Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

kubog

Pozrite, mám rád čierny humor, ked sa to niekoho dotklo tak sa ospravedlnujem. Môžete to zmazať ak to niekomu prekáža. Rád beriem veci s nadhľadom, áno je to tragédia, ale tak isto sú aj iné obrázky na nete, vtipy o somálcoch a podobne a nikto z toho vedu nerobí  :zdar:

rastis

Quote from: kubog on 30. August , 2010, 22:25:50
Pozrite, mám rád čierny humor, ked sa to niekoho dotklo tak sa ospravedlnujem. Môžete to zmazať ak to niekomu prekáža. Rád beriem veci s nadhľadom, áno je to tragédia, ale tak isto sú aj iné obrázky na nete, vtipy o somálcoch a podobne a nikto z toho vedu nerobí  :zdar:

nahodou pointa je dobra, vtipna. navyse vystrielal cigansku rodinu, takze s tym Turkom to ma dalsi vtipny rozmer... ale je pochopitelne, ze vela ludom to moze pripadat nevhodne...

proghopik

Quote from: rastis on 31. August , 2010, 14:52:31
nahodou pointa je dobra, vtipna. navyse vystrielal cigansku rodinu, takze s tym Turkom to ma dalsi vtipny rozmer... ale je pochopitelne, ze vela ludom to moze pripadat nevhodne...

Rasista, ubohe to bolo. :X :uff:
Dufam, ze aspon pocas statneho smutku si uctis ich pamiatku.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

kaolko

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

arebah1

Dobrý deň,už viac krát som dostal avizované správy aj na tento portál ,,Gitaristi",že sa tu objavujú osočujúce a uražajúce dialógy na moju osobu,pod menom DiscoMilan.Po prejdení tohto portálu,som zistil,že dotyčný sa nemýlil a pripomienky z fóra som si prečítal a dokonca som našiel aj moje fotografie,na ktoré mám autorské práva iba ja a nikto so mnou o ich uverejnení na tento portál nejednal a ani s nikým nemám podpísanú zmluvu.Fotografie podliehajú autorským právam a ich uverejňovanie bez súhlasu autora ,je trestné podľa § 283 ods.1.Tr.zák.300/2005.Voči STV za znevažovanie sú už podniknuté právne kroky.Preto žiadam správcu a majiteľa tohto portálu,aby som bol z neho odstránený,aj s pripomienkami.Preto,že tu mi bola spôsobená morálna ujma a iné zákonom chránené práva a slobody.Pokiaľ sa tak nestane,ako je uvedené vyššie.Podniknem právne kroky.Za pochopenie ďakujem.Milan Merjavý. 

styrioci

ja by som poprosil aby si odstranil svoju hudbu zo vsetkych portalov na nete, kam si to zavesil, ak nie podam na teba zalobu za tazku traumu a psychicku ujmu na zdravi. som pevne presvedceny, ze mnoho uzivatelov tohto fora mi dosveci, ze mi kvalitne jebe a som presvedceny o tom, ze tento stav zapricinil neprijemny zazitok po vypocuti tvojej hudby..dakujem  :zdar:

spyros

Quote from: arebah1 on 31. August , 2010, 23:19:43
Dobrý deň,už viac krát som dostal avizované správy aj na tento portál ,,Gitaristi",že sa tu objavujú osočujúce a uražajúce dialógy na moju osobu,pod menom DiscoMilan.Po prejdení tohto portálu,som zistil,že dotyčný sa nemýlil a pripomienky z fóra som si prečítal a dokonca som našiel aj moje fotografie,na ktoré mám autorské práva iba ja a nikto so mnou o ich uverejnení na tento portál nejednal a ani s nikým nemám podpísanú zmluvu.Fotografie podliehajú autorským právam a ich uverejňovanie bez súhlasu autora ,je trestné podľa § 283 ods.1.Tr.zák.300/2005.Voči STV za znevažovanie sú už podniknuté právne kroky.Preto žiadam správcu a majiteľa tohto portálu,aby som bol z neho odstránený,aj s pripomienkami.Preto,že tu mi bola spôsobená morálna ujma a iné zákonom chránené práva a slobody.Pokiaľ sa tak nestane,ako je uvedené vyššie.Podniknem právne kroky.Za pochopenie ďakujem.Milan Merjavý. 

Inak si svojim nickom urazil porotcu Talentmanie! Podla zakona 666/1992 NR SR pojdes ku kadernikovi!
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

Zeck

http://www.topky.sk/cl/5614/84983/Antitalenty_nechybali

tu zaluj tychto, ta nazvali cudakom z nizneho tvarozca
"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk

kaolko

ked uz budes tie kroky podnikat tak sa ich nauct poriadne nech je tvoj tanec lepsi aspon o jednu uroven nez tvoj spev..
arebah :D daj si pikenko a bude ti fajn..

vikur

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com

kaolko

inak.. rastis.. nebol si daleko od pravdy ze mozno je dobre ze lahli vsetci cela rodina http://tvnoviny.sk/bin/tv/?media_id=2174196 (nepatri to urcite do temy srandy ale stoji to za to.. ) ta rodina co bola vystrielana tento tyzden tak sa s nou nedalo zit v jednom panelaku.. ocividne boli ludia uz bezbranni.. sa nedivim ze niekomu prepne

kubog

kubo63