Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

Krtko

Quote from: kaolko on 03. Október , 2010, 15:53:54
heh vidis.. a kuracie je pritom roznasa najvacsi humus pri nedostatocnom spracovani.. listerie, kadeake crevne virozy.. .. tatkova segra si zobrala typka co robi vrchneho hygienika v bratislavskom kraji ci co to a spominal ze kuracie obsahuje najvacsie patoky - co sa tyka bakterii, skladovania, prevozu a nehovoriac o tych kuracich sunkach a podobnom ze to vlastne ani kuracie maso neobsahuje ale len akusi kuraciu pastu z ktorej sa to robi nepriamo, spominal ze vacsina viroz je z kuracieho masa napriklad.. sranda ze?

som si toho vedomy, ale ono podobne veci platia v podstate na vsetko, vratane zeleniny, ovocia.. ide o to, ze aj ked je nezdrave to kuracie, ale aspon nezeres pomlete hovna a vnutornosti.

mario bross

niekde som cital, ze jedlo z Mc donaldu nesplesnivelo ani za 100 dni  ;D

rastis

Quote from: jtakac on 03. Október , 2010, 15:50:28
zase sa snazis diskusiu zaviest niekam inam, ako to casto robis, ja som nikde nenapisal, ze ludia mi tvrdia, ze sa mali vtedy dobre, ja som napisal, ze tvrdia, ze potraviny boli vtedy kvalitnejsie.

a ja som napisal na to svoj nazor - ze ci to neni z toho sudku, ako mnohi spominaju, ako bolo fajn, ale je to len nostalgia a nic viac... lebo ja si tie potraviny fakt pamatam...

Quote from: jtakac on 03. Október , 2010, 15:50:28...

a pokial ty osobne posudzujes potraviny podla podla toho,ako vyzeraju na pohlad, tak potom sa nemame o com dalej bavit, sorry :)

s Tebou sa fakt neda ?

Quote from: rastis on 03. Október , 2010, 15:39:04...ale akakolvek dnes bezna salama typu nitran je na pohlad a chutovo uplne inde, jak tie socikovske zmesky. co je vnutri a ci je dnesny proces vyroby ojebavacskejsi, jak kedysi, to netusim, ani neriesim.

reeller_sk

Quote from: rastis on 03. Október , 2010, 15:55:32
niekedy to tam byva napisane, naprikald parky Tesco vyraba Tauris a su totozne s tymi, co sa predavaju ako origos Tauris...
No ale že to vyrába jedna fabrika ešte nikde nezaručuje, že aj zloženie je to isté, či sa mýlim?
Ale to jedlo za komunizmu sa ľuďom zdalo podľa mňa preto lepšie, lebo v menších mestách alebo na dedinách nešiel človek do hypermarketu, ale kúpil mäso od susedy keď mali zabíjačku, bola malá miestna pekárnička a podobne :)
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

rastis

Quote from: reeller_sk on 03. Október , 2010, 16:03:24
No ale že to vyrába jedna fabrika ešte nikde nezaručuje, že aj zloženie je to isté, či sa mýlim?
Ale to jedlo za komunizmu sa ľuďom zdalo podľa mňa preto lepšie, lebo v menších mestách alebo na dedinách nešiel človek do hypermarketu, ale kúpil mäso od susedy keď mali zabíjačku, bola malá miestna pekárnička a podobne :)

v parkoch sa trochu vyznam a tie Tesco su fakt tie iste :)

rastis

Quote from: Krtko on 03. Október , 2010, 15:57:35
som si toho vedomy, ale ono podobne veci platia v podstate na vsetko, vratane zeleniny, ovocia.. ide o to, ze aj ked je nezdrave to kuracie, ale aspon nezeres pomlete hovna a vnutornosti.

to mas jedno, nezeres ten humac ty, ale zrali ho tie kurence a nasledne ty :)

Krtko

ja sa v slepacich hlavach trochu vyznam a toto zarucene jedna je  ;D na tomto by mal stavat reklamnu kampan McDonald  ;D

mario bross

inac ono neda sa pre tolko ludi pestovat a chovat a vyrabat kvalitne potraviny. keby sa nepostrekovala uroda, tak ako sa, tak by bola mozno polovicna a tym padom by strasne rastla suma a bol by neodstatok, maso to iste...

a tak dobre, zacnem kupovat tie tauris parky  ;D

rastis

Quote from: mario bross on 03. Október , 2010, 16:06:38
...

a tak dobre, zacnem kupovat tie tauris parky  ;D

v podstate ak chcem konstantnu kvalitu a "serioznu" chut, tak kupujem jedine Tauris Viedenske parky, balene po styroch, maju ich vsade a ja ich ma plnu mraznicku. Bratislavske a Favorit Tauris parky su humac. dobre boli Spisske Tauris balene parky, ale neviem preco ich mavaju len niekde, v Billach napriklad vobec nie... potom som ich objavil ako Tesco Spiscke parky, tak som bol chvilu vesely. ale dost sa pokazili posledne obdobie, skusal som z viacerych Tesc, aj ako origos Tauris, rozne sarze vyrobne a uz fakt nie su to, co byvali... pultove parky na vahu radsej nekupujem, ked nepoznam povod, lebo kupit a uvarit si napicu parok je teda utrpenie, hlavne pre mna co ich tak mam rad.

mario bross

;D jaky vedecky pristup si mal  :) okej, budem vediet a uz mam aj chut na ne  ;D

Zeck

Quote from: rastis on 03. Október , 2010, 16:12:12
... skusal som z viacerych Tesc, aj ako origos Tauris, rozne sarze vyrobne a uz fakt nie su to, co byvali... pultove parky na vahu radsej nekupujem, ked nepoznam povod, lebo kupit a uvarit si napicu parok je teda utrpenie, hlavne pre mna co ich tak mam rad.

to uz je moc ;D
"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk

Krtko

Vidim ze spolocnost Tauris uz tuna zmobilizovala par userov aby robili osvetu, ze ich parky su super, len z cisteho masa krav chovanych na alpskych lukach  ;D

mario bross

Quote from: Krtko on 03. Október , 2010, 16:21:04
Vidim ze spolocnost Tauris uz tuna zmobilizovala par userov aby robili osvetu, ze ich parky su super, len z cisteho masa krav chovanych na alpskych lukach  ;D

o tom nikto nehovori z coho su, ale ide o chut  :) ale tak tauris, je renomovana firma, takze zas take zle to tam nebude...ale ani tie alpy tam nebudu  ;D

kubo63

Quote from: rastis on 03. Október , 2010, 16:12:12
v podstate ak chcem konstantnu kvalitu a "serioznu" chut, tak kupujem jedine Tauris Viedenske parky, balene po styroch, maju ich vsade a ja ich ma plnu mraznicku. Bratislavske a Favorit Tauris parky su humac. dobre boli Spisske Tauris balene parky, ale neviem preco ich mavaju len niekde, v Billach napriklad vobec nie... potom som ich objavil ako Tesco Spiscke parky, tak som bol chvilu vesely. ale dost sa pokazili posledne obdobie, skusal som z viacerych Tesc, aj ako origos Tauris, rozne sarze vyrobne a uz fakt nie su to, co byvali... pultove parky na vahu radsej nekupujem, ked nepoznam povod, lebo kupit a uvarit si napicu parok je teda utrpenie, hlavne pre mna co ich tak mam rad.

Rasto, skusal si uz take ceske parky z LIDL ? Stoja okolo 2.50 a su naozaj vynikajuce, masove a vonave.  :)

Inak, vcera som bol za Tebou v Atrium a teba nikde.  :drink:

rastis

Quote from: Krtko on 03. Október , 2010, 16:21:04

co to je za bordel si nerobim iluzie :) ja len lubim parky, ale nesmie to byt rozvarene svinstvo, jak vacsina co sa predava... a zase 3€ za nejake vychytane neviem odkial mi je luto dat :) takze Tauris Viedenske balene su v poho :)