Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

musicman

Quote from: jtakac on 17. August , 2010, 18:29:44
ja sa vzdy ujebavam, ked vidim sutaze miss a ked ich predstavuju, tak o kazej povedia, ze ovlada minimalne dva jazyky, tak ale na takejto urovni ja ovladam asi 5 jazykov  ;D

vyjebu ju podnikatelia a bohati sejkovia nastastie pri tom nepotrebuje silne znalosti gramatiky  ;D
http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts

fataljoe

dpce ..tak nevie po anglicky ..a co teraz? je j*ebnuta za to? som zvedavy kto by tu dal z fleku odpoved na tie otazky po rusky pred kamerou. To receive si zjavne zamenila vyznam a tak to vyznelo hlupo to je cele. AKo na zaklade tohto videa moze niekto tvrdit ze je ta zenska j*ebnuta? to uz fakt nechapem a privadza ma to k urovni citatelom noveho casu ze aha usral si musi byt urcite psychopaticky vrah. Je to sutaz krasy kua nie stephen hawking IQ/EQ trophy
Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!

musicman

Quote from: fataljoe on 17. August , 2010, 18:35:31
dpce ..tak nevie po anglicky ..a co teraz? je j*ebnuta za to? som zvedavy kto by tu dal z fleku odpoved na tie otazky po rusky pred kamerou. To receive si zjavne zamenila vyznam a tak to vyznelo hlupo to je cele. AKo na zaklade tohto videa moze niekto tvrdit ze je ta zenska j*ebnuta? to uz fakt nechapem a privadza ma to k urovni citatelom noveho casu ze aha usral si musi byt urcite psychopaticky vrah. Je to sutaz krasy kua nie stephen hawking IQ/EQ trophy

bloncka je, spermie polyka anal robi ja to vidim na prvu desiatku  :drink:
http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts

Branko

+1

kaolko

fakt je  ze ked ides zastupovat svoju krajinu na medzinarodnej urovni a vies ze mas problem s anglictinou tak si miesto nadstavovania vlasov a semena na tvar nechas zaplatit jazykovy kurz ked uz mas tu moznost..  okrem toho chybu spravili uz nasi porotcovia ze ju nechali vyhrat lebo hentake baby ti najdem denne v auparku aspon 4 a kazda druha baba na pojebanej diskoteke vie anglicky viac nez the (se)men smells like onion.. zakladom uspechu je schopnost ocarit nielen krasou ale aj dovtipom, komunikacnymi schopnostami a prejavit istu davku inteligencie a snahy zamysliet sa nad otazkami ktore ti pokladaju (preto tuto sutaz nemozem nikdy vyhrat)  ;D

kaolko

Quote from: Branko on 17. August , 2010, 18:38:37
+1

tolko budete mat zajtra stupnov doma ked ste nezaplatili ucet za kurenie

Branko

Quote from: kaolko on 17. August , 2010, 18:39:59

tolko budete mat zajtra stupnov doma ked ste nezaplatili ucet za kurenie
Tolko dostanes od frajerky, ked budes zly.  ;D

kaolko

zmaz a napis znova nieco ine.. toto je slabe  ;D

rastis

Quote from: kaolko on 17. August , 2010, 18:39:23
fakt je  ze ked ides zastupovat svoju krajinu na medzinarodnej urovni a vies ze mas problem s anglictinou tak si miesto nadstavovania vlasov a semena na tvar nechas zaplatit jazykovy kurz ked uz mas tu moznost..  okrem toho chybu spravili uz nasi porotcovia ze ju nechali vyhrat lebo hentake baby ti najdem denne v auparku aspon 4 a kazda druha baba na pojebanej diskoteke vie anglicky viac nez the (se)men smells like onion.. zakladom uspechu je schopnost ocarit nielen krasou ale aj dovtipom, komunikacnymi schopnostami a prejavit istu davku inteligencie a snahy zamysliet sa nad otazkami ktore ti pokladaju

a neni to fakt cele jedno ? to uz nam zo seba samych tak jebe, ze nevydrzime bez toho, aby sme ukazovali na ostatnych a ujebavali sa na tom ?

kaolko

Quote from: rastis on 17. August , 2010, 18:42:10
a neni to fakt cele jedno ? to uz nam zo seba samych tak jebe, ze nevydrzime bez toho, aby sme ukazovali na ostatnych a ujebavali sa na tom ?

jasne ze hej .. ved o tom to je cele..  skritizovat a poslat dpc.. ci som tu zle?  ;D

fataljoe

Quote from: kaolko on 17. August , 2010, 18:39:23
fakt je  ze ked ides zastupovat svoju krajinu na medzinarodnej urovni a vies ze mas problem s anglictinou tak si miesto nadstavovania vlasov a semena na tvar nechas zaplatit jazykovy kurz ked uz mas tu moznost..  okrem toho chybu spravili uz nasi porotcovia ze ju nechali vyhrat lebo hentake baby ti najdem denne v auparku aspon 4 a kazda druha baba na pojebanej diskoteke vie anglicky viac nez the (se)men smells like onion.. zakladom uspechu je schopnost ocarit nielen krasou ale aj dovtipom, komunikacnymi schopnostami a prejavit istu davku inteligencie a snahy zamysliet sa nad otazkami ktore ti pokladaju

ano to mas uplnu pravdu ...j*ebnuti su jednoznacne prorodcovia ak vedeli ze nema komunikacne zrucnosti ale to myslim nemala este ziadna slovenska miss  ;)
Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!

Branko

Quote from: kaolko on 17. August , 2010, 18:42:01
zmaz a napis znova nieco ine.. toto je slabe  ;D
Ty sa zmaz.  :laugh:

jtakac

Je to sutaz krasy kua nie stephen hawking IQ/EQ trophy

tak to sa dost mylis teraz, aspon ja ked som to obcas pozeral, tak nikdy nezabudli pridat k tej krase aj slovo INTELIGENCIA..ale mozno v poslednych rocnikoch uz toto slovo vypustili, neviem  :whistle: ;D
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch

kaolko

Quote from: jtakac on 17. August , 2010, 18:44:33
tak to sa dost mylis teraz, aspon ja ked som to obcas pozeral, tak nikdy nezabudli pridat k tej krase aj slovo INTELIGENCIA..ale mozno v poslednych rocnikoch uz toto slovo vypustili, neviem  :whistle: ;D

jj prakticky mi ide len o toto.. ono, to ze je pekna nemoze nikto popriet, to kriterium splna, ale to co zo seba spravila pred cummerou je zly vtip..

styrioci

ja osobne nemam rad takyto typ bab. ze sama o sebe tvrdi, ze ovlada cudzi jazyk, mozno toho lektora, ktory ju ucil, ale isto nie anglicky (zlepit par slov dokopy fakt neznamena, ze ovladam cudzi jazyk), je jej hanba..na druhej strane aj nasa, ze taketo nieco pustime reprezentovat nasu krajinu....aj ked pochybujem, ze pri takychto sutaziach niekto pocuva aj hovorene slovo