Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

rastis

Quote from: jtakac on 29. Jún , 2010, 13:40:08
vsetci ho vidime, stasak intonuje  ;D

zavidis, lebo nehras v kapele a na rozdiel od BA pivnicabov este ani len gitary nemas dobre   :evil:

jtakac

Quote from: rastis on 29. Jún , 2010, 13:56:33
zavidis, lebo nehras v kapele a na rozdiel od BA pivnicabov este ani len gitary nemas dobre   :evil:

aano, takto to je, ale raz pride aj na mna rad  !!! :evil:
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch

proghopik

Quote from: rastis on 29. Jún , 2010, 12:18:23
co som videl, aky to malo u vsetkych uspech, tak mi to zmenilo pohlad na mentalitu naroda ako takeho :) to ze na jadranke a podobnej havede sa s kamosmi ujebavame este neznamena, ze ich slovac nemiluje :)

A to si mal hadam nejake iluzie? Ved uz si dost stary kua...  :whistle:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

spyros

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

mn

to je z ceskeho sonisphere ? cesi museli byt nasrati
"Practice cures most tone issues" John Suhr

kaolko

Quote from: spyros on 29. Jún , 2010, 21:51:00

to vyzera ze dostali do ruk slovensku vlajku este aj nazov kapely je napicu napisany  ;D  beriem spat.. ta kapela dojebala pravopis ked si vymyslala nazov

kaolko

kaolko

mn

Quote from: kaolko on 30. Jún , 2010, 10:27:08
fatality- http://www.youtube.com/watch?v=dlv-4CHcNC8&feature=player_embedded&&

"ho ho ho ho, je nas perfektny vlak" a v tom prestrih na totalne zajebany, dvadsat rocny lozkovy vozen  ;D  :palm:

kaolko

pocul som dnes  ppci vtip uplne najviac - do baru vojde knaz, pedofil a nasilnik... A objedna si pivo

Locksmith

Stretnú sa dvaja feťáci: "Čau, ako sa máš niečo?"

kaolko

a nasi dochodci maju vyrazku z SaS a nejakej marianky aha:

Turisti z celého sveta sa schádzajú do bolívijskej metropoly La Paz. Skôr než pamätihodnosti mesta ich ale priťahujú drogy. Práve tu môžu vstúpiť do prvého kokaínového baru na svete. V ponuke bývajú obyčajne dva druhy kokaínu: normálny v prepočte za 11 euro za gram a silný, ktorého cena je okolo 16 euro za gram. Route 36 v meste La Paz, ktoré leží v 3900 metrovej výške nad morom, je čakárňou pre nadšencov, ktorý túžia po neobyčajných zážitkoch. Prezident krajiny Evo Morales hlasno háji pestovanie koky, z ktorej sa vyrába kokaín, rovnako ako indiánsky zvyk prežúvať listy keru. Je to vraj národná tradícia.

johnzo

sak jak u nás sa domáce dáva ráno naobed a večer dakde na kopaniciach, tak rovnako tam to majú s kokou.

ja ale nechápem čo sa všetci tak boja mariánky, resp. dekrimu(aj keď dekrim. je zlo).
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

mn

http://vlane.com/blogs_article/583/car-brands-who-owns-what

celkom zaujimave rozdelenie moto znaciek, x veci ma fakt prekvapilo