Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

Branko

reeller_sk

Quote from: kaolko on 27. Júl , 2010, 14:40:43
;D kaolko je nastastie dalej
nechcem byť zlý ale určitý užívateľ s B na začiatku v mene je na tom pomerne blbo zasa raz.  ;D ;D ;D
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

styrioci

Quote from: reeller_sk on 27. Júl , 2010, 14:44:59
nechcem byť zlý ale určitý užívateľ s B na začiatku v mene je na tom pomerne blbo zasa raz.  ;D ;D ;D
to bude multikill

kubo63

kaolko

Quote from: kubo63 on 27. Júl , 2010, 14:54:04

musim povedat ze toto je to najoriginalnejsie a naumeleckejsie co som z dielne tejto kapely kedy videl  ;D

udry

mario bross

nechapem tym jablkam ;D

spyros

Quote from: reeller_sk on 27. Júl , 2010, 14:04:02bolo by treba pretriediť celosvetovú populáciu...a aby to nebolo nespravodlive začneme podľa abecedy: Arabi, Buzeranti, Cigáni ... ;D ;D

medzi Arabov a Buzerantov sa zmestia Bratislavcania  :on1:
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

kaolko

Quote from: spyros on 27. Júl , 2010, 16:24:23
medzi Arabov a Buzerantov sa zmestia Bratislavcania  :on1:

rusim stvrtkove stretnutie :D

Branko

reeller_sk

Vtip dňa:
Ide muž k doktorovi...Doktor sa o pýta: Ako sa voláte? K-k-k-karol K-k-k-kupec...Doktor: aha takže vy máte problém s koktaním...Nie len otec koktal a matrikár bol idiot
;D ;D
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"

spyros

Quote from: reeller_sk on 27. Júl , 2010, 19:50:22
Vtip dňa:
Ide muž k doktorovi...Doktor sa o pýta: Ako sa voláte? K-k-k-karol K-k-k-kupec...Doktor: aha takže vy máte problém s koktaním...Nie len otec koktal a matrikár bol idiot
;D ;D

Ja to poznam s Karolom Kozákom  :evil:
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

reeller_sk

Quote from: spyros on 27. Júl , 2010, 20:02:30
Ja to poznam s Karolom Kozákom  :evil:
nechcel som uraziť nikoho  ;D ;D
I love my VHT!

Zeck

Sny ľudí  \m/ - http://www.markiza.sk/clanok-osobnost/rozboril-viliam/479436-markiza-opat-plni-sny...-je-tu-modre-z-neba

2010-05-26 20:28:04 | olinka | spievanie s hanov montanov

volám sa olinka mám 9 rokov a chcela by som visnívať mojej kamaratke zo školi volá sa laura a a rada spieva a chcela bi sa stretnuť s hanov montanov a zaspievať

2010-05-21 19:24:39 | rika hrckova | sen pre rodinu

DOBRY DEN slovensk a televizia markiza chcela by som splnit sen svojej rodine je nas 7 detia + 2dvaja dospely a nemozne ist na vylet vsetci spolu lebo nase auto odvezie iba 5 a ostany musiat by doma lebo ked sa daju do auta autosedacky tak sa nemestime a chcela by som im visnivat 9 mieste auto aby sme mohly ist na vylet alebo babke spolu a nie cakat doma a na mna cislo je 0903202843 dakujem rika a dakujem

to prve ani nie je velmi vtipne, lebo ide o dieta, v druhom pripade pisu do Slovenskej televizie a v ich kraji nepremavaju autobusy, vlaky ani lietadla. a dalsie su tiez "zaujimave" ...  :-\:)
"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk

kaolko

toto je usmevne tiez:

serus Vilo volam sa Števo a mam24r no chcel by som velmi splnit jedno zelanie mojej priatelke a to je aspon dvoj izbovy byt v Snine.Mirka moja priatelka ma 16r a spolu s jej sestou bratom a mamou nemaju kde byvat