Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

zakky

aj tak brekeke a este aj vintage relic  ;D

jtakac

tak nevravim, ze po upravach vyzera ako jessica alba, ked prejde photoshopom, ale aj tak je ten rozdiel brutalny proste  ;D
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch

tarquin

mn

Quote from: tarquin on 22. Júl , 2010, 12:29:56
... a to ste este nevideli Michelle Plan
Be A Ninja In 30 Seconds :D :D
http://www.youtube.com/user/MichellePhan?feature=chclk#p/u/34/9Pobuw7Wk2k

zasadne video, keby som nevedel ako sa zmenit na ninju za 30 sec, asi by som v tomto nehostinnom svete dnes neprezil  ;D
"Practice cures most tone issues" John Suhr

kaolko

dufam ze to tak vie aj s vtakmi jak s tymi stetinkami a farbami

reeller_sk

že by bolo aj na ženách niečo takéto  ;D ;D ;D
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

johnzo

uplne hrozne su tieto "technologie" nove. okrem posilovaca brzd by som to vsetko z tych aut vytrhal a nechal majtelov na snehu chodit.
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

mn

Quote from: johnzo on 22. Júl , 2010, 18:32:10
uplne hrozne su tieto "technologie" nove. okrem posilovaca brzd by som to vsetko z tych aut vytrhal a nechal majtelov na snehu chodit.

no dobre, a ako sa to sprava, ked chces niekoho zrazit ? ako to vie, ze nechces brzdit.. nedomyslene
(btw na YT mas video z uvadzacky tychto senzorov u Volvo s test jazdou ako brzdi pred kamionom; hadaj ako to dopadlo)

reeller_sk

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

kaolko

to funguje asi len do 15kmh ten brzdiaci system nie? kebyze idem 50 po meste a na ceste stoji predomnou najebany typek, prsi, hovno vidim tak to podla mna neubrzdi to auto.. jedine ze by som vyskocil, predbehol ho a postavil som sa mu do cesty jak typci

proghopik

Zas jedna zbytocna vec navyse, co sa moze posrat. By ma celkom zaujimalo, ak by sa to posralo a by sa to zacalo aktivovat hocikedy. ;D
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

mn

Lampa na JOJ, Spisiak live .. treba si dat, ja toho chlapika zeriem  ;D hovorit moc sice chudak nevie, ale ak je aspon tak schopny ako je mizerny jeho verbalny prejav tak postrach pre podvodnikov tejto krajiny

lenivy

Ja neviem, co ludia maju proti tomu vyhrady, hovori sa plno reci a skutek utek (no opacny pripad nemusi platit, ale aj tak).
Jedneho mojho spoluziaka som pocul za 4 roky povedat 10 viet a to aj tak len preto, lebo mal prezentaciu a skoncil s cervenym diplomom.
Hi Bender! Hi Fender!