Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

udry

Quote from: johnzo on 04. September , 2010, 08:55:37
ja som dnes dosiel o 6tej rano z oslavy kamaratovych narodenin a mama mi medzi dverami dala zoznam nakupu, tasku a zavrela predomnou  ;D
a penáze ti nedala? alebo si to za trest musel zacálovat zo svojho?  ;D

mario bross

Quote from: bigbadbrad on 04. September , 2010, 00:16:02
ludovy umelec Nora M. ,  pretocte to na 48 minutu a sledujte  :sos:

http://televizia.joj.sk/tv-archiv/kapor-na-torte-den-prvy/03-09-2010.html

otrasne, ja nechapem, preco takeho cloveka pustia do televizie. keby aspon nehresila, je to strasne. a jak sa odvolava na to, ze sak si moze povedat co chce a ona tak bezne hovori...je rozdiel, ked napiseme dopice tu na fore, a pred celym narodom... ja som len dufal, ze sa to nevysielalo aj v cechach, lebo to by zas bola hanba  :uff:

jtakac

Quote from: mario bross on 04. September , 2010, 12:19:41
otrasne, ja nechapem, preco takeho cloveka pustia do televizie. keby aspon nehresila, je to strasne. a jak sa odvolava na to, ze sak si moze povedat co chce a ona tak bezne hovori...je rozdiel, ked napiseme dopice tu na fore, a pred celym narodom... ja som len dufal, ze sa to nevysielalo aj v cechach, lebo to by zas bola hanba  :uff:

praveze jedine pozitivum na mojsejovej je podla mna to, ze ona mi nepripada ako herecka, ja zas neznasam takych, co ked zasvieti kamera, tak zacnu hrat, z takych mi je najviac na grcanie a to su vlastne vsetky tzv. celebrity, okrem mojsejovej, aj ked trosku hra aj ona, to mi je jasne  ;D
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch

reeller_sk

jeden vybrátor na raňajky do p*če.  ;D ;D Prostitútka mi nebude vyprávať.  ;D
Toto čo je, čo tam kváka, prečo  ;D?
PS: Nie som cigáň  ;D
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

rastis

bez Brana nema az taku charizmu, ale inak tradicne dobra.

Yaro

Inak to bol dobry program, pri Agatke sme slintali obaja, ja aj moja polovicka  :on1:
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string

rastis

ja som videl par kuskov ked to davali rano a kupodivu nasympatickejsie na mna posobila Dolly Buster :)

jtakac

Quote from: Yaro on 04. September , 2010, 13:29:52
Inak to bol dobry program, pri Agatke sme slintali obaja, ja aj moja polovicka  :on1:

a videl si tu cast, ked agatka varila? lebo tam ju nachvilu ukazali aj odmalovanu a bez tych umelych mihalnic a vtedy vyzerala troooosku inak  ;D
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch

Yaro

Quote from: jtakac on 04. September , 2010, 13:39:27
a videl si tu cast, ked agatka varila? lebo tam ju nachvilu ukazali aj odmalovanu a bez tych umelych mihalnic a vtedy vyzerala troooosku inak  ;D

Hej hej videl som vsetky. Zereme ju bezozvysku  ;) Bez umelych mihalnic bola este krajsia. Aj ked by si nemala davat vlasy do copu, lebo vtedy jej odstavaju usi trochu..
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string

1pablo

No pani aj tak si myslim ze keby nemate gitaru na krku tak polovica z vas je este panicom :D
tak tu nemachrujte  ked ste videli agatku bez makeupu :D

johnzo

Quote from: udry on 04. September , 2010, 09:11:02
a penáze ti nedala? alebo si to za trest musel zacálovat zo svojho?  ;D

dala mi aj penaze! vidis, som zabudol  ;D
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

kaolko

ako videl som uz kadeco ale toto je asi aj moc :D http://www.youtube.com/watch?v=kzlIIL_rmLE&feature=player_embedded pes co tancuje merenge?!?! wtf!

kaolko

alebo toto je bomba.. interaktivna reklama :D hore vam povedia ze mozete prepisat v tom riadku nieco.. a podla toho sa upravui reklama .. ja som dal samozrejme ze 'fucks' http://www.youtube.com/profile?user=tippexperience 

spyros

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

MMM

Uz to tu je.. na tejto strane dokonca, pozri hore.