Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

proghopik

Quote from: kaolko on 20. Október , 2010, 10:33:02
vela veci sa neda prekladat doslovne..  shit sice znamena hovno ale v US je to nadavka ekvivalenta silou k nasmu 'do pice' , resp 'kua' .. 

Anglina ma celkovo velmi slabu slovnu zasobu, aj co sa tyka nadavok.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

spyros

Quote from: kaolko on 20. Október , 2010, 10:33:02vela veci sa neda prekladat doslovne..  shit sice znamena hovno ale v US je to nadavka ekvivalenta silou k nasmu 'do pice' , resp 'kua' .. 

"Oh shit" je take skor  zvolanie typu "Ty vole" alebo "eeeee" menej verbalne disponovanych jedincov, ale zeby sa u nas pouzivalo v tom zmysle "kua". Mozem to skusit aplikovat dnes na vzorke tatranskej spolocnosti ako sa k tomu postavi. Akruat sa mi zda, ze odpoved bude "Ti jebe?" ale skor v zmysle nie pomocneho adjektiva, ale ako definicie mojho verbalneho prejavu v danom momente.
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

Branko

Quote from: spyros on 20. Október , 2010, 11:23:15
"Oh shit" je take skor  zvolanie typu "Ty vole" alebo "eeeee" menej verbalne disponovanych jedincov, ale zeby sa u nas pouzivalo v tom zmysle "kua". Mozem to skusit aplikovat dnes na vzorke tatranskej spolocnosti ako sa k tomu postavi. Akruat sa mi zda, ze odpoved bude "Ti jebe?" ale skor v zmysle nie pomocneho adjektiva, ale ako definicie mojho verbalneho prejavu v danom momente.
Jeb na to.  ;D Naco to zbytocne rozoberat...  :drink:

Yugi00

Im a little princess

Semish

Quote from: proghoper on 20. Október , 2010, 10:35:56
Anglina ma celkovo velmi slabu slovnu zasobu, aj co sa tyka nadavok.

Toto urcite nie je pravda, tolko slangovych nadavok co je anglictine ani v slovencine nenajdes :).

proghopik

Quote from: Pablo Woozy on 20. Október , 2010, 11:42:52
Anglictina je veelmi bohaty jazyk a najrychlejsie sa rozvyjajuci... denne 15-20 slov pribudne...

A preto ma jedno slovo casto kopu vyznamov? :-\
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Branko

spyros

Kym nebude mat FUCK tolko vyznamov ako JEBAT, tak nemozno hovorit o tom, ze anglictina je z haldiska bohatosti vyraziva na rovnakej urovni ako slovencina.
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

kaolko

Quote from: Branko on 20. Október , 2010, 13:06:40

trochu som sa na zaciatku roku 2010 prezral a mam dnes problem intonovat

kaolko

cubo

Krtko

OMG, o akej uchylke som sa docital, ze "Autopederastia: Spočíva v pokusoch o zasúvanie penisu do vlastného zadku"
to je ako u pubertalnej luuzy - tiez vedia, ze ho nikdy nezasunu..
a dalsia perla - "Pyropubizmus: Veľmi vzácna praktika, ktorú väčšina žien odmieta. Prebieha tak, že muž tesne pred svojím vyvrcholením vytiahne penis z pošvy a zapalovačom zapáli partnerkino ochlpenie. Cieľom je uhasiť šlahajúce plamene silným vystrekom semena."  ;D

Branko

Quote from: Krtko on 20. Október , 2010, 20:48:35
OMG, o akej uchylke som sa docital, ze "Autopederastia: Spočíva v pokusoch o zasúvanie penisu do vlastného zadku"
to je ako u pubertalnej luuzy - tiez vedia, ze ho nikdy nezasunu..
a dalsia perla - "Pyropubizmus: Veľmi vzácna praktika, ktorú väčšina žien odmieta. Prebieha tak, že muž tesne pred svojím vyvrcholením vytiahne penis z pošvy a zapalovačom zapáli partnerkino ochlpenie. Cieľom je uhasiť šlahajúce plamene silným vystrekom semena."  ;D
kks...  ;D :laugh: :laugh: Ty kde na take chodis ? Resp. na com si ? daj i mne !  :laugh:

Krtko

Quote from: Branko on 20. Október , 2010, 20:50:24
kks...  ;D :laugh: :laugh: Ty kde na take chodis ? Resp. na com si ? daj i mne !  :laugh:

to som sa len nahodou preklikol na nejaky web, kde mi to udrelo do oci. rozhodne to nevyhladavam, fakt  :)