Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

johnzo

no reku serus. teraz som si spomenul, že mám písať ročníkovú prácu, ktorú musím odovzdať minulý piatok  ;D
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

styrioci

Quote from: johnzo on 06. Jún , 2010, 17:11:31
no reku serus. teraz som si spomenul, že mám písať ročníkovú prácu, ktorú musím odovzdať minulý piatok  ;D
ja som sa v polovici zimneho semestra 5teho rocnika spamatal, ze nemam vybratu diplomovku a to si mal vidiet mojho buduceho veduceho jak vyplestil na mna oci, ked som dosiel za nim, ze serus, mne pridelili u vas temu a teraz v polke semestra som si na to spomenul  ;D

Duger

Aha jaku basu som našiel :D

Krtko

Duger

Quote from: Krtko on 06. Jún , 2010, 19:33:15
Američané nejsou hloupí :D

http://www.videacesky.cz/talk-show-rozhovory/americane-nejsou-hloupi

to z mapou nemalo chybu... :ohmy: amici su na urovni opic...si myslia že su viac jak cely svet a v skutočnosti su primitivni, su ovladany masmadiami... čo povedia v TV to je pravda...nemaju potrebu zapnuť mozog.

spyros

Quote from: Duger on 06. Jún , 2010, 19:43:29to z mapou nemalo chybu... :ohmy: amici su na urovni opic...si myslia že su viac jak cely svet a v skutočnosti su primitivni, su ovladany masmadiami... čo povedia v TV to je pravda...nemaju potrebu zapnuť mozog.

Slovaci su na tom lepsie?
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

Krtko

je to robene na styl Aj mudry schyby, isto tam povyberali same perly a oslovovali iba jednoduchich ludi az hlupich.. ale pobavy to

fataljoe

poprosim tieto pri.bane opicie nazory ze amici su kkti a my sme genialni si odpustime  :zdar:
Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!

mario bross

preco ? kebysi radsej niektori odpustili ine veci. to ze americania neovladaju zakladny zemepis je fakt, lebo uz vela politikov si nas mylia so slovinskom. ja tento zakladny nedostatok nechapem, ved co sa ucia na tom zemepise na ZS ?

zas ruka na srdce, na slepej mape, kde by boli iba farebne odlisene staty, viem s istotou, ze keby sa ma spytali na tazikistan, tak neviem kde bude ( viem ze pri kazachstane v azii, kde je aj turkmenistan a kirgistan a podobne, ale netrafil by som presne obrys  :) )

traktor

Quote from: mario bross on 06. Jún , 2010, 21:45:30
preco ? kebysi radsej niektori odpustili ine veci. to ze americania neovladaju zakladny zemepis je fakt, lebo uz vela politikov si nas mylia so slovinskom. ja tento zakladny nedostatok nechapem, ved co sa ucia na tom zemepise na ZS ?

zas ruka na srdce, na slepej mape, kde by boli iba farebne odlisene staty, viem s istotou, ze keby sa ma spytali na tazikistan, tak neviem kde bude ( viem ze pri kazachstane v azii, kde je aj turkmenistan a kirgistan a podobne, ale netrafil by som presne obrys  :) )
bol som v USA a ludia mi tam vobec nepripadali hlupy , severnu koreu by nenaslo na mape polovica mojich spoluziakov na ZS( jeden nevedel naist ani Slovensko )

kaolko

hlupi ludia sa najdu vsade faktom ale je ze v poniektorych statoch (napr Massachussets) nie je povinna skolska dochadzka a deti mozu byt zverene do vyucnej opatery vlastnemu rodicovi. Byvala tam takto bola a normalne babenka co mala 13 rokov tak doma a mama ju ucila veci.. dost ze zla uroven.. a ich stredna skola potom casto vyzera na urovni nasho druheho stupna zakl. skoly a vysoka skola statna byva nieco v style juchu stredna skola.. jedine co tam za nieco stoji su prestizne college za ktorych uroven sa cvaka v statisicoch rocne.. a ano podla mna amici su hlupy narod vseobecne, ucia sa len svoju kulturu, svoju historiu a svoju geografiu a ine ich nezaujima..

rastis

na STV1 ide akurat predvoledbna agitka, SMER v priamom prenose kradne SNS nacionalne temy... odhaluju sochu najvacsiemu Slovakovi dejin Svatoplukovi... museli velmi dlho hladat historicku zamienku, aby tyzden pred volbami dostali do priameho prenosu takuto kokotinu :) najprv som sa rehotal, ale teraz uz 15 minut recni Fico a mna pomaly, ale isto zacina napinat  :X

traktor

Quote from: kaolko on 06. Jún , 2010, 21:52:19
hlupi ludia sa najdu vsade faktom ale je ze v poniektorych statoch (napr Massachussets) nie je povinna skolska dochadzka a deti mozu byt zverene do vyucnej opatery vlastnemu rodicovi. Byvala tam takto bola a normalne babenka co mala 13 rokov tak doma a mama ju ucila veci.. dost ze zla uroven.. a ich stredna skola potom casto vyzera na urovni nasho druheho stupna zakl. skoly a vysoka skola statna byva nieco v style juchu stredna skola.. jedine co tam za nieco stoji su prestizne college za ktorych uroven sa cvaka v statisicoch rocne.. a ano podla mna amici su hlupy narod vseobecne, ucia sa len svoju kulturu, svoju historiu a svoju geografiu a ine ich nezaujima..
a co sa maju ucit historiu 5 milionoveho Slovenska ? Ty bodaj vies historu Norska ?  :-\

spyros

Quote from: traktor on 06. Jún , 2010, 21:59:54a co sa maju ucit historiu 5 milionoveho Slovenska ? Ty bodaj vies historu Norska ?  :-\

Ja inak ano. V zime som docital Dejiny Norska od NLN :evil:

PS: Ono by to chcelo porovnat uroven studentov a profesorov najlepsich 5 americkych univerzit (dajme tomu MIT, Berkeley, Yale, Sranford, Harvard) a 5 nasich (dajme tomu Komenskeho, UPJS, Ekonomicka, Nitrianska, UMB).  :kiss:
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself