Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

Branko

Quote from: Semish on 30. December , 2010, 12:28:41
Verim ze aj medzi bielymi sa najdu podobni dementi, zasa nebudme hned rasisti :).

Jak rasisti ? cigani su rasa ?

Pitu

Ale tam mal poradcov, viac ako prezident..  :)

proghopik

Quote from: Semish on 30. December , 2010, 12:28:41
Verim ze aj medzi bielymi sa najdu podobni dementi, zasa nebudme hned rasisti :).

Ano, len tu pojde trosku aj o rasovy podton. Ci myslis, ze tento starosta bude rozdelovat peniazky rovnomerne? Videl som zaber, ako v nejakej inej obci vyhral podobny a hned vyhlasil, ze vsetky prachy pojdu na "zkulturnenie" zivota v osadach.

Stastie je, ze zrejme nebudu mat v zastupitelstve velku podporu, takze zrejme moc chujovin nepresadia. Ina moznost tiez je, ze to budu skvele babky na podpisovanie vselicoho a tak budu aj lahko zneuzitelni aj tym, ze pojdu prvi na zodpovednost. Typu - "Dezko pories mi tuna papiere a podpisy na nejaky projekt z fondov EU, kvapne z toho dost aj Tvojim, podpis toto a hento"...
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Semish

Quote from: proghoper on 30. December , 2010, 12:54:59
Ano, len tu pojde trosku aj o rasovy podton. Ci myslis, ze tento starosta bude rozdelovat peniazky rovnomerne? Videl som zaber, ako v nejakej inej obci vyhral podobny a hned vyhlasil, ze vsetky prachy pojdu na "zkulturnenie" zivota v osadach.

Stastie je, ze zrejme nebudu mat v zastupitelstve velku podporu, takze zrejme moc chujovin nepresadia. Ina moznost tiez je, ze to budu skvele babky na podpisovanie vselicoho a tak budu aj lahko zneuzitelni aj tym, ze pojdu prvi na zodpovednost. Typu - "Dezko pories mi tuna papiere a podpisy na nejaky projekt z EU, kvapne z toho dost aj Tvojim, podpis toto a hento"...

ja uz radsej ohladne tejto mensiny na nic nemyslim, lebo mam obavy ze ked to takto dalej pojde, tak mozno v susednej obci si nerozdelia peniazky na alkohol ako tato banda, ale skor na granaty.

proghopik

Quote from: Semish on 30. December , 2010, 12:56:28
ja uz radsej ohladne tejto mensiny na nic nemyslim, lebo mam obavy ze ked to takto dalej pojde, tak mozno v susednej obci si nerozdelia peniazky na alkohol ako tato banda, ale skor na granaty.

No tym, ze sa s tym nic nerobi ani vlastne v podstate nemoze, tak takyto vyvoj moze byt velmi realny.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

spyros

Quote from: Pablo Woozy on 30. December , 2010, 12:13:43Toto je len prva lastovicka chvalabohu :drink: Pravdou je, ze ked ich bude tolko, ze si zvolia svojich aj do vrcholovej politiky, tak sa zmazu aj tie rozdiely v kradnuti, ktore obhajca ciganov Spyros spominal zopar krat :) Vsetko je o prilezitostiach a to by len bol potom čurbes  :drink:

Ja som obhajca hocikoho pred nacistickymi pouckami. Chuj moze byt jednotlivec, nie rasa, narod, ludia z jednej dediny etc.

Add dotycny starosta. Tak nemyslim, ze ma daleko k nasim vrcholovym politikom.

http://www.youtube.com/watch?v=cLeF4IUUNe4 - minister hospodarstva, profesor na VS!
http://www.youtube.com/watch?v=v2VwFqQOJ04 - poslanec, profesor na VS
http://www.youtube.com/watch?v=J1gQx97FEL0 - sef strany v 2 vladach

PS: U nas stary starosta zabudol zvolat nove zastupitelstvo a odovzdat kluce novemu starostovi. Zato nezabudol zvolat "nezakonne" starych poslancov, kde vymyslel napr. zmenu uzemneho planu etc...
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

Branko

Quote from: spyros on 30. December , 2010, 13:13:55
...

http://www.youtube.com/watch?v=cLeF4IUUNe4 - minister hospodarstva, profesor na VS!
http://www.youtube.com/watch?v=v2VwFqQOJ04 - poslanec, profesor na VS
http://www.youtube.com/watch?v=J1gQx97FEL0 - sef strany v 2 vladach
...
Co to ma s tym spolocne ? Tu si dal pikosky, ktore sa stavaju beznym ludom. Ze sa niekto opije, alebo ze starsie rocniky nevedia po AJ poriadne.

Ten cigan nevie, co tam robi a tu je ten rozdiel. Je total negramotny, nevie sa podpisat, nevie rozpravat, nic.

proghopik

Quote from: spyros on 30. December , 2010, 13:13:55

Ja som obhajca hocikoho pred nacistickymi pouckami. Chuj moze byt jednotlivec, nie rasa, narod, ludia z jednej dediny etc.

Ved a zastava sa ich niekto? Ci mas pocit, ze sme mali hned spomenut aj ich, nech nedajboze zas nenapise niekto nieco hanlive len o istom jednom etniku? :-\

proghopik

Quote from: Branko on 30. December , 2010, 13:28:16
Co to ma s tym spolocne ? Tu si dal pikosky, ktore sa stavaju beznym ludom.

Tak zas vyciny Slotu a podobnych sa beznym ludom az tak casto nestavaju, to je druha vec. ;D Plus ano, pouzijem aj obvyklu argumentaciu, ze nas stat aj nas danovych poplatnikov zatial pochopitelne okradli o podstatne viac penazi ako par analfabetickych ciganskych starostov.

rastis

jebte na to, toto nevyriesite, ani to od Vas nikto nechce. zajtra je silvester - kto sa ozere ?

Branko

rastis

Quote from: Branko on 30. December , 2010, 13:34:15
Ja nemozem. :(

hrate ? vsak to je idelana prilezistost si vypit :)

Krtko

Quote from: rastis on 30. December , 2010, 13:33:47
kto sa ozere ?

z palenky je clovek, hlupy, skaredy a je mu zle.. na co to je dobre

rastis

Quote from: Krtko on 30. December , 2010, 13:35:07

z palenky je clovek, hlupy, skaredy a je mu zle.. na co to je dobre

to musi mat poradie:

pivo - pivo - pivo / vino - vino - byliny - vino - vino / pivo - zaprazky - pivo

proghopik

Quote from: rastis on 30. December , 2010, 13:33:47
zajtra je silvester - kto sa ozere ?

Ty nie, budes hrat sach a pocuvat tenke bicie. ]:->