Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

zakky

keby bolo promo tak by doslo dievcat na lacka 7 ;D

Branko

Quote from: Pablo Woozy on 04. Jún , 2010, 13:19:43
Je uplne bezne, ze na kapely ktore otvaraju festival ludia nepridu, z praktickych a prozaickych dovodov. Najlepsie na tom je, ze sam Novy Cas sa ho snazi pasovat do roly Superstar ktora cakala, ze sa pridu pozriet masy, co je hlupost kedze sa tam jeho kapela dostala cez sutaz zacinajucich kapiel, ktore bezne robia festivaly aby im mal kto hrat v nezaujimavych casoch. Ako sa sam vyjadril, necakali nic svetoborne, len si chceli zahrat na feste, kedze funguju kratko. Ale sak treba vytazit aj z takych kokotin, aby curaci co tomu nechapu mali co citat  :zdar:
1. Nevysvetluuuuj...  ;D To nepochopia..  :drink:
2. "Novy Cas - aby mali genitalci co citat"

:zdar:

udry

Netreba nič vysvetlovat. Proste ošial Superstar pominul a už nikoho nezaujímaju.   ;D

rastis

Quote from: Pablo Woozy on 04. Jún , 2010, 13:11:10
To neni o Desmode, ani o Lackovi. ...

hral tam aj Swordy, ze to bolo cele fiasko ten festival, pritom mena jak hovado... ze potom velke kapely naposlednu chvilu organizator radsej zrusil...

kaolko

Quote from: udry on 04. Jún , 2010, 12:34:02
 teraz,ked maju dobre akciove ceny   http://galeria.zoznam.sk/pix.fcgi?oid=267481&cid=739364    /sorry,nie je to sranda,ale tesco ..../

zaplava zliav .. inak podla mna ich nahnali do roboty  ;D

johnzo

Quote from: kaolko on 04. Jún , 2010, 14:04:33
zaplava zliav .. inak podla mna ich nahnali do roboty  ;D

ja by som sa veru nečudoval :D viem si predstaviť riaditeľku teska, kde som brigádoval, ako sa plaviac v mraziacom boxe snaží spičovať pokladníkov, že majú neporiadok na kase   ;D ;D
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

styrioci

udry

Quote from: styrioci on 04. Jún , 2010, 19:59:31
akoze, kopcit uz aj vojenske stihacky, to je fakt silna kava ;D

http://www.sme.sk/c/5407875/cina-nelegalne-kopiruje-ruske-stihacky.html
ked mohli amerikáni okopčit rusku stíhačku,prečo by nemohli čínania   :drink:

styrioci

Quote from: udry on 04. Jún , 2010, 20:06:02
ked mohli amerikáni okopčit rusku stíhačku,prečo by nemohli čínania   :drink:
mne sa tam paci ta cast, ze ju vyrabaju pod vlastnym menom a vyrazne lacnejsie...predstav si pilota ako si tak leti nadzvukovou rychlostou a zacne sa mu pocas letu rozpadavat stihacka :laugh:

udry

Dam to sem,ale bez srandy.  Som zas pustil Live Rock Am Ring a je tam Jay-Z. No chlapci,neskutočná nakladačka.Doprovodná kapela- bicie,basa,klavesy,gitara/ PRS,Gibson, stacky Marshall/,perkusie,2xdychy,DJ-ej/ ten obsluhovač tych platní a somarín okolo/.  :drink:  Ten hip-hop.čo hraju v mediach je sračka.  :X  Toto je neskutočná bomba.  :drink: / A ten náš slovensky super hoper,ten nech zalezie pod most,lebo vie velky ...... ako sa robí hip-hop./

kaolko

no ja neviem ale sak aj Rytmus mal koncerty so zivou kapelou a vraj to bola bomba a tiez je to take ze v radiu je to knedla cize je to uplne to iste jak Jay Z  :)

udry

Quote from: kaolko on 04. Jún , 2010, 21:40:45
no ja neviem ale sak aj Rytmus mal koncerty so zivou kapelou a vraj to bola bomba a tiez je to take ze v radiu je to knedla cize je to uplne to iste jak Jay Z  :)
Ja som bol na live Rytmusovi a teda rozdiel ako tatransky potočik  a Amazonka.  :)

Semish

Quote from: udry on 04. Jún , 2010, 21:45:54
Ja som bol na live Rytmusovi a teda rozdiel ako tatransky potočik  a Amazonka.  :)

Napriek tomu ze tam hral Valihora, Rozsa, Cekovsky ... ? bolo to nazivo slabe?

udry

Quote from: Semish on 04. Jún , 2010, 23:27:45
Napriek tomu ze tam hral Valihora, Rozsa, Cekovsky ... ? bolo to nazivo slabe?

Tak títo tam vtedy určite nehrali. :drink: A keby aj, to ešte nezaručuje kvalitny hip.  :drink: A srat na hip-hop,stojí za hovno. ;D