Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

mn

Quote from: cubo on 27. Apríl , 2011, 11:45:12
boze moj to uz co je??? :X

co uz, asi mu to stoji za to Volvo a dom pod Kolibou  :)
"Practice cures most tone issues" John Suhr

kaolko

Quote from: vikur on 27. Apríl , 2011, 13:41:14
http://www.pidjin.net/2011/04/23/the-pidjin-easter-special-2011/  :whistle:

jeb na to lebo dojde zas polovica presova porozpravat o viere a o tom ze na krista sa nesaha  ;D

sevo

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...

proghopik

;D Katolici su vdacny terc, darmo.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

majso

reeller_sk

Quote from: proghoper on 27. Apríl , 2011, 15:47:40
;D Katolici su vdacny terc, darmo.
prečo katolíci?
Ale je to vtipné  ;D ;D ;D ;D
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

cubo

Quote from: reeller_sk on 27. Apríl , 2011, 16:06:33
prečo katolíci?
Ale je to vtipné  ;D ;D ;D ;D

lebo katolicka cirkev je ta prava, takze je aj najviac prenasledovana :zdar:

cubo

inak toto mi nepride nejaky bohoruhacsky vtip, celkom som sa pobavil :drink:

kaolko

Quote from: cubo on 27. Apríl , 2011, 16:24:28
inak toto mi nepride nejaky bohoruhacsky vtip, celkom som sa pobavil :drink:

tak to by som chcel potom vidiet co je podla teba bohoruhacsky vtip lebo neviem ci je ostrejsia vec nez prirovnat chesusa k najvacsiemu vrahovi 20. storocia  ;D a to nemyslim Busha  ;D

cubo

Quote from: kaolko on 27. Apríl , 2011, 16:28:09
tak to by som chcel potom vidiet co je podla teba bohoruhacsky vtip lebo neviem ci je ostrejsia vec nez prirovnat chesusa k najvacsiemu vrahovi 20. storocia  ;D a to nemyslim Busha  ;D

nahodou, neprislo mi to ako nieco vazne, je z toho jasne ze to myslia len ako zart...

OT: Hitler nebol ani zdaleka najvacsi vrah, predcili ho Stalin a Mao C Tung (nie nieje to rapper)... :drink:

proghopik

Quote from: kaolko on 27. Apríl , 2011, 16:28:09
tak to by som chcel potom vidiet co je podla teba bohoruhacsky vtip lebo neviem ci je ostrejsia vec nez prirovnat chesusa k najvacsiemu vrahovi 20. storocia 

Najvacsi vrah 20. stor. bol Stalin a Mao Ce Tung. :)

kaolko

pedobear ma v registri viac obeti  :zdar:

brmbolec

Malé, ale potešia :)