Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

reeller_sk

Quote from: kaolko on 14. Marec , 2011, 16:47:47
ani som to video este nevidel .. volako pred tyzdnom.. a pamatam si ze 4:35 to bolo lebo som to pred tyzdnom s nikym riesil  ;D  ;D tak silny zazitok to bol
Ale rozumieš to načasovanie, to ako keby vedel, že teraz je ten správny čas poučiť svet a hlavne slovákov.  ;D
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

cubo

Quote from: reeller_sk on 14. Marec , 2011, 16:49:53
Ale rozumieš to načasovanie, to ako keby vedel, že teraz je ten správny čas poučiť svet a hlavne slovákov.  ;D

ale najvacsia prdel ze v tej ohnivej debate mal kazdy rovnaky nazor len ho kazdy inak povedal tak sa zacali hadat  ;D

styrioci

Quote from: palii on 14. Marec , 2011, 16:32:00
to fakt povedal?  ;D neviem koho to je porazka, ked konspiratori tvrdili ''zvuk'' je v prstoch
z kontextu vyplynulo, ze tone je zvuk, takze je to zrejme tvoj fail

reeller_sk

Quote from: styrioci on 14. Marec , 2011, 17:27:41
toto bolo už zasa veľmi odvážne sa z toho môže strhnúť debata na 30 strán.  ;D
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

styrioci

Quote from: reeller_sk on 14. Marec , 2011, 17:45:08
toto bolo už zasa veľmi odvážne sa z toho môže strhnúť debata na 30 strán.  ;D
rad sa jej nezucastnim, pred strhnutim debaty najprv odporucim diskutujucim urobit si jasno v pojmoch aby zase nedoslo k nespravnemu vysvetleniu faktov   ;D

kaolko

inak co sa toho haarpu tyka tak do znacnej miery by som bol schopny uverit tomu ze us vyvola hentaku pohromu a potom pride ako kamarat solidarne pomahat utuzovat vztahy... taky ten spasitelsky komplex ze ked sme pojebali afgan a irak a bol to prepadak tak aspon solidarnost mame  ;D to je  asi jedine comu by som bol schopny uverit ako zamienke

palii

Quote from: styrioci on 14. Marec , 2011, 17:27:41
z kontextu videa akurat vyplynulo to, co tvrdil furt takac a 90% ostatnych gitaristov, mna do toho tahat nemusis

styrioci

Quote from: palii on 14. Marec , 2011, 18:33:58
z kontextu videa akurat vyplynulo to, co tvrdil furt takac
are you fucking serious? to nemyslis vazne  ;D

palii

Quote from: styrioci on 14. Marec , 2011, 18:44:29
are you fucking serious? to nemyslis vazne  ;D
povedal co povedal, nieco ukazal a takac do toho zapada, sorry 

styrioci

Quote from: palii on 14. Marec , 2011, 19:02:39
povedal co povedal, nieco ukazal a takac do toho zapada, sorry 
mne sa neospravedlnuj..ospravedlnuj sa takacovi, ze ho podporujes v jeho milnych domnienkach  ;D

gm_viktor

palii

Quote from: styrioci on 14. Marec , 2011, 19:09:11
mne sa neospravedlnuj..ospravedlnuj sa takacovi, ze ho podporujes v jeho milnych domnienkach  ;D
skor by si mal vai-ovi napisat ze pouzil zly, nic nehovoriaci pojem tone, namiesto sound  ;) takze viac s nim nesuhlasis ty jak takac, ktory nikdy nevyvracal ze tone je v prstoch a nie v aparate a pod. akurat to oddeloval a vedome nevedome to oddeluju skoro vsetci gitaristi, inak by pojem tone ani nebol zauzivany. inak ja to mam dost na haku, len je sranda ze si v tom videu videl viac jak naozaj bolo

Yugi00

Im a little princess

styrioci

Quote from: palii on 14. Marec , 2011, 19:29:07
skor by si mal vai-ovi napisat ze pouzil zly, nic nehovoriaci pojem tone, namiesto sound  ;)
ktorej casti vety "anglictina je kontextovy jazyk a jedno slovo moze mat viacero vyznamov" nerozumies?

ale zbytocne to riesit, kazdy si to samozrejme vylozi ako sa mu to hodi..

btw zo slovnika preklad slova tone:

podstatné meno
tón
odtieň
zvuk  :whistle:
charakter
nádych
štýl
úroveň
stav
intonácia
hlas
nálada
ovzdušie
prízvuk
farba zvuku
tónovanie
rovnováha

a to je uz fakt vsetko z mojej strany...

palii

Quote from: styrioci on 14. Marec , 2011, 21:10:35
ktorej casti vety "anglictina je kontextovy jazyk a jedno slovo moze mat viacero vyznamov" nerozumies?

ale zbytocne to riesit, kazdy si to samozrejme vylozi ako sa mu to hodi..

btw zo slovnika preklad slova tone:

podstatné meno
tón
odtieň
zvuk  :whistle:
charakter
nádych
štýl
úroveň
stav
intonácia
hlas
nálada
ovzdušie
prízvuk
farba zvuku
tónovanie
rovnováha

a to je uz fakt vsetko z mojej strany...

som napisal vlastne rovnaky post jak ty... ale este to aj znamena charakter, styl, raz. slovo ma viac vyznamov a nehovori sa SOUND, pretoze sa nemysli presny vyznam SOUND.