Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

reeller_sk

umieram na jednej téme tu, musím to niekde napísať, lebo sa zadusím.  ;D ;D ;D ;D ;D :laugh:
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

johnzo

http://www.youtube.com/watch?v=GSI-yek8dx4

vysvetli mi niekto, prečo hentaky krivy cover, uplne zly najhorsi ma tak malo dislikov a tak vela pozitivnych komentov? WTF?!
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

kaolko

Quote from: johnzo on 11. September , 2010, 10:09:05
http://www.youtube.com/watch?v=GSI-yek8dx4

vysvetli mi niekto, prečo hentaky krivy cover, uplne zly najhorsi ma tak malo dislikov a tak vela pozitivnych komentov? WTF?!

bud mi nieco uchadza alebo.. neviem.. co je zle na tom ako to odbuchal?  ;D

1pablo

Quote from: kaolko on 11. September , 2010, 11:36:54

myslim ze to bolo ironicky myslene

1pablo

http://www.youtube.com/watch?v=NACEOGGgbAU

co spravi 400 cigariet kks ako odporucam pozriet dokonca

kaolko

joey

Quote from: 1pablo on 11. September , 2010, 23:09:51
http://www.youtube.com/watch?v=NACEOGGgbAU

co spravi 400 cigariet kks ako odporucam pozriet dokonca

to som videl, mierne idealisticke, lebo neviem kto by dokazal takto potiahnut celu cigaretu. ale ano fajcenie skodi. tusim to pisu aj na krabickach  :)

johnzo

Quote from: kaolko on 11. September , 2010, 11:36:54

tak potom som hluchy uplne, alebo co, ale sak to je zle. minimalne sa to tam bije s tym podkladom.

Quote from: joey on 12. September , 2010, 13:33:10
to som videl, mierne idealisticke, lebo neviem kto by dokazal takto potiahnut celu cigaretu. ale ano fajcenie skodi. tusim to pisu aj na krabickach  :)

fajcenie skodi tak akurat mojej penazenke. ostatne ma nezaujima.

vlastne robim prospesnu cinnost. setrim statu peniaze za moj dochodok, ktory sa mrtvemu tazko vyplaca.

Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

joey

Quote from: johnzo on 12. September , 2010, 13:47:22
vlastne robim prospesnu cinnost. setrim statu peniaze za moj dochodok, ktory sa mrtvemu tazko vyplaca.

samaritan  ;D

mn

Quote from: johnzo on 12. September , 2010, 13:47:22
fajcenie skodi tak akurat mojej penazenke. ostatne ma nezaujima.

ked budes mat 45 a zdiagnostikovany karcinom, tak si spomen co si tu pisal, ked si bol mlady a sprosty  :zdar:
"Practice cures most tone issues" John Suhr

styrioci

Quote from: mn on 12. September , 2010, 14:11:33
ked budes mat 45 a zdiagnostikovany karcinom, tak si spomen co si tu pisal, ked si bol mlady a sprosty  :zdar:
vsak ho to nemusi trapit, 45 sa ani nedozije  :laugh:

spyros

Quote from: johnzo on 12. September , 2010, 13:47:22fajcenie skodi tak akurat mojej penazenke. ostatne ma nezaujima.

Ked hulis mimo mojho dosahu a ja nebudem prispievat na tvoju liecbu rakoviny, tak je to aj mne jedno  :drink:
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

proghopik

Zas antifajciarske kampane...  :whistle:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci