Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

Yugi00

Quote from: kaolko on 29. Júl , 2011, 13:13:59
toto dufam ze si niekto robi picu :D http://www.youtube.com/watch?v=336c_TuKFIA
uz vidim ze to zacnu pouzivat djentisti za kratku dobu alebo Hermelin Li z dragonforce bude endrosed  ;D
Im a little princess

Semish

...po smrti Amy Winehouse zasiahla hudobnú scénu ďalšia obrovská tragédia...Dnes ráno našli živého Justina Biebera v jeho byte... Okolnosti prípadu sú zatiaľ neznáme...

kaolko

Quote from: Semish on 29. Júl , 2011, 17:06:54
...po smrti Amy Winehouse zasiahla hudobnú scénu ďalšia obrovská tragédia...Dnes ráno našli živého Justina Biebera v jeho byte... Okolnosti prípadu sú zatiaľ neznáme...

co ti ebeeeeee :D:D neee

vikur

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com

bigbadbrad

http://revkoms.blogspot.com/2011/07/verejne-spochybnujeme-popierame-udajne.html

teda neviem ci to nieje fake ale mi to pripomnia to feministicke forum ci co to bolo co tu bolo par linkov na to

Duger

viem že blba tema ale nebudem robiť temu ked potrebujem vedieť jednosovnu odpoved.... drnčia mi prve pražce na gitare.. potrebujem ohnuť krk smerom dnu do ktorej strany mam skrutkovať ? dolava alebo doprava ?

mario bross

preco hned krk, nestaci zdvihnut struny na kobylke ? ak sa to rozvinie, tak vytvorim z toho samostatnu temu :drink:

georgik

Quote from: Duger on 30. Júl , 2011, 16:30:58
viem že blba tema ale nebudem robiť temu ked potrebujem vedieť jednosovnu odpoved.... drnčia mi prve pražce na gitare.. potrebujem ohnuť krk smerom dnu do ktorej strany mam skrutkovať ? dolava alebo doprava ?

neviem , ci netrepem, ale na kazdom nastroji(podla znacky) to moze fungovat inac, aspon co som nasiel na nete.
Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER

Duger

Quote from: mario bross on 30. Júl , 2011, 16:35:48
preco hned krk, nestaci zdvihnut struny na kobylke ? ak sa to rozvinie, tak vytvorim z toho samozstatnu temu :drink:

somar som... vobec netrebalo...som nemal dobre dotiahnuty krk.. a bola medzera medzu telom a krkom.. preto struny DOSLOVA sedeli na hmatniku..

brmbolec

Malé, ale potešia :)

brmbolec

Quote from: mario bross on 30. Júl , 2011, 16:35:48
preco hned krk, nestaci zdvihnut struny na kobylke ? ak sa to rozvinie, tak vytvorim z toho samostatnu temu :drink:

mne drnčia tiež, tiež zmýšlam potočiť šroubom :)
som kúpil aj silnejšie struny kôli väčšiemu pnutiu, zodvihol som struny a pomohlo len čiastočne.
Malé, ale potešia :)

Zeck

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk

Duger

Quote from: brmbolec on 30. Júl , 2011, 20:58:36

mne drnčia tiež, tiež zmýšlam potočiť šroubom :)
som kúpil aj silnejšie struny kôli väčšiemu pnutiu, zodvihol som struny a pomohlo len čiastočne.

no ja som tiež tam daval hybridne struny proste 10/52 tušim.. a som zabudol nato že to ma tremolo a som stale ladil a ladil a ladil a jak som kukol na kobylku :D som ju skoro vytrhol