Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

rastis

Quote from: mn on 10. November , 2010, 10:30:07
mal som to dat do temy gitary na predaj ?

neviem. pockaj, teraz ma motas - ty si to predsa nemusel davat :) a ked si to teda dal do srand, tak sa pytam, ze ci je to srandovne :)

mn

Quote from: rastis on 10. November , 2010, 10:42:53
neviem. pockaj, teraz ma motas - ty si to predsa nemusel davat :) a ked si to teda dal do srand, tak sa pytam, ze ci je to srandovne :)

cela ta situacia mi prisla maximalne absurdna, tak som to hodil na forum; srandovne mi to samozrejme nepride, kedze nie som ani buran, ani opica, ale vies mi povedat, kam realne som to mal dat ?
"Practice cures most tone issues" John Suhr

rastis

ked poviem nikam, tresknem velku blbost ?  :whistle:

mn

Quote from: rastis on 10. November , 2010, 10:54:05

vidim, ze som Vas poburil, ospravedlnujem sa. Odteraz uz len ikony a svate obrazky, slubujem

rastis

Quote from: mn on 10. November , 2010, 10:55:00
.... Odteraz uz len ikony a svate obrazky, slubujem

a tiez do srand ?  :)

mn

Quote from: rastis on 10. November , 2010, 10:55:52
a tiez do srand ?  :)

:uff: Rastis uz ma nechaj, lebo sa odhlasim  ]:->
;D

kaolko

no.. ja som sa na tom zasmial ako sa poskladal do kufrika, vidam horsie videa ako toto a asi sa ani typkovi nedivim.. nemam rad ked idem po ulici a sadnem si do podniku a  napr jak tu po BA co chodili ti rumuni s detmi od stola k stolu pomaly do zradla ti vlezu a ked nedas tak sa postavia a s harmonikou tam budu vyjebaaavat este 15 minut.. u nas pod barakom to iste.. chodili rumuni.. typek napustil sacok vodou a jebol to na typka, lebo aby som o 8mej rano pocuval dzammooore jak mi 15 minut busi pod balkonom hity zakaukazu tak to dik

proghopik

Quote from: rastis on 10. November , 2010, 10:54:05

Ale kua Rastislav, nebud tak politicky korektny zas. :) Ved treba tu mat zastupene vsetky mensiny.  8)
Mna by to tiez otravovalo, ak by mi nejaky podobny expert vyhraval k obedu, nech uz je aj Eskimak zrovna. Akurat by som samozrejme nemal gule to takto vyriesit.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

opossum

rambo to trochu prehnal, ale je fakt, ze ten "spevak" mal hrozny hlas :)

rastis

Quote from: proghoper on 10. November , 2010, 11:58:11
Ale kua Rastislav, nebud tak politicky korektny zas. :) Ved treba tu mat zastupene vsetky mensiny.  8)
Mna by to tiez otravovalo, ak by mi nejaky podobny expert vyhraval k obedu, nech uz je aj Eskimak zrovna. Akurat by som samozrejme nemal gule to takto vyriesit.

ale vsak vobec nejde o to, ci bol alebo nebol pocerny... skratka ten clovek sa zachoval jak hovado a prislo mi to trapne, nie vtipne. o jakej korektnosti pises ?

proghopik

Quote from: rastis on 10. November , 2010, 12:12:17
o jakej korektnosti pises ?

Mal som zas len pocit nejakeho intelektualno-lavicoveho spiknutia, ze tu na fore budu zavedene povinne kvoty, kolko percent ukazok budu musiet byt romski umelci. ;D :whistle:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

reeller_sk

Quote from: rastis on 10. November , 2010, 10:26:15
a to je akoze vtipne ?
Mne to tiež prišlo minimálne úsmevné a tá reakcia mi prišla pohotová, ale obávam sa, že je to fake :)...
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

johnzo

Quote from: proghoper on 09. November , 2010, 10:21:14
To by mali zverejnovat cestovky.  :)

vies o nejakej cestovke co ponuka dovolenky v indii?

@dzamore je pravda, ze mu to mohol najprv povedat.  ;D
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot