Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

kaolko

niekedy je menej viac

kaolko

zakky.. si dcerou smrti..

Yugi00

Quote from: spyros on 01. November , 2010, 16:05:33
Z tocho Chuck Norrisa mohli kreativci vydupat viac  :(
Maximalne suhlasim... je to len trapas za velke peniaze  ;D
Im a little princess

kaolko

Quote from: Yugi00 on 01. November , 2010, 16:31:14
Maximalne suhlasim... je to len trapas za velke peniaze  ;D
\

a co je potom akoze ta chujina s Dedem a Bukake vianocami?  :-\

MMM

Quote from: kaolko on 01. November , 2010, 16:35:06
\

a co je potom akoze ta chujina s Dedem a Bukake vianocami?  :-\

Oboje je p*čovina, nehadajte sa  ;D

kaolko

no ja neviem cesky Tmobile nasadil vysoko latku... Orange bude musiet dat do reklamy.. ja neviem.. Meliska jak krici na Etelu ze : Ty kuurva spinavaaa kde je moj kredit, kam si ho dala?
pripadne O2 by si mali dat do klipu Ruzu v style: Jozkoooo daj mi cigaretu, ukazem ti ceckyyy

styrioci

mn

Quote from: kaolko on 01. November , 2010, 17:03:36
no ja neviem cesky Tmobile nasadil vysoko latku... Orange bude musiet dat do reklamy.. ja neviem.. Meliska jak krici na Etelu ze : Ty kuurva spinavaaa kde je moj kredit, kam si ho dala?
pripadne O2 by si mali dat do klipu Ruzu v style: Jozkoooo daj mi cigaretu, ukazem ti ceckyyy

:laugh:
"Practice cures most tone issues" John Suhr

spyros

Quote from: kaolko on 01. November , 2010, 17:03:36

No vidis, nepochybujem, ze by si vymyslel s Chuckom lepsiu reklamu a podobne aj s malym Bukakacom. T-Com/Mobile velka nuda.
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

kaolko

Quote from: spyros on 01. November , 2010, 17:49:27
No vidis, nepochybujem, ze by si vymyslel s Chuckom lepsiu reklamu a podobne aj s malym Bukakacom. T-Com/Mobile velka nuda.

ach .. hodena rukavica.. skoda ze som neni teraz v takej forme, bol som nejaky chorlavy ale skusim teda zareagovat:

ja by som do reklamy obsadil teba, v kazdom takomto reklamnom vstupe by si povedal nieco v tom tvojom oblubenom britskom humore a na zaver by si sa sam zasmial, chytal za brucho a potom uz len bonmot: Ak nechcete aby sa vam stalo toto, pridite si ku nam po... '  :) lepsie?

bigbadbrad

spyros

Quote from: kaolko on 01. November , 2010, 18:00:19ach .. hodena rukavica.. skoda ze som neni teraz v takej forme, bol som nejaky chorlavy ale skusim teda zareagovat:

S vecerom asi teplota stupa, lebo forma sa straca... momentalne si len Zakkyho tien  :zdar:
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

kaolko

Quote from: spyros on 01. November , 2010, 18:04:24
S vecerom asi teplota stupa, lebo forma sa straca... momentalne si len Zakkyho tien  :zdar:

zmaz to a daj este raz, vies aj lepsie.. naco sem tahat zakkyho ten tu teraz neni..  :)

styrioci

Quote from: kaolko on 01. November , 2010, 18:00:19
ja by som do reklamy obsadil teba, v kazdom takomto reklamnom vstupe by si povedal nieco v tom tvojom oblubenom britskom humore a na zaver by si sa sam zasmial, chytal za brucho a potom uz len bonmot: Ak nechcete aby sa vam stalo toto, pridite si ku nam po... '  :) lepsie?
slabe, to uz ma orange  :P

Krtko