Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

Semish

Quote from: Pablo Woozy on 28. Október , 2010, 16:52:36
Bol by som zvedavy na toho chuja co na toto skoci  :drink: kde su casy ked bulvarni novinari pracne zistovali kto kde s kym a nevolali im celebrity same od seba?  :) Predpokladany scenar: hovno sa naozaj stalo  ;D

A do toho zaplateny "pohotovy" fotograf.
Inak tieto topky su uz dlhu dobu pekny hnoj (nie ze by volakedy neboli :), ale teraz je to fakt brutal), nechapem ze niektori ludia maju fantaziu vymyslat taketo kraviny ako pisu na tomto webe.

Branko

Quote from: Pablo Woozy on 28. Október , 2010, 16:52:36
Bol by som zvedavy na toho chuja co na toto skoci  :drink: kde su casy ked bulvarni novinari pracne zistovali kto kde s kym a nevolali im celebrity same od seba?  :) Predpokladany scenar: hovno sa naozaj stalo  ;D
Sak hej... PR sme uz mali.  ;D

Semish

MMM

damiandch

Drvic

Branko

Tie topky su strasna kokotina.  ;D

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

kubo63

reeller_sk

Quote from: Drvic on 28. Október , 2010, 22:51:23
Zas chcel byt niekto z bulvaru zaujimavy.  :P

Tu je original
http://uk.news.yahoo.com/21/20101027/tuk-oliver-most-popular-name-for-boy-6323e80.html

Tam ale píšu o tých rôznych prepisoch toho mena. Ale jedno je isté, že keĎ teraz tomu tak ešte neni tak časom isto bude :)... Hmm ale to u nich ne je rovnaké ako keby sa u nás skoro každý chalan volal Ježiš?
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

bigbadbrad

proghopik

Quote from: bigbadbrad on 29. Október , 2010, 17:37:28
to je nejajky gasparovicov citat prelozeny? ;D

Pokrok je, ze sa aspon na taketo zmohol. ;D
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

reeller_sk

Quote from: proghoper on 29. Október , 2010, 17:38:08
Pokrok je, ze sa aspon na taketo zmohol. ;D
nerozumiem tomu,poprosil by som spätný preklad.  ;D
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

proghopik

Quote from: reeller_sk on 29. Október , 2010, 23:28:53
nerozumiem tomu,poprosil by som spätný preklad.  ;D

Pocul si od neho niekedy nieco zmysluplne?

kaolko

dajte si ten pojem do googlu a zistite co to znamena ;) gasparovic nikdy nic take nepovedal, ale kedze trepe somariny tak je to v anglictine asi najvystiznejsi vyrok ktory k nemu pasuje