví  ;D
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

bigbadbrad

spyros

http://www.antifa.cz/content/slovenski-neonacisti-mieria-do-parlamentu - analyticky clanok, za ktori by sa nehanbili ani v US novinach... skoda, ze aj jedna aj druha strana su viacmenej mešuge.
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

bigbadbrad

mario bross

na STV3 ide dobra komedia... slovensko - dansko sa to vola... nakrucaju to hned ako to aj vysielaju, vsetko improvizacia

ale jasne - su tam mladi chalani, nova skusenost, ale je to smutne  :(

tarquin

Quote from: mario bross on 14. Máj , 2010, 17:05:52
na STV3 ide dobra komedia... slovensko - dansko sa to vola... nakrucaju to hned ako to aj vysielaju, vsetko improvizacia

ale jasne - su tam mladi chalani, nova skusenost, ale je to smutne  :(
tragedia  :-9

kaolko

to uz su zas majstrovstva?

mario bross

udry

Najlepšie zarabajuca modelka  za poslednych 12 mesiacov, 25 mil. dolars.   :uff: 

Branko