Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

mario bross

Quote from: mn on 23. Jún , 2010, 22:56:49
Mario, ak mas vedomosti o kabloch ako o tenise a geografii, tak sa vobec necudujem  ;D

ak mas taky zmysel pre humor ako vedomosti o kabloch, tak sa tiez vobec necudujem  ;D

kto to zobral vazne, tak... :palm:

mn

Quote from: mario bross on 23. Jún , 2010, 23:07:43
ak mas taky zmysel pre humor ako vedomosti o kabloch, tak sa tiez vobec necudujem  ;D

kto to zobral vazne, tak... :palm:

ale ved pohoda, aj tak je to mile  :drink:
apropo
ja som nic o kabloch nehovoril, pozor na to. ja som len povedal, ze tie co som "testoval" / skusal, hrali lowend slabo a hiend dobre - to nie je vedomost, len co ucho poculo
"Practice cures most tone issues" John Suhr

mario bross

uz som si chystal vety, ked ma zotres a nebudes mi neverit...  :) to ma napadlo, ked sme sedeli s takym typkom v bare kde siel futbal. no on s ana to chvilku pozeral a potom povedal nahlas: ked ja tomu tenisu nerozumiem, to je wimbledon ?  ;D samozrejme, zo srandy, tak ma to teraz napadlo...

pista58

Quote from: udry on 23. Jún , 2010, 23:07:27
A Wimbledon F.C. hravaju kde zápasy?

uz nikde - fc wimbledon uz neexistuje.
o-yep sro

udry

kaolko

odporucam tuto seriu http://www.youtube.com/watch?v=1RRs7fXjs_w&feature=related  extraordinary people.... toto je chalan co od 2 rokov opisuje nieco ako obrazy z minuleho zivota nikto nechapal o com toci az zistili ze ide o konkretne miesto..

resp http://www.youtube.com/watch?v=qLziFMF4DHA&feature=player_embedded  chalan co sa riadi echolokaciou po tom co mu vybrali oci.. a dalsie

reeller_sk

pozrel som to prvé, ale nenormálne ma znervózňovalo to, že nehovorili po anglicky, celkom zaujímavé :)
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

Locksmith

to su akoze akty-x, ze sranda alebo akoze dokument o skutocnom zivote?

fataljoe

Quote from: reeller_sk on 24. Jún , 2010, 13:39:28
pozrel som to prvé, ale nenormálne ma znervózňovalo to, že nehovorili po anglicky, celkom zaujímavé :)

škotsky akcent je peklo :D
Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!

reeller_sk

je to dokument o skutočnom živote aspoň ja som to tak pochopil :)
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"

kaolko

Quote from: reeller_sk on 24. Jún , 2010, 13:53:24
je to dokument o skutočnom živote aspoň ja som to tak pochopil :)

jop.. resp pozrite si aj icemana.. clovek co si vie sam regulovat teplotu tela.. zabehne 20 km v spodaroch naboso za polarnym kruhom vcelku haluz tiez..

reeller_sk

to ževraj vedia aj tí mnísi z pod tatier  ;D, ale nie seriózne toto všetko by dokázal hociktorý človek, ktorý by to trénoval dostatočne dlho a správne.
I love my VHT!

fataljoe

hej ..a potom by prechladol a zdochol :)

reeller_sk

je to presne to isté ako so svalmi tak isto sa dá trénovať mozog aj na iné, tak isto kebyže si dáš na lavičke 200 kg tak by ťa to zabilo, ale keby si posiloval pravidelne 15 rokov tak by si to zdvihol bez problémov :)
I love my VHT!

fataljoe

Quote from: reeller_sk on 24. Jún , 2010, 14:30:33
je to presne to isté ako so svalmi tak isto sa dá trénovať mozog aj na iné,

to ako myslis? :) ze ako ked budem zatazovat mozog tak budem za 15 rokov howking?  ;D
su iste odchylky medzi ludmi , ktore su proste vrodenou mutaciou hlboko za smerodatnu odchylku
gausovej krivky normalneho rozlozenia ...a proste akoukolvek snahou ak nemas ten "talent" by si nic
nezmohol ...netvrdim ze je to voodoo alebo co ..su to normalni ludia ..ale s vrodenou schopnostou ,ktora
im umoznuje robit taketo extremne veci ..nedevalvoal by som to..

OT..najradsej mam tych chytrakov co hraju hamela pri vatre ..pustia si Dream Theater a povedia "ale co , keby som ja hral kazdy den 30 rokov na gitare tiez by som tak hral " ...co uplna p*čovina si nieco take mysliet