Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

kaolko

jasne.. dobry sposob je dat vypoved  ;D

Duger

Quote from: kaolko on 06. Jún , 2011, 14:36:54
jasne.. dobry sposob je dat vypoved  ;D

ne sak bud je to bloknute v hosts, abo cez dajaky externy soft, určite nesi admin na svojom PC, heslo na admina sa da zrušiť za minutu.. kebyže ti nato prišli povieš že virus.. a jak by si sa dostal do admina by si si vypol všetky obmedzenia :)

mario bross

:-\ pice ma sa pracovat, tak jake ojeby ?

kaolko

to je tak ked som este stale najproduktivnejsi clen v nasom teame teraz  ;D niekto si to moze dovolit

spyros

Quote from: mario bross on 06. Jún , 2011, 14:47:13:-\ pice ma sa pracovat, tak jake ojeby ?

To je velky omyl. Vsetci robia a hovno z toho. Maju byt vysledky. A to ci niekto sa pocas pracovnej doby hra, onanuje alebo vari by malo byt jedno. Podstatne su vysledky  :drink:
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

Branko

Quote from: spyros on 06. Jún , 2011, 16:54:14
To je velky omyl. Vsetci robia a hovno z toho. Maju byt vysledky. A to ci niekto sa pocas pracovnej doby hra, onanuje alebo vari by malo byt jedno. Podstatne su vysledky  :drink:
:laugh: :laugh:

No vsak vdaka praci su vysledky, nie ? A nato je aj pracovna doba.   :on1:

mario bross

no neviem v akej praci dosiahnes vysledky, ked si na FB...mozno spravca FB. jasne, ze cez prestavku ako uvolnenie to moze byt akej, ale aby lamal blokovane stranky a riskoval v podstate kvoli FB tak to neviem ci je okej. aj pri skuskovom je FB dost velky zrut casu, potobne to bude aj v praci...

styrioci

ked budete normalne pracovat a budete sikovni, tak budete mat aj vysledky aj nejaky ten volny cas v praci :whistle: aspon u nas to tak funguje - ked je vsetko porobene, nikto nekrici, ze sa daco deje, tak si browsuj kolko chces

mario bross

neni to sranda, ale uplne s nim suhlasim a fandim mu. konecne otvorene a pritom uplne slusne, uz treba otvorit oci:

http://udalosti.noviny.sk/politika/19-05-2011/primator-o-romoch-nalozime-ich-do-autobusov-a-odviezieme-do-bratislavy.html

spyros

Quote from: Branko on 06. Jún , 2011, 18:14:23No vsak vdaka praci su vysledky, nie ? A nato je aj pracovna doba.   :on1:

Len niekto urobi rovnaky vysledok za pol hodku a dalsi to robi cely tyzden. Bez srandy.

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

Branko

Quote from: spyros on 06. Jún , 2011, 19:44:41
Len niekto urobi rovnaky vysledok za pol hodku a dalsi to robi cely tyzden. Bez srandy.

Individualne. Zalezi co, aka praca, narocnost,...

styrioci

Quote from: Branko on 06. Jún , 2011, 19:47:04
Individualne. Zalezi co, aka praca, narocnost,...
vobec nie...mal som takeho kolegu v praci. dostali sme zadanie, rovnaku ulohu. ja som to mal hotove za hodku, kolega sa s tym trtkal dva dni pomaly..bez srandy  ;D

Semish

Všetky dievčatá hľadajú milého, pekného, galantného, upraveného chlapca ..ale taký chlapec už chlapca má!